Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Associació Tyrius Cullera

NOVES ACTIVITATS SANTS JOANS
2015-06-30 23:29:00 - Parròquia Sants Joans
Está publicació es pot Llegir NOVES ACTIVITATS SANTS JOANS
La parròquia ha preparat noves propostes per al mes de juliol
Més ...
BALADRE FA UN PARÈNTESI PER VACANCES
2015-06-30 23:17:00 - BALADRE pro-discapacitats psiquics
Está publicació es pot Llegir BALADRE FA UN PARÈNTESI PER VACANCES
L'Associació ha tancat el curs amb un berenar per als socis i reprendrà la seua activitat el pròxim 14 de setembre

L’Associació BALADRE ha tancat el curs amb un berenar per als socis i comunica que farem vacances fins el 14 de Setembre.
L’Associació, oberta a totes les persones discapacitades psíquiques de Cullera, proporciona un servei d’arreplegada dels usuaris que ho demanen del taller Ocupacional i ha realitzat durant el Curs el programa Club d’Oci i Respir familiar, on hem intentat integrar als nostres discapacitats en la vida cultural i lúdica del nostre poble. Els nostres xiquets han participat en les Falles, en les Festes Locals, han fet activitats esportives al Pavelló cobert, han assistit a representacions teatrals a la casa de la Cultura acompanyats per les monitores, han fet eixides setmanals pel poble,  excursions pels pobles dels voltants, ... i hem acabat el curs amb la cremada de la nostra Foguera de Sant Joan
Davant del retall de les ajudes per Dependència i de la greu situació provocada per l’establiment del copagament en el Centre ocupacional, hem assessorat als pares i hem fet totes les reclamacions i gestions possibles per intentar restablir els nostres drets.
Volem agrair a tots els socis, als amics i a les persones i entitats que han col·laborat amb nosaltres el seu recolzament. I començarem el proper curs amb nous projectes i esperant les vostres propostes per millorar la vida dels nostres xiquets.

Més ...
EL CADET DEL SUCRO CAMPIÓ DE LA COPA FEDERACIÓ
2015-06-29 18:47:00 - Club Sucro Futbol Sala
Está publicació es pot Llegir EL CADET DEL SUCRO CAMPIÓ DE LA COPA FEDERACIÓ
El Cadet del Sucro F.S. #Cullera va aconseguir el títol de Campió de Copa després de guanyar en la final al Requenense per 3-1. Els de Cullera havien tingut una difícil trajectòria en la competició i en el seu camí cap a la final van haver d'eliminar a complicats rivals.
El Cadet del Sucro F.S. Cullera va aconseguir el títol de Campió de Copa després de guanyar en la final al Requenense per 3-1. Els de Cullera havien tingut una difícil trajectòria en la competició i en el seu camí cap a la final van haver d'eliminar a complicats rivals com Maristas Valencia, Levante Dominicos, o el mateix Campió Autonòmic, El Pilar, que els havia guanyat en 3 dels 4 enfrontaments al llarg de la temporada. En la final esperava el Requenense, un vell conegut que en les últimes temporades ha estat sempre en la disputa dels títols en joc i que venia d'eliminar a l'Alboraia en Semifinals. El partit va començar amb una primera part on els de Requena controlaren el joc intentant obrir prompte el marcador. Malgrat tot, els dos equips tindrien ocasions per avançar-se però no seria fins el final quan, a falta de 17 segons per arribar al descans, el Requenense convertiria el 0-1 de tir llunyà.  El gol va despertar al Sucro que en els primers minuts del segon acte capgiraria el marcador amb dos gols molt seguits (2-1). D'ací cap al final seria una lluita constant amb els de Requena intentant nivellar l'encontre i els nostres defenent el resultat, no sense buscar, amb perilloses contres, sentenciar el partit amb un nou gol. Aquest arribaria en l'ultima part del partit i, a falta d'un minut per la conclusió, el Sucro convertiria el definitiu 3-1 que certificava la victòria en la Final i el títol de Campió de la Copa Federació, un trofeu que el club, després de més de 30 anys d'història, encara no tenia en el seu palmarés.
Més ...
CONCERT SANTA CECILIA FI DE CURS
2015-06-24 19:14:00 - SMI Santa Cecilia
Está publicació es pot Llegir CONCERT SANTA CECILIA FI DE CURS
El pròxim divendres a les 19'30h a l'Auditori de la Societat de la SMI Santa Cecilia de #Cullera tindrá lloc el concert de fi de curs a càrrec de la Banda Infantil, l'Orquestra Infantil i la Juvenil de la societat
El pròxim divendres a les 19'30h a l'Auditori de la Societat  de la SMI Santa Cecilia de #Cullera tindrá lloc el concert de fi de curs a càrrec de la Banda Infantil, l'Orquestra Infantil i la Juvenil de la societat 
Més ...
DISSABTE NIT PAELLES AL CARRER I DISCOMÒBIL SANTA CECILIA PRO CERTAMEN
2015-06-22 17:43:00 - SMI Santa Cecilia
Está publicació es pot Llegir DISSABTE NIT PAELLES AL CARRER I DISCOMÒBIL SANTA CECILIA PRO CERTAMEN
El pròxim dissabte 27 de juny la SMI Santa Cecilia de #Cullera ha organitzat una nit de paelles al carrer per tal de recaptar fons per al Certamen de València. El preu per persona és de 6 euros.
El pròxim dissabte 27 de juny, a les 21'00h la SMI Santa Cecilia de #Cullera ha organitzat una nit de paelles al carrer amb discomòbil per tal de recaptar fons per al Certamen de València. El preu per persona és de 6 euros. 
Més ...
CELEBRACIÓ SANT JOAN FALLA EL CANET
2015-06-16 11:46:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir CELEBRACIÓ SANT JOAN FALLA EL CANET
l'Associació Cultural Falla El Canet celebrarà el proper dissabte 20 de juny la festivitat de Sant Joan amb diverses activitats

L’Associació Cultural Falla El Canet de Cullera ha organitzat per al proper dissabte 20 de juny, una sèrie d’activitats per celebrar la festivitat de Sant Joan.
De vesprada la comissió infantil gaudirà d’un berenar a càrrec de la Falla i podran participar activament al taller “Com fer una foguera” on confeccionaran diverses figures i muntaran la foguera per posteriorment ser cremada.
Durant la vesprada i la nit es repartiran uns tríptics sobre la festa de les Fogueres, accessibles per a fallers i visitants que s’acosten a veure el monument.
La Falla El Canet també prepararà per a eixe dia una torrà de carn per als inscrits al sopar, amb postre típic valencià (aigua i llimó i coca de llimonada) i una consumició en barra, tot pel preu de 10€. Finalment hi haurà discomòbil al carrer amb barra a preus populars.
@ACFallaElCanet

Més ...
JORNADA DE PORTES OBERTES DEL SUCRO DEL 15 AL 19 DE JUNY
2015-06-15 13:02:00 - Club Sucro Futbol Sala
Está publicació es pot Llegir JORNADA DE PORTES OBERTES DEL SUCRO DEL 15 AL 19 DE JUNY
Amb aquestes jornades, de caràcter gratuit que se celebraràn del 15 al 19 de juny el Sucro #Cullera es preten que tots els xiquets vinguen a practicar el futbol sala en un club que abarca a totes les categories de la Base, des de Querubins fins a Juvenils.
El Sucro organitza unes Jornades de Portes Obertes. Amb aquestes jornades, de caràcter gratuit, es pretén que tots els xiquets vinguen a practicar el futbol sala en un club que abarca a totes les categories de la Base, des de Querubins fins a Juvenils. La Programació d'aquestes Jornades inclou un dia per categoria i cada xiquet podrà acudir en l'horari que li corresponga segons el seu any de naiximent. També l'equip femení obri les seues portes i dimecres a partir de les 19'30h qualsevol xica que vullga entrenar podrá apunter-se

Més ...
ACTIVITATS JUNY PARRÒQUIA SANTS JOANS
2015-06-09 12:24:00 - Parròquia Sants Joans
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS JUNY PARRÒQUIA SANTS JOANS
La reunió dels exalumnes de l'Escolania en el Castell el dissabte 13 o la celebració de Sant Antoni de Pàdua el diumenge 14, també en el Castell, amb la tradicional benedicció dels panellets, són algunes de les més destacades d'este mes de juny.
Més ...
XI REGATA D'ALTURA DEL GRAMANTOL CULLERA-FORMENTERA
2015-06-09 12:10:00 - Club Nàutic Cullera
Está publicació es pot Llegir XI REGATA D'ALTURA DEL GRAMANTOL CULLERA-FORMENTERA
La prova organitzada pel Club Nàutic Cullera se celebrarà entre les aigües de Cullera i Formentera els dies 18 i 19 de juny
ANUNCI DE REGATA
XI Regata d'Altura Ruta del Gramantol Cullera - Formentera
REGATA ALÇADA COPA AUTONÒMICA-Nivell 1
1.- ORGANITZACIÓ
Anirà a càrrec del CLUB NÀUTIC DE CULLERA, d'acord amb el Reglament Internacional
de Regates de la ISAF, amb la col·laboració i autorització de la Federació de Vela de la
Comunitat Valenciana.
2.- LLOC I DATES
La Regata se celebrarà entre les aigües de Cullera i Formentera, els dies 18 i 19 de juny de
2015
3.- REGLES
3.1) La regata es regirà per:
a) Les regles de regata tal i com es defineixen en el Reglament de Regates a vela de la ISAF 2013-
2015 (RRV).
b) El reglament Tècnics de Creuers 2015 (RTC) i Annexos
c) El reglament de Mesura ORC
d) Les regles ORC d'Habitabilitat i Equip
e) Prescripcions de la R.F.E.V.
f)) Les Regles Especials per a Regates d'Alta Mar de Categoria 3 amb balsa salvavides.
g) Anunci i Instruccions de Regata.
3.2) La regata està classificada de categoria B d'acord amb la regla 79 i l'apèndix G del RRV.

3.3) Penalitzacions Alternatives per Infracció d'una regla de la Part 2 del RRV.
I) S'aplicarà la penalització de Girs de 720º, de la regla 44.1 i 44.2 del RRV.
II) El vaixell que accepti una penalització alternativa haurà d'omplir i presentar un formulari de
reconeixement d'infracció a l'Oficina de Regates abans de finalitzar el termini per protestar ..
4.- PARTICIPACIÓ
Els participants hauran de complir les condicions d'elegibilitat reflectides en l'apèndix 2 del
R.R.V. i en les Prescripcions de la RFEV a dita Apéndice.Los participants de nacionalitat o
residència legal a Espanya hauran d'estar en possessió de la Llicència Federativa d'esportista per
el 2014.
Podran participar a la Regata XI Ruta del Gramantol:
DIVISIÓ ORC
Podrà participar Qualsevol Creuer a vela d'un sol casc o multicasco i, amb un certificat
de Mesura ORC 2015
El comitè es reserva el dret d'aplicar un ràting aproximat als vaixells que no presentin
certificat (Dit ràting aproximat no serà motiu de Reparació).
5.- INSCRIPCIONS
5.1) Les inscripcions es formalitzaran necessàriament en el formulari adjunt o fotocòpia. Full de
inscripció i Formulari exoneració responsabilitats, degudament formalitzat. Fotocòpia de les
llicències federatives de l'any 2015.Fotocopia de la Documentació i Despatx de l'embarcació
Fotocòpia dels Certificats ORC 2015. Fotocòpia de l'assegurança, en què s'especifiqui la
cobertura de participació en regatas.Relación de tripulants amb número de Passaport o DNI. i
número de telèfon de contacte a terra i al Mar.Nº de telèfon mòbil de cada
Patrón.Comprobante d'Ingrés de la quota d'inscripció.
Declaració de compliment i exoneració de responsabilitat:
S'informa a tots els participants sobre la Instrucció de Servei 2/1999 de la Direcció General
de la Marina Mercant, capítol segon, punt 7, que disposa:

"Advertir als participants, abans de l'inici de les proves, que les embarcacions només podran
participar si estan reglamentàriament despatxades per navegar per les aigües per les que
transcorrerà la prova, i si els seus patrons compten amb la titulació suficient per al seu govern "
5.2) Les inscripcions, juntament amb les fotocòpies de Certificats, es remetran per correu, missatgeria,
Fax, correu electrònic o personalment a: Club Nàutic de CulleraAvda del Port No 2; 46400
Cullera València
Tel .: 96.172 11 54 Fax: 96.172 17 78mail: cncullera@cncullera.com
Sent la data límit d'inscripció el DILLUNS 15 juny 2015 a les 13:00 hores. El
Comitè Organitzador es reserva el dret d'ampliar aquest termini.
5.3) Drets d'inscripció: 60 € per embarcació.
EL PAGAMENT DELS DRETS D'INSCRIPCIÓ ES REALITZARAN A LA CTA. DE LA "LA
CAIXA "2100 4216 56 2200031994, A NOM DE" CLUB NÀUTIC DE CULLERA ". EL
COMPROVANT DE L'INGRÉS ES REMETRÀ A les OFICINES DEL CLUB NÀUTIC
CULLERA A TRAVÉS DEL FAX 961721778, O BÉ S'ENTREGARÀ AMB LA RESTA DE LA
DOCUMENTACIÓ.
Els Drets d'inscripció no inclouen el sopar de lliurament de trofeus a Formentera el divendres
20, ni l'amarratge a Formentera Mar. Els imports inherents a aquestes despeses hauran de ser abonats
per cada vaixell participant al restaurant seleccionat (Hostal La Savina) ia les Oficines de
Formentera Mar (amarratges). Els amarratges a Formentera Mar tenen un tarifa especial amb un 50%
de reducció.
6.- PARTICIPANTS
6.1) El participant o el responsable de cada vaixell ha de, formalitzar, registrar, presentar les
llicències de la tripulació i signar el formulari de Registre i Exoneració, a l'oficina de regates
abans de les 13:00 hores del dia 18 de juny, al CN de Cullera. La reunió de patrons es
realitzarà el mateix dia de la regata a les 11 hores a les instal·lacions del Moll Nord, estant
prevista la sortida a les 12:15 hores.
6.2) El Comitè de Regates podrà acceptar canvis en la relació de tripulants, prèvia sol·licitud,
6.3) Inventari de Veles. Inspecció i Mesura: El nombre de veles que un vaixell pot portar a
bord en regata estarà d'acord amb les regles del Reglament ORC / RI. Es realitzaran controls
de Seguretat i Mesura abans i / o després de la Regata.

7.- PUBLICITAT
La Regata està considerada com de categoria B.
8.- PUNTUACIÓ I CLASIFICACIONES.- 8.- PUNTUACIÓ.
8.1) S'aplicarà l'Apèndix A i el Sistema de Puntuació Baixa descrit en la regla A 4.1 del RRV.
8.2) Les classificacions s'establiran, d'acord amb la regla 703 de l'RTC.
8.3) Es classificarà sota ORC / RI Temps sobre Distància.
9.- RECORREGUTS
Recorregut entre Penyeta del Moro (Cullera) i línia d'arribada al través del far verd de la bocana
del port de la Savina (Marina Formentera Mar). Situació exacta de línia d'arribada i
instruccions addicionals en Reunió de Patrons.
10.- INSTRUCCIONS DE REGATA
Estaran a disposició dels participants en la Secretària / Conselleria de Club en les dates i
horaris que s'indiquen en el punt 13.
11.- JURAT
Constituït pel jutge i els oficials de Regates i, podent nomenar vocals, o auxiliars que
estimi oportú.
12.- SEGURETAT
12.1) La seguretat d'aquesta regata estarà considerada com de Categoria 3 amb balsa salvavides de
acord amb les Regles Especials per a Regates d'Alta Mar ISAF.
12.2) Tots els vaixells hauran d'estar equipats amb una ràdio VHF amb els canals 16 i 9.
A més portés a bord un telèfon mòbil, el no facilitaran en fer la inscripció.
12.3) Serà responsabilitat de l'armador o responsable de cada vaixell complir amb les normes
legals previstes per a les embarcacions d'esbarjo, tant amb caràcter general com en especial
per al seu govern, despatx i seguretat.

13.- PROGRAMA D'ESDEVENIMENTS I PREMIS
Juny 17
17:00-19:00 hores: Obertura Oficina de Regates. Lliurament Instruccions de Regata. Inspecció de
Seguretat.
Juny 18
09-10: 30 - Obertura Oficina de Regates. Lliurament Instruccions de Regata. Inspecció de Seguretat
09:30 - Dinar de germanor entre les tripulacions en Moll Sud del CNC, organitzat pel
Club.
11.00 - Reunió de Patrons en Moll Nord del CNC.
12:00 - Senyal Atenció Cullera - Formentera
Juny 19
21:30 - Sopar i lliurament de trofeus XI Ruta del Gramantol- Restaurant Hostal La Savina, Port de
La Savina (Formentera) - Paella de Gramantol
S'adjudicaran els següents premis: A l'Primer de la classificació general. Premis a totes les
embarcacions participants. S'ampliaran detalls dels premis en la Reunió de Patrons.
14.- RESPONSABILITAT
14.1) Tots els que participin en aquesta Regata ho fan sota el seu propi risc i responsabilitat.
14.2) El Comitè Organitzador i de Regates o qualsevol persona o organisme involucrat en la
organització de l'esdeveniment rebutja cap responsabilitat per pèrdues, danys, lesions o molèsties
que poguessin succeir a persones o coses, tant a terra com a mar, com a conseqüència de la seva
participació
Més ...
COMPROMÍS RECOLZARÀ L'INVESTIDURA DE JORDI MAYOR COM ALCALDE
2015-06-08 08:53:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS RECOLZARÀ L'INVESTIDURA DE JORDI MAYOR COM ALCALDE
Compromís fa públics els principis que presidiran les seues prioritats, en cas que arriben a un acord amb els socialistes per a governar i senta les bases de la seua gestió política basada en el treball en equip, el diàleg, el consens i la confiança.
En un comunicat el grup Compromís per #Cullera ha deixat constancia que després d’haver-se reunit la seua comissió negociadora amb els representants del PSPV-PSOE, ha acordat fer públics els principis i prioritats que presidiran les relacions entre els dos partits si s’arriba a un acord de govern. Compromís recolzarà el proper dissabte 13 de juny l’investidura del candidat socialista a alcalde. Per a Compromís l'objectiu de les negociacions és establir un govern conjunt que impulse la renovació i el canvi a Cullera. El nou equip de govern treballarà en equip, prenent-se les decisions de mode compartit i amb consens entre PSPV-PSOE i Compromís, i el diàleg i la confiança seran l’eix fonamental de les relacions. Per tal de visualitzar que el govern municipal és un govern de coalició de dos partits, la representació de l'Ajuntament serà compartida en els diversos actes públics o activitats que requerisquen la seua presència. Serà una relació de coparticipació i coprotagonisme. A més, s’escoltarà i es comptarà amb la participació dels restants partits que formen part de l'Ajuntament de Cullera, potenciant una relació fluida i oberta amb tots els seus membres.
En relació als eixos prioritaris d’activitat del nou Ajuntament, Compromís assenyala que hauran de ser els següents:
*Prioritzar les persones, les polítiques socials, l'educació i l'ocupació per davant de qualsevol altra consideració.
*Impuls de la participació i la transparència.
*La cultura tindrà un lloc rellevant en les polítiques municipals.
*La sostenibilitat serà l'eix de les polítiques municipals.
*Impulsar el diàleg amb totes les persones, associacions i sectors dels nostre poble.
*L'Ajuntament serà eficient en les despeses públiques, evitant el malbaratament dels recursos econòmics.
Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió