Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

PREMSA - 24 Hores Cullera - Cultura

[X]
Está publicació es pot Llegir EL CÒMIC BORO MORO I PUROMORO CELEBRA 15 ANYS AMB UN GRAN VOLUM
El còmic del nostre col.laborador Toni Cabo complix 15 anys i es publica en castellà francés anglés i alemany. Un gran volum d'este còmic un dels més importants de la historieta valenciana es presentarà a la fira del llibre
%descrip%
“Boro, Moro i Puromoro” és el  còmic valencià i en valencià de major producció i major longevitat. Enguany este còmic creat pel nostre col.laborador Toni Cabo compleix  15 anys  i per eixe motiu durant tot l'any es van a programar diverses activitats, presentacions, publicacions, tallers, exposicions, etcètera. 

Així este abril s'edita el gran  àlbum de “Boro, Moro y Puromoro”, publicat en castellà per una de les editorials de major projecció en Espanya i internacional com és Edicions de Ponent. L'àlbum de “Boro, Moro y Puromoro” es presentarà el 24 d'abril a les 18h. a la Biblioteca d'Alfara del Patriarca. L'àlbum arribarà posteriorment a la 49 Fira del Llibre de València on el personatge es donarà a conèixer millor dins la programació d'activitats que la Fira oferta a les escoles públiques concertades, amb uns tallers de còmic que impartirà el mateix dibuixant. 

Arran els 15 anys del còmic s'està gestant una exposició que  s'inagurarà cap a finals de la tardor en un lloc central de la ciutat i, que puga després ser itinerant. “Boro, Moro i Puromoro” estaran també a la Fira de Bolonya, la més important del món del llibre infantil, és el primer país europeu on és presentarà este còmic i està previst segueixca viatjant a les fires més importants del món.

Però no acaben ací les activitats al voltant d'este còmic que, com els contàvem la setmana passada, s'acaba de  llançar  també en format digital mitjançant diverses plataformes  i en idiomes com l'alemany o el francés. Des de Cullera TV seguirem contant los tota l'actualitat sobre “Boro, Moro i Puromoro”.

2014-04-08 13:25:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-04-08 13:25:00
Está publicació es pot Veure
AUDICIONS FI DE CURS ESCOLA TABAL, DOLÇAINA I DANSES
2015-06-24 08:50:00 - Cultura
Está publicació es pot Llegir AUDICIONS FI DE CURS ESCOLA TABAL, DOLÇAINA I DANSES
VÍDEO: Audicions completes de l'Escola municipal de Tabal, Dolçaina i Danses que van realitzar el divendres passat a l'Auditori del Mercat.
Més ...
Está publicació es pot Veure
CONCERT BANDA JOVE ATENEU MUSICAL
2015-06-21 20:25:00 - Cultura
Está publicació es pot Llegir CONCERT BANDA JOVE ATENEU MUSICAL
VÍDEO:Concert de la banda jove de l'Ateneu musical de Cullera a l'Auditori del Mercat dins del XII cicle d'intercanvis de bandes. La banda de l'Ateneu del Port de València actuà com a convidada.
Més ...
Está publicació es pot Veure
GRAN ÈXIT DE LA GALA CONTRA EL CÀNCER CELEBRADA AHIR DIVENDRES
2015-05-30 17:33:00 - Cultura
Está publicació es pot Llegir GRAN ÈXIT DE LA GALA CONTRA EL CÀNCER CELEBRADA AHIR DIVENDRES
VÍDEO: La Gala, organitzada per l'Assemblea Local De La LLuita Contra el Càncer comptà amb una antologia de revista, sarsuela i copla i un concert dels reconeguts músics cullerencs Paco Patena i Pepe Sabateret i va servir d'homenatge al desaparegut Pepe Rosquilla.
Ahir l'agrupació local de l'Assemblea Espanyola Contra el Càncer celebra a l'Auditori Municipal una gala musical que va ser tot un èxit. Les entrades s'esgotaren i una vegada més Cullera demostrà que és una ciutat molt solidària. La gala va servir a més per homenatjar al decorador ja desaparegut Pepe Rosquilla, com reconeixement a tot el seu treball a favor del teatre, les falles i la cultura local en general. 

Esta gala benèfica va estar presentada per Aurora Alonso i va estar dividida en dues parts, en la primera el públic pogué gaudir de distints números de revista, sarsuela, copla i dansa espanyola representats per un nombrós grup d'artistes locals que col.laboraren desinteressadament en esta iniciativa. 

La segona part, després de l'homentage a Pepe Rosquilla va consistir en un recital a càrrec de dos grans músics professionals cullerencs: Francisco Sapiña "Patena" i José Oliver "Bisbal" que deixaren per un moment el món de la música clàssica per delectar al públic amb una selecció de temes de copla i pop i música lleugera. Es dona el cas que José Oliver està lluitant ara amb èxit contra esta malaltia, el que li donà una dimensió molt emotiva al recital, que acabà amb tots els participants en la gala cantant el popular "Resistiré" de El Duo Dinámico. 
  
Més ...
DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2015 AL CASTELL DE CULLERA
2015-05-13 15:47:00 - Cultura
Está publicació es pot Llegir DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2015 AL CASTELL DE CULLERA
El Museu Municipal d'Història i Arqueologia de Cullera se suma a les activitats del Dia Internacional dels Museus que se celebra a tot el món el 18 de maig.
Enguany, una vegada més, el Museu Municipal d'Història i Arqueologia de Cullera se suma a les activitats del Dia Internacional dels Museus que se celebra a tot el món el 18 de maig. A Cullera, l'equip del Castillo-Museu ha preparat un cap de setmana amb les següents activitats, que són totalment gratuïtes:

ACTIVITATS:

-Dissabte 16 de maig: Jornades de Portes Obertes, amb visita a la recentment remodelada Sala d'Armes del Castell per a visitar la seua col·lecció d'armes recentment restaurada. Activitat gratuïta.

-Diumenge 17 de maig: Activitat de compte contes “EXPLICA'M UN MUSEU”. Passades a les 12.00h i a les 19.00h. Activitat gratuïta.

Com tots els anys, la comunitat museística mundial celebrarà el Dia Internacional dels Museus al voltant del 18 de Maig de 2015. El ICOM ha proposat per a enguany el lema Museus per a una societat sostenible i posa de manifest el paper que juguen els museus a l'hora de sensibilitzar al públic sobre la necessitat d'una societat menys desbalafiadora més solidària i que utilitze els recursos d'una manera més respectuosa amb els sistemes biològics. 

El Museu Municipal d'Història i Arqueologia de Cullera ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa mundial amb una activitat central basada en un dels oficis perduts: el de Compte contes. Amb aquesta activitat defensem les tradicions, la cultura oral com a vehicle de transmissió del coneixement i la solidaritat en compartir-ho entre el grup. El recurs al conte i a l'oralitat com a sistema respectuós amb el mitjà i socialment solidari és l'elecció del Museu de Cullera per a explicar la història que tanquen els seus murs, torres i merlets.
Més ...
LA CORAL VELES E VENTS OFEREIX UN CONCERT A CULLERA
2015-04-16 13:43:00 - Cultura
Está publicació es pot Llegir LA CORAL VELES E VENTS OFEREIX UN CONCERT A CULLERA
La formació dirigida per Santi Mayoral actua aquest dissabte per primera vegada en la Parròquia dels Sants Joans de Cullera. La Coral oferirà peces de diverses èpoques i estils, des dels més tradicionals fins als més moderns.
Un concert que recorre la música religiosa des del seu vessant més clàssic amb autors com Tomás Luis de Victoria o Monteverdi, fins a l'actualitat, amb la versió de Mary Did You Know que van llançar fa menys d'un any el grup guanyador d'un Grammy, Pentatonix. Així d'ampli és el repertori que ofereix la Coral Veles i Vents de Gandia dissabte que ve 18 d'abril a les 20 h en la Parròquia dels Sants Joans de Cullera.

La formació de Santi Mayoral oferirà un concert amb temes d'estils molt diferents per a agradar a tot tipus de públic. Així interpretaran peces dels segles XVI i XVII com la del renaixentista Palestrina, Jesu! Rex Admirabilis; o de genis de la transició entre el Renaixement i el Barroc com Tomás Luis de Victoria i el seu Jesu Dulcis Memòria, Claudio Monteverdi, del que interpretaran l'alegre motet Cantate Domine, o el seu coetani Banchieri del que cantaran Jubilate Deo.

De la mateixa manera, les composicions modernes i contemporànies comptaran amb un gran pes en el recital. Hi haurà autors del segle xx com Maurice Duruflé, del que cantaran Ubi Caritas o Ennio Morricone amb la seua Au Maria guaraní, que apareix en la pel·lícula La Missió. També coneguda pel món del Cinema és l'espiritual Negre Deep River.

Finalment també hi haurà espai per a autors molt actuals com el jove noruec Ona Gjeilo i les modernes harmonies barrejades amb evocacions medievals de la seua Ubi Caritas; el prolífic autor espanyol Javier Bust i la seua versió de l'Au Maria; un habitual per a la coral gandiense com és el britànic John Rutter (The Lord Bless You and Keep You By the Waters of Babylon); el tristament mort compositor Fernando Moruja (Lux Aeterna); el director de la Coral, Santi Mayoral, amb la seua Pater Noster; el nord-americà Allen Pote i el seu espectacular Prayer of St Francis; o els també nord-americans Mark Lowry i Buddy Green amb el seu Mary Did You Know, obra del que la coral interpretarà la versió del famós grup vocal Pentatonix. 

L'entrada per al concert és lliure.
Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió