Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Compromis per Cullera

Compromis per Cullera
Plaça la Verge 5 - 46400 - Cullera
Contacte: Pere Manuel Aragó
Email: mescullera@hotmail.es
Telf: 609874882
Partit Polític amb representació en Cullera.
COMPROMÍS RECOLZARÀ L'INVESTIDURA DE JORDI MAYOR COM ALCALDE
2015-06-08 08:53:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS RECOLZARÀ L'INVESTIDURA DE JORDI MAYOR COM ALCALDE
Compromís fa públics els principis que presidiran les seues prioritats, en cas que arriben a un acord amb els socialistes per a governar i senta les bases de la seua gestió política basada en el treball en equip, el diàleg, el consens i la confiança.
En un comunicat el grup Compromís per #Cullera ha deixat constancia que després d’haver-se reunit la seua comissió negociadora amb els representants del PSPV-PSOE, ha acordat fer públics els principis i prioritats que presidiran les relacions entre els dos partits si s’arriba a un acord de govern. Compromís recolzarà el proper dissabte 13 de juny l’investidura del candidat socialista a alcalde. Per a Compromís l'objectiu de les negociacions és establir un govern conjunt que impulse la renovació i el canvi a Cullera. El nou equip de govern treballarà en equip, prenent-se les decisions de mode compartit i amb consens entre PSPV-PSOE i Compromís, i el diàleg i la confiança seran l’eix fonamental de les relacions. Per tal de visualitzar que el govern municipal és un govern de coalició de dos partits, la representació de l'Ajuntament serà compartida en els diversos actes públics o activitats que requerisquen la seua presència. Serà una relació de coparticipació i coprotagonisme. A més, s’escoltarà i es comptarà amb la participació dels restants partits que formen part de l'Ajuntament de Cullera, potenciant una relació fluida i oberta amb tots els seus membres.
En relació als eixos prioritaris d’activitat del nou Ajuntament, Compromís assenyala que hauran de ser els següents:
*Prioritzar les persones, les polítiques socials, l'educació i l'ocupació per davant de qualsevol altra consideració.
*Impuls de la participació i la transparència.
*La cultura tindrà un lloc rellevant en les polítiques municipals.
*La sostenibilitat serà l'eix de les polítiques municipals.
*Impulsar el diàleg amb totes les persones, associacions i sectors dels nostre poble.
*L'Ajuntament serà eficient en les despeses públiques, evitant el malbaratament dels recursos econòmics.
Més ...
COMPROMÍS PER CULLERA TANCARÀ LA CAMPANYA AMB UN SOPAR I CONCERT
2015-05-21 19:44:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS PER CULLERA TANCARÀ LA CAMPANYA AMB UN SOPAR I CONCERT
Demà divendres a les 21'30 Compromís #Cullera tancarà la campanya electoral amb un sopar i concert a càrrec de Toni de l'Hostal, a la seu del partit ubicada en el carrer la Marina 16
Demà divendres a les 21'30 Compromís #Cullera tancarà la campanya electoral amb un sopar i concert a càrrec de Toni de l'Hostal, a la seu del partit ubicada en el carrer la Marina 16
Més ...
COMPROMÍS CELEBRARÀ AL RAVAL UN ACTE DE CAMPANYA
2015-05-21 15:36:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS CELEBRARÀ AL RAVAL UN ACTE DE CAMPANYA
Compromís per #Cullera celebrarà hui a partir de les 19'00h al barri del Raval al Carrer València front al Centre de Salut, un acte de campanya. L'acte comptarà amb le música de la xaranga 8s i 9s
Més ...
COMPROMIS CELEBRA DIJOUS EL SEU ACTE CENTRAL DE CAMPANYA
2015-05-11 21:56:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir COMPROMIS CELEBRA DIJOUS EL SEU ACTE CENTRAL DE CAMPANYA
El proper dijous 14 de maig, a les 19'30h tindrà lloc al Multiusos del Mercat l’acte central de campanya de Compromís per #Cullera.Maria Josep Ortega, candidata a diputada a les Corts Valencians; Hugo Font, candidat a l’Alcaldia de Cullera; i els candidats Pere Manuel, Marc Joan i Júlia Blasco

El proper dijous 14 de maig tindrà lloc al Saló Multiusos del Mercat de Cullera l’acte central de campanya de Compromís per Cullera. L’acte estarà presentat per Adrià Gomar, professor d’informàtica de l’Institut Llopis Marí que ha volgut donar suport i sumar-se a la candidatura de Compromís per Cullera. Les intervencions seran realitzades per Maria Josep Ortega, candidata a diputada a les Corts Valencians; Hugo Font, candidat a l’Alcaldia de Cullera; Pere Manuel, Regidor de Compromís a l’Ajuntament de Cullere i 2n candidat; Marc Joan, 3r candidat en la llista de compromís per Cullera i Júlia Blasco, 4a candidata de la llista. A més, durant l’acte hi haurà una actuació del conegut cantautor Toni de l’Hostal.

 

Més ...
PRESENTACIÓ CANDIDATURA COMPROMÍS
2015-05-06 22:45:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir PRESENTACIÓ CANDIDATURA COMPROMÍS
Serà el proper dijous 7 de maig a les 19'30 hores al saló multiusos del mercat. En l'acte intervindrà Hugo Font, candidat a l'alcaldia de Cullera i Isaura Navarro, candidata a les Corts Valencianes.

 
El proper dijous 7 de maig a les 19:30 hores tindrà lloc al Saló Multiusos del Mercat de Cullera la presentació de la candidatura de Compromís per Cullera, on intervendran Hugo Font, candidat a l’alcaldia de Cullera i Isaura Navarro, candidata a les Corts Valencianes.
 
L’acte estarà presentat per Empar Molina, la qual presentarà tots components de la candidatura i farà un breu repàs de com s’ha dut a terme la redacció del programa i els principals punts que el conformen, juntament amb les principals iniciatives que durà a terme Compromís per Cullera quan arribe al govern local.
 
El mateix dijous durant el matí, es muntarà una tauleta informativa al Mercat on diferents membres de la candidatura, juntament amb Hugo Font, visitaran les parades i estaran a la disposició de la ciutadania.
Més ...
MÒNICA OLTRA CANDIDATA PER COMPROMÍS DEMÀ VISITA CULLERA
2015-04-22 12:40:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir MÒNICA OLTRA CANDIDATA PER COMPROMÍS DEMÀ VISITA CULLERA
Demà la candidata de la Coalició Compromís a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, visitarà # Cullera. Està previst que al voltant de les 12'00h Oltra acompanyada pel candidat a l'alcaldia Hugo Font i altres membres de Compromís visiten el Mercat Municipal per tal de conéixer les opinions de la ciutadania
Demà dijous 23 d’abril la candidata de la Coalició Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, visitarà la localitat de Cullera per tal de donar suport a la candidatura local i al seu cap de llista Hugo Font. Està previst que al voltant de les 12 del migdia la candidata, acompanyada d’Hugo Font i altres membres de la candidatura de Compromís per Cullera visiten el Mercat Municipal per tal de conéixer les opinions de la ciutadania. Més tard es visitaran diferents associacions de Cullera com les societats musicals de Santa Cecília i l’Ateneu Musical per tal de poder escoltar de primera ma quines són les problemàtiques que estan patint en estos moments les societats musicals. També es visitaran altres associacions de Cullera i a la una i mitja està previst que es realitze una roda de premsa al mateix Ateneu Musical. Tot seguit, a les 2 del migdia es celebrarà un dinar al mateix Ateneu Musical durant el qual intervindran els 2 candidats de la Coalició Compromís i on els assistents podran fer-los preguntes. La invitació al dinar està oberta a totes les associacions de Cullera per tal que acudisquen els seus representants. Per a assistir al dinal cal confirmar l’assistència als telèfons 609 874 882 i al 637 425 189.
Més ...
LA CANDIDATA PER COMPROMÍS MÓNICA OLTRA VISITA CULLERA
2015-04-21 20:12:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir LA CANDIDATA PER COMPROMÍS MÓNICA OLTRA VISITA CULLERA
La Candidata a la Presidència de la Generalitat per Compromís Mónica Oltra visitarà #Cullera el pròxim dijous 23 d'abril. Durant la visita Oltra presentarà les seues propostes del seu partit Compromís.
La Candidata a la Presidència de la Generalitat per Compromís Mónica Oltra visitarà #Cullera el pròxim dijous 23 d'abril. Durant la visita Oltra presentarà les seues propostes del seu partit Compromís.
Més ...
APROVACIÓ DE LA LLISTA ELECTORAL DE COMPROMIS PER CULLERA
2015-04-16 13:51:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir APROVACIÓ DE LA LLISTA ELECTORAL DE COMPROMIS PER CULLERA
L’Assemblea Local de Compromís per Cullera ha aprovat la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig.
L’Assemblea Local de Compromís per Cullera ha aprovat la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig.La coalició concorrerà amb la denominació Compromís per Cullera: Compromís.
Segons Hugo Font, candidat a l’alcaldia de Compromís a Cullera, aquesta és “la millor llista que ha presentat mai el valencianisme progressista i ecologista a Cullera. Es combina experiència amb responsabilitat, preparació i il·lusió. A més, totes i cadascuna de les persones que formen part del projecte, aporten molt de treball del moviment associatiu, social i cultural de Cullera. Per a mi, és un honor formar part d’aquesta candidatura i tot un repte encapçalar-la”.
Totes les incorporacions a la llista tenen com a objectiu formar un nou govern a Cullera que prioritze desenvolupar polítiques que rescaten persones i fomenten un horitzó de vida digna, amb   transparència i participació ciutadana. 
A la llista s’incorporen gent que va des de la seua vinculació a moviments socials i educatius, passant pel mon de les falles, societats musicals, la sanitat, serveis jurídics, etc..

Llista electoral de Compromís per Cullera:
1.- Hugo Font Lafarga
2.- Pere Manuel Aragó
3.- Marc Juan Escorihuela
4.- Julia Blasco Martínez
5.- Pilar Torres Font
6.- Vicent Nacher Mari
7.- Anna Nicola Cantó
8.- Vicent López Carbonell
9.- Laila Castillo Marí
10.- Alfred Peris Manguillot
11.- Aurora Adam Morell
12.- Enric Portell Sapiña
13.- Júlia López Calafí
14.- Nando Muñoz Salvador
15.- Pilar Ruiz López
16.- Marc Sanjuán Ortis
17.- Estefania Carballo Martínez
18.- Adrià Gomar Costa
19.- Mari Rosa Grau Martínez
20.- Joan Luis Tur Gómez
21.- Nora Escuriet Roig

Més ...
ASSEMBLEA COMPROMÍS PER ELABORAR EL PROGRAMA ELECTORAL
2015-03-04 20:10:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir ASSEMBLEA COMPROMÍS PER ELABORAR EL PROGRAMA ELECTORAL
Compromís per Cullera ha convocat una assemblea oberta per al proper divendres 6 de març a la seua seua per tal d’el·laborar el programa electoral entre tots els militants i simpatitzants que acudisquen.

Des de Compromís per Cullera s’ha convocat una assemblea oberta per al proper divendres 6 de març a la seua seua per tal d’el·laborar el programa electoral entre tots els militants i simpatitzants que acudisquen. Concretament, de de Compromís per Cullera s’anuncia que les àrees que es treballaran en aquesta primera assemblea oberta seran les de comerç local, esports, agricultura, llengua i cultura. La trobada començarà a les 7 de la vesprada i per a cada àreea s’ha el·laborat un document base, a partir del qual es faran aportacions o modificacions. Aquestos documents no estan tancants, sinó que estan sent ampliats diàriament amb les aportacions que s’estan fent a travé de la ferrament PARTICIPA–Cullera (www.cullera.compromis.net/participa). A més, a l’hora d’el·laborar-los, s’està tenint en conte les aportacions i les conclusions que s’estan extraent de les reunions sectorials que està duent a terme Compromís per Cullera amb les entitats, associacions i clubs esportius de la nostra localitat.

 

Més ...
COMPROMÍS FELICITA A SANJUAN
2015-02-24 16:06:00 - Compromis per Cullera
Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS FELICITA A SANJUAN
El secretari de Joventut de Compromís, Marc Joan, felicita a l'alcalde de Cullera per haver-se dignat després de 3 anys i mig a renovar el material del gimnàs del Poliesportiu Municipal. La làstima, segons Joan, és que ho faça ara, a 4 mesos vista de les eleccions municipals.Compromís per Cullera vol felicitar, a través del seu secretari de joventut Marc Joan, a l’alcalde de Cullera Ernesto Sanjuan, per haver-se dignat després de 3 anys i mig a renovar el gimnàs del Poliesportiu municipal.

Així, tal i com ha manifestat Marc Joan, "tots els usuaris del Poliesportiu municipal ens al·legrem molt d’esta renovació de material, la llàstima és que arriba a només 4 mesos de les eleccions municipals i podríem pensar que es tracta d’una acció únicament electoralista".

Segons Marc Joan, "a Ernesto Sanjuan i el seu equip de govern li dóna exàctament igual l’estat en que es troben les instal·lacions esportives municipals, l’únic que els interessa és tornar a governar 4 anys més i assegurar-se el jornal una nova legislatura".

En front d’això, Compromís per Cullera anima a la ciutadania a sumar-se al canvi polític que necessita el nostre municipi i dur a terme una regeneració democràtica per a poder millorar les condicions de vida de tota la ciutadania.

Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió