Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

PREMSA - 24 Hores Cullera

CULLERA JA NO TÉ VEU
2015-07-31 19:06:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir CULLERA JA NO TÉ VEU
Després de 3 anys, Cullera TV el mitjà de comunicació del poble de Cullera amb més 1300 vídeos realitzats i 5000 seguidors a les xarxes tanca les seues portes. La falta ajuda econòmica per part de l’ajuntament, ni de l’actual equip de govern ni de l’anterior, ha propiciat que el projecte siga inviable econòmicament
Cullera TV va nàixer 6 mesos després de la desaparició, sense previ avís, de TeleCullera. Després de més 15 anys donant cobertura a l’actualitat del poble, el tancament de la televisió pública deixà la localitat òrfena d’informació local de primera mà. Així les coses, Cullera TV pretengué omplir el buit comunicatiu i va apostar per la xarxa com a medi on continuar fent televisió de proximitat i en valencià.
Amb coratge i treball, seguint el mestre Puyal, Cullera TV es convertí en el primer mitjà local que va disposar d’aplicacions multimèdia per a dispositius mòbils i Smart TV, en l’àmbit de l’estat espanyol. Tres anys d’intens treball després, Cullera TV disposa d’un repositori virtual de continguts audiovisuals de la nostra ciutat. Amb més de 1300 vídeos realitzats i amb més de 5000 seguidors a les xarxes socials hem sigut el mitjà de comunicació del poble de Cullera. Han sigut tres anys al servei del poble de Cullera, tot donant veu i posant imatges a les associacions, clubs esportius, falles, festes majors i esdeveniments de tota mena., conscients que la vida és local i la realitat de les persones, també.
La realitat, però, s’imposa i, després de 3 anys, Cullera TV es veu obligada a tancar les seus portes per motius econòmics. No hem rebut cap tipus d’ajuda econòmica per part de l’ajuntament, ni de l’actual equip de govern ni de l’anterior, la qual cosa ha propiciat que el projecte siga inviable econòmicament. D’altra banda, el teixit comercial i industrial del poble, que no compta amb grans ni mitjanes empreses que pogueren finançar o patrocinar CTV, no ha estat suficient per poder continuar.
Nosaltres ho hem intentant durant tres anys però no hem pogut aconseguir-ho. Volem donar les gràcies a les empreses i comerços del poble que han confiat en nosaltres. El nostre reconeixement més sincer a Chofre Correduría de seguros, Milar Alberto González, Clínica nutricional DietPlan, Pizzes &Menjars Atlàntida, Vip Abogados, Òptica Marel que ens acompanyat fins al final, però també a tots aquells que ens han acompanyat al llarg del camí i han permés que el somni d’una televisió local es mantinguera viu. Lamentem profundament el tancament de Cullera TV i vos convidem a visitar el nostre web culleratv. es a la recerca de part de la nostra història com a poble.
Més ...
CULLERA REGENERA LA BASSA DEL PARC DANIEL CLAR
2015-07-02 23:48:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir CULLERA REGENERA LA BASSA DEL PARC DANIEL CLAR
Els tècnics municipals regeneren l'estany que s'havia convertit en un focus de mosquits, rates i brutícia
La recuperació d'espais ambientals és una de les prioritats del nou govern socialista de Cullera. Durant els últims dies, tècnics del Servei Municipal de Parcs i Jardins en col•laboració amb l'empresa Aigües de Cullera S. A. han treballat en la regeneració de l'estany del parc Daniel Clar, situat en barri turístic de Sant Antoni.

Després d'anys d'abandó, esta xicoteta bassa artificial en la qual habiten ànecs, tortugues i carpes s'havia convertit en un focus de brutícia i fang, la qual cosa la convertia en el caldo de cultiu perfecte per a la proliferació de mosquits. Davant esta circumstància, la regidoria de Serveis Exteriors, dirigida per Salva Tortajada, ha decidit que es duga a terme una intervenció d'urgència per tal de frenar la degradació.

En concret, el personal municipal de Jardins ha esbrossat les males herbes i podat les xicotetes arbustives, a fi d'endreçar la zona. Per la seua banda, l'empresa Aigües de Cullera S. A. ha netejat el fons de l'embassament, en el qual s'havien acumulat tota mena de deixalles. Els tècnics van buidar l'aigua de l'estany, traslladant temporalment a la fauna, i van llevar el fang mitjançant un sistema de neteja a pressió.

La falta de manteniment havia propiciat no solament la degradació de la bassa i l'eutrofització de la mateixa —en omplir-se de matèria orgànica—, sinó la proliferació de mosquits, causant molèsties per les picades. La zona generava a més males olors. Açò feia una mala impressió als usuaris d'esta zona verda, als quals se'ls privava de gaudir d'ella en les millors condicions. Totes estes deficiències han sigut ja solucionades.

D'altra banda, aprofitant esta actuació s'ha aplicat un tractament contra la presència de rates, que també havien proliferat en la zona, la qual cosa havia generat queixes veïnals.

Esta actuació s'emmarca en un pla de millora del parc urbà, que el nou executiu cullerenc pretén recuperar i posar en valor. Els treballs han tingut una durada de 3 dies.

El consistori treballa ja també en la reparació del sistema de depuració de la bassa instal•lat pels alumnes de l'escola taller que a principis dels 90 van construir el parc. El mecanisme es va avariar fa anys i no havia sigut restablit.

«És imperatiu que el consistori, com a mínim, mantinga en les millors condicions els espais verds urbans. No solament perquè els usuaris els gaudisquen de forma òptima, i per convicció sobre la necessitat de contribuir a la sostenibilitat ambiental i a una millora en la qualitat de vida, sinó també perquè no podem permetre'ns el luxe que la degradació dels espais verds acabe degradant també la imatge de la ciutat», ha ressaltat Tortajada. «Volem una Cullera més verda, neta i sostenible i en eixa tasca estem ja treballant intensament», ha afegit el regidor.


Més ...
Está publicació es pot Veure
AHIR SE CELEBRA LA PRIMERA SESSIÓ PLENÀRIA AMB EL NOU GOVERN
2015-07-01 17:12:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir AHIR SE CELEBRA LA PRIMERA SESSIÓ PLENÀRIA AMB EL NOU GOVERN
VÍDEO: El plenari de que s'allarga fins dues hores va ser intens degut a la discussió que generà entre govern i oposició un dels punts de l'ordre del dia el relatiu a les retribucións de regidors i els carrecs eventuals més coneguts com a assessors.
Ahir va tindre lloc la primera sessió plenària amb el nou govern presidit per l'alcalde socialista Jordi Mayor. El plenari que s'allarga fins dues hores va ser intens degut a la discussió que generà entre govern i oposició un dels punts de l'ordre del dia el relatiu a les retribucións de regidors i els carrecs eventuals més coneguts com a assessors. Compromís va presentar una esmena, que no comptà amb el suport de la resta de regidors, basada tal i com comentà el portaveu Hugo Font en la disminució de les despesses dels sous que podrien destinar-se a polítiques d'emergència social. Durant el tractament del tema l'oposició, i en concret, el PP, Compromís i Gent per Cullera, van criticat les retribucions que s'abonaràn a l'alcalde a més dels 5 primers regidors de la llista del PSOE, Silvia Roca, Juanvi Armengot, Paqui Ortiz, Salva Tortajada i Mª José Terrades. Així mateix, l'aprovació del personal eventual, més coneguts com assessors també va ser molt discutit, ja que els partits de l'oposició consideren que genera una gran despessa a les arques municipals. Al final, s'ha aprovà la dotació per als 4 carrecs de confiança i que són secretaria de l'alcaldia, arqueòleg de nou l'anterior Quique Gandia, Director de comunicació i publicacións que recau en el periodista suecà Salva Vives i Director de Projectes, Alejandro Elson. D'altra banda, la portaveu socialista Silvia Roca deixà constància que amb la mesura de la rebaixa dels sous l'ajuntament s'ha estalviat 60.000 euros que destinarà a programes socials per als més necessitas.  
El punt s'aprovà amb els vots del PSOE, i Ciutadans, el PP es va abstindre, i Compromis i Gent Per Cullera, votaren en contra. El ple finalitza amb altres punts com el nomenament de la gestió de les regidores i els organs de govern, entre altres. 
Més ...
Está publicació es pot Veure
TURISME PROGRAMA VARIADES PROPOSTES D'OCI PER A L'ESTIU
2015-06-30 11:15:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir TURISME PROGRAMA VARIADES PROPOSTES D'OCI PER A L'ESTIU
El regidor de l'àrea de turisme Javi Cantos ha explicat les propostes d'oci que es desenvoluparan en juliol i agost, en diferents punts turístics i que estan obertes a un públic de totes les edats. L'alcalde de #Cullera Jordi Mayor ha assegurat les activitats tenen un cost zero per al consistori

El Castell ha estat l'escenari de la presentació de les diverses activitats programades per la Regidoria de Turisme este estiu. El regidor de l'àrea Javi Cantos ha explicat les propostes d'oci que es desenvoluparan en juliol i agost, en diferents punts turístics, com el Racó, Sant Antoni i El far i que estan obertes a un públic de totes les edats. Durant esta temporada els turistes i estiuejants gaudiran no sols de tallers temàtics i teatre infantil i juvenil, si no també d'activitats esportives a la mar, culturals com el Certamen de Bandes de música de cine, passat per festeres, com les falles i altres gastronòmiques com ara, la gastro festa en el Racó i la més rellevant la Fira de la Cervesa, "Cullera strand bierfest" que tindrà lloc del 23 de juliol al 2 d'agost. L'alcalde Jordi Mayor ha assegurat que des del consistori s'ha fet un gran esforç perquè fa dues setmanes han arribat al govern i perquè ha reiterat, l'anterior corporació ha esgotat la partida dotada en 60.000 euros sense amb escases propostes programades. Mayor ha assenyalat que les activitats tenen un cost zero per a l'ajuntament que en acabar la temporada donaran un marge de beneficis d'uns 8000 euros. D'altra banda la programació per a setembre encara està per determinar

Més ...
ESTE ESTIU LA PLATJA DEL CORDOBÉS TINDRÀ SERVEI DE SOCORRISME
2015-06-29 20:14:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir ESTE ESTIU LA PLATJA DEL CORDOBÉS TINDRÀ SERVEI DE SOCORRISME
L'Ajuntament de #Cullera ha anunciat hui que durant els mesos de juliol i agost la platja del Cordobés, situada en el Marenyet sud, comptarà amb vigilància del servici de socorrisme per a garantir la seguretat dels banyistes.
L'Ajuntament de Cullera ha anunciat hui que durant els mesos de juliol i agost la platja del Cordobés, situada en el Marenyet sud, comptarà amb vigilància del servici de socorrisme per a garantir la seguretat dels banyistes. En el comunicat emés pel consistori s'assegura que la Regidoria de Platges dóna resposta a una reivindicació històrica dels usuaris d'esta cala, els veïns i els negocis de la zona, que havien sol·licitat al consistori una millora en la prestació sense que haguera sigut atesa fins ara. Segons el nou equip de govern socialista s'ha trobat amb l'Informe de Revisió del Sistema de Gestió de Qualitat i Medi ambient de les Platges de Cullera de l'any passat, en el qual ja s'advertia de la perillositat d'esta zona de bany, per la qual cosa ha decidit prendre mesures.  El servei de la platja del Cordobés estarà operatiu durant tota la setmana en horari d'11 a 19 esta platja és la que sol presentar major afluència en la zona del Marenyet i, al mateix temps, és l'única que no oferix protecció per roques de forma natural. Este fet ha impicat diversos avisos d'auxili i contratemps al llarg de diversos anys. Per eixa raó, i  a fi d'evitar danys, el consistori ha optat per dotar el tram de mar de servici de salvament i socorrisme.
Cullera disposa de la major part de la seua costa coberta amb servici de socorrisme. Així, existixen punts de vigilància en el Brosquil, el Marenyet (l'Illa i el Cordobés), l'Escollera, Sant Antoni, El Racó, Cap Blanc, los Olivos, Far, Doser, Ciudad Luz i Mareny de Sant Llorenç.

Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió