Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

PREMSA - Zoom Actualitat - Actualitat

Zoom Actualitat
Está publicació es pot Veure
REPORTATGE DE LA PROCESSÓ DEL SANT SOTERRAMENT
2015-04-04 20:32:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir REPORTATGE DE LA PROCESSÓ DEL SANT SOTERRAMENT
VÍDEO: Reportatge sobre la processó del Sant Soterrament la més important de la Setmana Santa de Cullera i que se celebra la nit del Divendres Sant.
Més ...
Está publicació es pot Veure
REPORTATGE SOBRE LA II FIRA DEL LLIBRE DE K-LIDOSCOPI
2015-04-02 20:29:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir REPORTATGE SOBRE LA II FIRA DEL LLIBRE DE K-LIDOSCOPI
VÍDEO: La fira se celebrà el cap de setmana a la Sala Multi Usos del Mercat amb gran èxit de públic i un ampli programa d'activitats.
Reportatge amb algunes de les activitats més destacades de la II Fira del Llibre organitzada per esta associació cultural cullerenca. 
Més ...
Está publicació es pot Veure
LA DIPUTACIÓ EDITA CARTELLS AMB EL LÈXIC DE LA INDUMENTÀRIA VALENCIANA
2015-03-23 18:12:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir LA DIPUTACIÓ EDITA CARTELLS AMB EL LÈXIC DE LA INDUMENTÀRIA VALENCIANA
VÍDEO reportatge que ens conta la campanya de la Diputació de València per donar a conèixer la nostra indumentària tradicional i el nom correcte de cada peça de roba i complement tant femení com masculí
Més ...
Está publicació es pot Veure
EXPOSICIÓ DEL NINOT FALLES 2015
2015-03-13 20:30:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir EXPOSICIÓ DEL NINOT FALLES 2015
VÍDEO:Els mostrem completa l'exposició del ninot, llibrets i cartells de falles que es pot veure a la Sala Multiusos del Mercat
Més ...
Está publicació es pot Veure
EXPOSICIÓ COMMEMORATIVA DE 150 ANYS DE LA CREU ROJA
2014-12-15 20:06:00 - Actualitat
Está publicació es pot Llegir EXPOSICIÓ COMMEMORATIVA DE 150 ANYS DE LA CREU ROJA
VÍDEO. La creu Roja mostra al MuVIM “150 anys d'Acció Humanitària amb les Víctimes de la Guerra”
El Museu Valencià de la Il.lustració i la Modernitat presenta l'exposició de la Creu roja “150 anys d'Acció Humanitària amb les Víctimes de la Guerra. Fotografies de Jean Mohr”.
 
Jürg Sprecher, cap de Missió Adjunt de l'Ambaixada de Suïssa a Espanya, ha apuntat que la fotografia és un vehicle idoni per encoratjar debats i reflexions sobre el Dret Internacional Humanitari, “perquè a més d'emocionar, donen a conèixer millor la realitat de persones afectades per conflictes i violència al món”.
 
El president de Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana, Fernando del Rosario ha mostrat la seva satisfacció per l'exposició i ha agraït al MuVIM i al govern suís la seva col·laboració. “Creu Roja no podria entendre's sense el govern suís. La seva neutralitat, de vegades incompresa, ha permès que el moviment arribe a tots”.
 
Pobresa, misèria i malaltia, els nous Solferinos
 
Del Rosario ha recordat l'evolució de Creu Roja, “l'ajuda de la qual també es manifesta quan no hi ha guerra”. “En aquest moment, lanostra batalla és la pobresa, la misèria i la malaltia, i el repte de Creu Roja  és alleujar-los, atenent directament a cada persona i tractant de canviar l'injust d'aquestes situacions”.
 
«Amb les víctimes de la guerra»

La col·lecció «Amb les víctimes de la guerra» produïda pel Museu de l’Elysée (Lausana, Suïssa) dóna a conèixer la realitat que viuen persones afectades pels conflictes armats, els desastres naturals o altres situacions de violència al món.
 
Les 60 fotografies en blanc i negre de Jean Mohr, reconegut internacionalment per la qualitat de les seves imatges i la sensibilitat dels seus treballs, s'estructuren en quatre apartats: Retrats per a l'exili, Paisatges provisionals, La diàspora dels nens i La vida segueix.
Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió