Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

PREMSA - La Vinyeta

Está publicació es pot Veure
L'ALCALDE ES SOTMET AL VEREDICTE DELS COACHES DEL PROGRAMA LA VOZ
2014-02-26 20:38:00 -
Está publicació es pot Llegir L'ALCALDE ES SOTMET AL VEREDICTE DELS COACHES DEL PROGRAMA LA VOZ
A la secció d'humor la Vinyeta ens imaginem com seria el veredicte del jurat del popular programa de Tele5 si acudira al Ple de l'Ajuntament de Cullera
Poden veure el video també punxant al següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=AHPvZrf0-_k#t=21
Més ...
LA VINYETA: COM TANCAR UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ
2013-11-28 11:30:00 -
Está publicació es pot Llegir LA VINYETA: COM TANCAR UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ
Més ...
La Vinyeta: La Muixeranga de Cullera dóna el seu “suport” a CTV
2013-05-16 13:56:00 -
Está publicació es pot Llegir La Vinyeta: La Muixeranga de Cullera dóna el seu “suport” a CTV
Per fi es podran gravar actes des d’una plataforma.

La Muixeranga de Cullera ofereix el seu art per tal de conformar una plataforma humana per a la gravació dels esdeveniments d’interés local com ara La Baixà o els premis de falles.

Esta iniciativa va sorgir després de que es denegara per segona volta la sol·licitud a l’Ajuntament de la plataforma. Així doncs, Cullera es va quedar sense poder gaudir d’un millor servei oferit per CTV d’estos actes i amb la impossibilitat de fer la primera prova d’emissió via streaming.

La Muixeranga va pensar en esta solució i, després de molts estudis que inclouen esborranys d’arquitectes titulats, es va tirar endavant la proposta. Este mes passat varen ser els primers assajos i van tindre lloc en un garatge de trenta metres d’altura aconseguint sis altures de persones satisfactòriament. Esta primera experiència ens assegura que es podrà gravar el recorregut sencer de la Verge per damunt de varis edificis podent triar l’altura convenient en cada moment. Inclús el director George Lucas s’ha interessat per este inusual succés i planteja realitzar un documental que s’anomenarà “La plataforma fantasma” i que contarà amb extres molt interesants com les tomes falses i les intenses hores de preparació física i mental. A més el cineasta oferirà un contracte a la muixeranga local per rodar íntegrament el seu l’últim film mijançant esta tècnica per considerar-la “la solució davant de la despersonalització del cinema actual sent una oda a l’esforç humà”.

Esperem que esta iniciativa de simbiosi d’entitats locals siga un exemple a seguir i farem el que calga per progressar en donar-los el millor servei possible (ara des de les altures).
Més ...
APAREIXEN LES RESTES D'UN HOME EN LA FAÇANA DE LA CASA CONSISTORIAL
2012-10-17 20:34:00 -
Está publicació es pot Llegir APAREIXEN LES RESTES D'UN HOME EN LA FAÇANA DE LA CASA CONSISTORIAL
El Servei Arqueològic Municipal creu saber la identitat del cadàver okupa.
Durant la restauració de la façana de la Casa Consistorial, que només pretenia solucionar un problema d’humitats i fer un estudi sobre l’edifici, es va fer una macabra troballa: les restes d’un home de mitjana edat.

Els experts del Servei Arqueològic han estudiat a fons l’esquelet de l’individu, i després de diverses investigacions on es remenaven moltes teories sobre la identitat de l’emparedat, es descobriren documents aclaridors com un paper que diu així (els insults han sigut omesos per a no ferir la sensibilitat del lector):

“ES DE SER (insult), UN TROS DE (insult), ME (insult) EN LA VOSTRA MARE, ESTIC ESCOLTANT-VOS RIURE (insult) (insult). DEIXEU-ME EIXIR D’ACÍ QUAN ABANS O JA VEUREU QUAN VOS AGARRE MANÀ DE (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult). A MI NO EM FA NI (insult) GRÀCIA APROFITAR QUE HE PEGAT UNA BECADETA DESPRÉS D’ESMORZAR PER A CLAVAR-ME ACÍ DINS. LO DE FICAR-ME CALÇ VIVA EN L’ENTREPÀ VAL; QUAN ME DIGUÉREU QUE AGUAITARA PER LA FINESTRA DE L’OBRA I EM VAU ESPENTAR D’UN SISÉ PIS, BÉ, TENIA LA SEUA PART DIVERTIDA, PERÒ AÇÒ JA NO (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult) (insult). TRAIEU-ME D’ACÍ!”

Segons pareix estem davant d’un dels primers casos registrats de “mobbing” a la localitat. Es pot apreciar que el subjecte fou un peó d’obra que treballava a l’edifici i que era la víctima de constants burles per part dels seus companys. Aquests sembla que s’oblidaren de treure’l després i en tal de no fer més feina tornant a picar la façana, ja que no cobrarien altra volta pel mateix treball, decidiren deixar-lo allí dins. Altre document interesant és la carta d’acomiadament del cap de l’obra trobada amb ell en la que el motiu era “eres més gos que un pont” i “en tal de no menejar el cul eres capaç de qualsevol cosa”.

Ara l’Ajuntament pretén cobrar per visitar-lo i fer-se fotos amb ell per a recaptar els diners suficients per exhumar-lo ja que, el Servici Arqueològic Municipal junt amb la col•laboració de Calatrava, han conclòs sorpresos que l’esquelet és el pilar estructural que sosté l’edifici sencer i menejar l’arquitectura òssia pot enderrocar tant la Casa Consistorial com els edificis del voltant fins al bar Napoleón.

Més ...
Abatut a tirs un grill per violar el ZAS al carrer Barcelona
2012-09-21 20:04:00 -
Está publicació es pot Llegir Abatut a tirs un grill per violar el ZAS al carrer Barcelona
Anit va resultar mort un grill en un tiroteig per trencar la pau i tranquil•litat que regnava a l’antiga zona de festa de Cullera des que va ser catalogada com a ZAS (Zona Acústicament Saturada).

La serenitat dels carrers Barcelona i Madrid, des de la imposició del ZAS, es va veure interrompuda pel cant d’un grill a altes hores de la matinada. El grill, segons alguns veïns, anava vestit de negre aposta per a ocultar la seua presència i poder cometre la malifeta sense ser descobert. El grill inicià el seu concert davant l’antic pub Chelsea i va recórrer amunt i avall el carrer varies voltes fins que despertà a tots el veïns, que indignats, començaren a increpar-lo. Després, el terrorista cantor, entonà sagetes a “La Moreneta” que varen provocar la indignació dels assistents a tan sorollós espectacle.

 

Quaranta persones, segons fonts oficials, eixiren de les seues llars en busca de l’impertinent insecte i, al resultar impossible trobar-lo, cridaren a la Guàrdia Civil. Esta es personà de seguida degut la urgència de la qüestió i la desesperació d’un poble que volia descansar. Un dels agents va fer el reclam femení de l’insecte i al poc de temps el criminal va sortir del seu amagatall. L’animalet amb vena artística, en vores acorralat, intentà fugir entrant als pubs. Al estar tots tancats no pogué passar desapercebut per als agents que estaven encanonant-lo i finalment, al no fer cas a l’alto de la benemèrita, dispararen tres tirs que impactaren en el coll, l’abdomen i una pota.

 

La tranquil·litat tornà per fi als carrers de Cullera gràcies als agents i el ZAS tornà a ser restaurat. La qüestió que es presenta ara es si actuava sol o pertanyia a algun grup radical ja que el cadàver no portava documentació alguna. De moment està investigant-se aquest fet encara que no impedirà el nou projecte que consisteix en que els i les aspirants a formar part d’una ordre de clausura puguen realitzar les pràctiques en estos carrers.

Més ...
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió