Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Joves Socialistes de Cullera

Joves Socialistes de Cullera
Carrer de dalt, 24 - 46400 - Cullera
Contacte: Àlex Morales
Email: jspvcullera@hotmail.com
Telf: 625809730
Joves de 14 fins als 31 anys compromesos amb Cullera. Volem canviar aquest poble i sense la teua ajuda ens és impossible. E-mail: jspvcullera@hotmail.com Facebook: https://www.facebook.com/joves.socialistescullera Twitter: @jspvcullera
MÉS DE 70 JOVES PARTICIPEN EN LA CELEBRACIÓ DELS JOVES SOCIALISTES
2015-05-16 18:40:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir MÉS DE 70 JOVES PARTICIPEN EN LA CELEBRACIÓ DELS JOVES SOCIALISTES
Els Joves Socialistes de Cullera celebraren ahir divendres 15 de maig, un acte electoral per a la gent jove de Cullera. És van donar a conéixer una sèrie de propostes polítiques per a la joventut de #Cullera.
Els Joves Socialistes de Cullera celebraren ahir divendres 15 de maig, un acte electoral per a la gent jove de Cullera. Primerament, es va preparar una picadeta per als assistents junt a una consumició debades per a cada assistent. Més tard, el membre de la candidatura dels Socialistes de Cullera, el jove Xavi Grau, va intervindre per presentar l’acte i va recalcar el seu compromís amb el canvi polític al nostre poble. Posteriorment l’advocada i Secretaria d’Organització de Joves Socialistes de Cullera i membre de l’executiva Nacional de JSPV, Maria Such va fer un breu repàs a la situació precària del joven cullerenc i del País Valencià, fent especial èmfasi en el món laboral. Maria Such també es membre de la candidatura dels Socialistes de Cullera a les pròximes Eleccions Municipals. L’última intervenció dels candidats i candidates joves d’esta candidatura va ser la d'Àlex Morales, actual Secretari General dels Joves Socialistes de Cullera, el qual va donar a conéixer una sèrie de propostes polítiques per a la joventut de Cullera, fent una menció especial a les capacitats de molts joves del nostre poble, i la necessitat de posar-les en valor amb la instauració d’un Consell de la Joventut que done veu a estos joves. També va voler nomenar els punts més importants del programa electoral jove en educació, cultura, oci i ocupació.
Finalment va intervindre Jordi Mayor, candidat a l’Alcaldia de Cullera, el qual va demanar als joves assistents la seua implicació en el canvi polític que necesita Cullera, afegint també la necessitat d’un canvi social i de mentalitat per afrontar nous reptes en el col·lectiu jove de Cullera. L’acte va culminar amb un concert de Marina Esteban, jove del nostre poble que ha actuat en diversos xiringuitos i hotels de Cullera i també roda molt pel Cap i Casal cantant i fent en definitiva, art i cultura.
Més ...
ELS JOVES SOCIALISTES ORGANITZEN UN ACTE PER ALS JOVES DE CULLERA
2015-05-14 12:22:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir ELS JOVES SOCIALISTES ORGANITZEN UN ACTE PER ALS JOVES DE CULLERA
Els Joves Socialistes de #Cullera han organitzat per a demà divendres 15 de Maig a la Cerveseria La Bona Birra un acte per a joves.Es pretén informar sobre la importància d’exercir el dret a vot i explicar els punts més importants per a este col·lectiu que es troben al programa
Els Joves Socialistes de Cullera han organitzat per al pròxim divendres 15 de Maig a la Cerveseria La Bona Birra un acte per a joves. En aquest acte es pretén conscienciar sobre la importància d’exercir el dret a vot i explicar els punts més importants per als joves que es troben al programa electoral dels Socialistes de Cullera. A partir de les 21.00 hores els assistents podran gaudir d’una 
picadeta a càrrec de l’organització i una consumició completament debades. 
Més tard, intervindran els i les candidates joves dels Socialistes de Cullera i el candidat a l’Alcaldia de Cullera, Jordi Mayor. Al finalitzar l’acte, la jove cantant del poble Marina Esteban, amenitzarà la nit amb la seua veu, interpretant un recull de cançons.
Més ...
 JOVES SOCIALISTES CONMEMOREN HUI LA BATALLA D'ALMANSA
2015-04-25 19:08:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir JOVES SOCIALISTES CONMEMOREN HUI LA BATALLA D'ALMANSA
Hui 25 d'abril es conmemora la Batalla d'Almansa i la pèrdua dels furs com a Regne de València.

L’agrupació comarcal dels Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer commemora hui, 25 d’abril, la Batalla d’Almansa i la pèrdua dels furs com a Regne de València mitjançant aquest manifest.
La Batalla d’Almansa l’any 1907 va suposar la consolidació de la demoninació d’Espanya pels reis borbònics. La reforma en l’administració, de caire centralista i castellanista, suposà l’enfortiment del Consell de Castella i per tant, l’any 1916 el Decret de Nova Planta a la Corona d’Aragó, dissolent per tant les principals institucions valencianes i reduint – més bé eliminant – l’autonomia del poble valencià.
La Batalla d'Almansa va suposar un punt important a la història. Successos posteriors com la cremada de la ciutat de Xàtiva i posterior canvi de nom pel de San Felip, van distanciar encara més al poble dels territoris de la Corona d'Aragó dels Borbons i dels seus partidaris amb lluites a ciutats com Alcoi, Dénia o Alacant.
El Secretari de Cultura i Política Lingüística dels Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer, Àlex Morales,  ha assegurat que “la pèrdua dels nostres furs amb el Decret de Nova Planta té una gran similitud amb la destrucció cultural per part de les institucions públiques valencianes d’avui en dia, a més del menyspreu que suposa tindre a governants com Fabra i Rita que no saben pronunciar ni un sol discurs escrit en la nostra llengua”. Per tant, segons el membre de l’Executiva Comarcal “és necessari recordar aquest fet per no perdre mai la identitat com a poble”.
Ricard Bono, Secretari General de l’Executiva Comarcal ha afirmat que “el 24 de maig és una data clau per fer fora de les institucions polítiques a un Partit Popular que castiga la llengua i cultura dels valencians i aconseguir que Ximo Puig, candidat socialista al Consell, siga el pròxim President de la Generalitat, un president que dignifique la situació cultural del País Valencià” ha conclòs.

Més ...
EL PSOE DEMÀ INAUGURA LA NOVA SEU ELECTORAL
2015-04-23 10:37:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir EL PSOE DEMÀ INAUGURA LA NOVA SEU ELECTORAL
Demà divendres a les 21'00h els socialistes de #Cullera inauguraran la seu electoral, que està ubicada al C/ la Bega 59.
Demà divendres 24 d'abril a les 21'00h els socialistes de #Cullera inauguraran la seu electoral, que està ubicada al C/ la Bega 59.
Més ...
JOVES SOCIALISTES CRITIQUEN LES OBRES PARC DE SANT ANTONI
2015-02-27 11:05:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir JOVES SOCIALISTES CRITIQUEN LES OBRES PARC DE SANT ANTONI
Els Joves Socialistes lamenten que es tape l’estany del Parc de Sant Antoni amb escombraries
L’agrupació de Joves Socialistes de Cullera critica que ara l’Ajuntament tape amb recursos públics l’estany sense inaugurar del Parc de Sant Antoni, i insten, com ja ho han fet moltes vegades a la construcció d’un skate-parc en eixe mateix lloc.

Des de l’organització juvenil lamenten que no s’utilitzen aquestes zones per millorar i fer de Cullera una ciutat moderna i a l’avantguarda. Consideren que Sanjuán i el PP malbaraten els recursos econòmics i desaprofiten les subvencions externes.

Joves Socialistes de Cullera, l’any 2011 es van reunir amb un grup de joves interessats en la construcció d’un parc per fer skate i altres pràctiques de cultura urbana com sí disposa la ciutat de Sueca, per exemple.

Des de l’agrupació política juvenil instaren a l’Ajuntament a la construcció del mateix, al lloc on ara s’estan tirant escombraries per a la construcció d’un parc infantil i consideren que ja hi han molts parcs infantils al nostre poble i aquest lloc podria habilitar-se per fer skate i altres tipus d’esports urbans, només amb unes xicotetes modificacions, ja que la grandària de l’espai és perfecta per fer una pista de skate.Més ...
Joves Socialistes denuncien la pujada dels bitllets de tren de RENFE
2015-02-18 20:55:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir Joves Socialistes denuncien la pujada dels bitllets de tren de RENFE
Els joves socialistes denuncien l'increment dels billets de RENFE. El preu del bitllet ha pujat un 40% als serveis de rodalies i mitja distància, passant dels 5,60€ als 7,40€. Este nou preu pujada afectarà greuement a la butxaca de molts joves que diàriament agafen el tren per a estudiar
RENFE ha aprovat una pujada dels preus que afecta essencialment al veinat de Cullera i 
altres poblacions, ja que molts ciutadans diàriament es desplacen a la capital valenciana o a localitats del voltant. D’aquesta manera el preu del bitllet ha pujat un 40% als serveis de rodalies i mitja distància, passant dels 5,60€ als 7,40€. Una pujada que segons els Joves Socialistes afectarà greuement a la butxaca de molts joves que dia rere dia es traslladen a València, Gandia o Sueca per estudiar. El Secretari General dels Joves Socialistes de Cullera Àlex Morales ha qualificat de “lamentable i indecent” aquesta pujada de preus i a més ha reiterat que “els Joves Socialistes sempre hem defensat la baixada del preu del bitllet i la posada en marxa de bonificacions o descomptes per a joves estudiants a Cullera” afegint que “el PP va votar en contra al plenari justament fa 1 any la proposta dels Joves Socialistes de Cullera de becar a joves estudiants sense recursos que no podien sufragar el gasto del bitllet diari de RENFE i autobús”. Els Joves Socialistes van a seguir arreplegant signatures a www.change.org per demanar a RENFE-Rodalies descomptes per a joves, amb la fi que siga molt més accesible aquest servei i que la situació econòmica no impedisca a cap persona viatjar d’un lloc a un altre.
Més ...
JOVES SOCIALISTES DEMANEN AMPLIAR L'HORARI DE LA BIBLIOTECA EN EXÀMENS
2015-01-13 11:41:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir JOVES SOCIALISTES DEMANEN AMPLIAR L'HORARI DE LA BIBLIOTECA EN EXÀMENS
A causa de la mancança de temps que roman oberta aquesta biblioteca, demanen que s'allargue el període fins a les 12.00 hores de la nit, ja que molts estudiants de Cullera, estudien a aquestes hores i estarien disposats a accedir a aquest servei nocturn
Joves Socialistes insta a l'Ajuntament de Cullera a ampliar l'horari d'obertura en època d'exàmens a la Biblioteca

Els Joves Socialistes han volgut remarcar la necessitat d'obrir aquest terminis, degut també a la deixadesa per part del consistori cullerenc, demostrant-ho amb la tancada de la Biblioteca Pública Municipal del barri de Sant Antoni, quan fa dos anys compraren el local i reformaren el mateix.

Des de l'agrupació política juvenil insten a l'Ajuntament de Cullera a què es preocupe més per la situació educativa dels i les joves i que solucione els problemes que els puguen afectar a Cullera.


Més ...
ELS JOVES SOCIALISTES ORGANITZEN UNA RECOLLIDA SOLIDÀRIA D'ALIMENTS
2014-12-27 20:10:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir ELS JOVES SOCIALISTES ORGANITZEN UNA RECOLLIDA SOLIDÀRIA D'ALIMENTS
Més de 200 vívers recollits al punt solidari dels Joves Socialistes

L'agrupació política ha fet una recollida d'aliments aquest matí i ha arreplegat més de 200 paquets d'aliments per a la gent més necessitada de Cullera.

Hui dissabte 27 de desembre, els Joves Socialistes han estat a les portes del Mercat de Cullera, arrecollint durant tot el matí aliments per a la gent amb més necessitats del poble.

Ja són més de 6 anys els que porten organitzant aquestes iniciatives solidàries per a posterior donació a Càritas, i segons han volgut recalcar des de l'agrupació, la gent de Cullera participa molt activament en les recollides solidàries. 

Han volgut manifestar que "Cullera és un poble empàtic amb la gent que menys recursos té i aporta, encara que siga mínimament, el seu gra d'arena en aquest tipus d'iniciatives.

Joves Socialistes de Cullera, han volgut agrair tot l'esforç del poble i a més han assenyalat que durant l'any 2015 es prendran altres activitats solidàries en benefici de la gent que es troba en risc de pobresa i exclusió social.

#puntsolidari
@jspvcullera
Més ...
RECOLLIDA D'ALIMENTS ORGANITZADA PELS JOVES SOCIALISTES DE CULLERA
2014-12-23 18:46:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir RECOLLIDA D'ALIMENTS ORGANITZADA PELS JOVES SOCIALISTES DE CULLERA
Joves Socialistes de Cullera ha organitzat per al pròxim dissabte 27 de desembre la campanya #puntsolidari, que pretén recollir aliments per a la gent més necessitada de Cullera davant les dificultats de la crisi econòmica actual. Estaran a les portes del Mercat Municipal des de les 10.00 hores del matí fins les 13.30h
Els Joves Socialistes organitzen una recollida d’aliments

L’agrupació local pretén així seguir amb les iniciatives solidàries que porten fent des de fa més de 6 anys, arreplegant aliments per a la gent amb més necessitats i dificultats de Cullera.

Tot allò recollit serà destinat a l’Associació Càritas de Cullera amb la que porten col·laborant des de fa molts anys.


Més ...
MÉS DE 50 PARTICIPANTS A LA CAMPANYA IMAGINA CULLERA http://culleratv.
2014-12-13 21:38:00 - Joves Socialistes de Cullera
Está publicació es pot Llegir MÉS DE 50 PARTICIPANTS A LA CAMPANYA IMAGINA CULLERA http://culleratv.
Imagina Cullera és una iniciativa que han posat en marxa els i les Joves Socialistes del nostre poble.
Hui dissabte 13 de desembre ha tingut lloc a les portes de la Casa de la Cultura l'inici de la campanya de participació juvenil #imaginaCullera que han posat en marxa els i les Joves Socialistes del nostre poble.

Aquesta campanya pretén arreplegar les opinions, idees i propostes de la gent jove de Cullera per després plasmar-les al pròxim programa municipal dels Socialistes de Cullera.

Des de l'organització política local han valorat molt positivament la gran participació del jovent cullerenc en aquesta iniciativa i han volgut destacar la quantitat d'idees enginyoses, novedoses i molt profitoses que s'han obtés gràcies a aquesta campanya.

Joves Socialistes de Cullera continuarà aquesta iniciativa en els pròxims mesos, arreplegant amb altres formats, l'opinió de la gent jove sobre el seu poble i les millores que creuen necessàries.
Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió