Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

PREMSA - Zoom Actualitat

Está publicació es pot Veure
PUJÀ DE LA MARE DE DÉU DEL CASTELL
2015-04-20 20:49:00 - Festes Majors
Está publicació es pot Llegir PUJÀ DE LA MARE DE DÉU DEL CASTELL
VÍDEO: reportatge de la processó que posà anit punt final a les Festes Majors de Cullera
Els mostrem en este vídeo el reportatge sobre la processó de la pujà, que tancà anit les festes de Cullera. la imatge de la Moreneta pujà acompanyada d'un bon nombre de cullerencs fins el Santuari del Castell on, en arribar la imatge, se celebrà el tradicional besamans. Després la mare de Déu del Castell va ser posada de nou al seu altar, on estarà fins les festes de l'any que ve. 
Més ...
Está publicació es pot Veure
CAVALCADA DE DISFRESSES DE FESTES MAJORS
2015-04-18 20:30:00 - Festes Majors
Está publicació es pot Llegir CAVALCADA DE DISFRESSES DE FESTES MAJORS
VÍDEO: La falla sant Antoni va ser la comparsa guanyadora de la cavalcada d'enguany
Els oferim un resum de la cavalcada de disfressesde festes majors que se celebrà ahir per la vesprada des del raval fins el centre de la ciutat. les comparses guanyadores varen ser : tercer premi, falla Passeig-Mercat, segon premi, Fallla Plaça Espanya i primer premi, Falla Sant Antoni de la Mar.
Més ...
Está publicació es pot Veure
CONCERT DE DAVINIA PASTOR I DAVID CUELLO A LES FESTES MAJORS
2015-04-17 18:54:00 - Festes Majors
Está publicació es pot Llegir CONCERT DE DAVINIA PASTOR I DAVID CUELLO A LES FESTES MAJORS
VÍDEO: ls joves artistes cullerencs, teloners de Roko al concert d'anit al Passeig, hagueren de lluitar contra problemes tècnics i de so en la seu presentació a la seua terra
Ahir es presentaren davant el públic del seu poble dos joves artistes cullerencs que estan obrint-se camí al món de la música, David Cuello i Davinia Pastor, que acaben de publicar els seus primers treballs discogràfics. Els dos actuaren com teloners de Roko, al concert que la guanyadora de "Tu Cara Me Suena" va oferir anit al Passeig dins la programació d'actes de festes Majors de 2015. 

La gran oportunitat que tenien estos artistes de presentar-se en condicions davant un públic multitudinari es va veure deslluïda  per una sèrie de problemes tècnics que feren que els cantants hagueren de provar so  2 hores i mitja més tard del previst i en pocs minuts quan el passeig ple de gent i el concert havia d'haver començat ja. Si sonà millor la cantant protagonista de la nit a la qual evidentment l'equip de producció tractà amb més carinyo que als artistes locals.

Aci poden veure part dels concert de David i Davinia i les entrevistes que els férem abans de començar les seues actuacions.
Més ...
Está publicació es pot Veure
PROCESSÓ GENERAL DEL DIA DE SANT VICENT FERRER
2015-04-14 20:30:00 - Festes Majors
Está publicació es pot Llegir PROCESSÓ GENERAL DEL DIA DE SANT VICENT FERRER
VÍDEO: Els mostrem a este reportatge la processò del dia de Sat Vicent, la més important de les festes majors de la nostra ciutat.
Reportatge en vídeo de la processó de Sant Vicent que recorre bona part dels carrers de l'antiga vila de Cullera. 

Esta és la processó més important de quantes se celebren en les festes majors de la nostra ciutat i inclou una bona mostra de folklore valencià amb danses processonals, gegants i cabuts, muixerangues i personatges bíblics que precedeixen a les imatges de sant Vicent i la Mare de Déu del Castell. 

Les imatges dels patrons de Cullera van acompanyades per les bandes de les dos societats musicals, cambreres de la Mare de Déu, tauleters i una bona representació de les autoritats locals. desfilen també en la processó, combregants i els membres de la Confraria de la Mare De Déu.


Més ...
Está publicació es pot Veure
DESFILADA DIA SANT VICENT BANDA ATENEU MUSICAL
2015-04-14 19:44:00 - Festes Majors
Está publicació es pot Llegir DESFILADA DIA SANT VICENT BANDA ATENEU MUSICAL
VÍDEO:L'Ateneu musical dirigit per Vicente Soler entrà tocant el pasdoble "Ateneo Musical" de Mariano Puig Yago. Continuà amb el pasdoble,"Concha Tello" de Pascual Martinez i el pasdoble "Rafael Talens Pelló" d'Andreu Vidal. Per a concloure l'actuació la banda va fer sonar el pasdoble "Alfonso Saez" de Vicente Soler

L'Ateneu musical enguany desfilà en segon lloc. La banda dirigida per Vicente Soler entrà tocant el pasdoble "Ateneo Musical"  de Mariano Puig Yago. Continuà amb el pasdoble,"Concha Tello"  de Pascual Martinez i el pasdoble "Rafael Talens Pelló" d'Andreu Vidal Siquier. Per a concloure l'actuació la banda va fer sonar el pasdoble  "Alfonso Saez"  de Vicente Soler Solano.

 

Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió