Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Cullera Forval Rugby Club

Cullera Forval Rugby Club
25 d'abril 87 - 46400 - CULLERA
Contacte: Josep L. Aparici Gayon
Email: rugbycullera@yahoo.es
Telf: 679 65 53 15
President: Enric Tormos Escrivà
EL CULLERA FORVAL ACULL RUGBY4HER UN CLÍNIC DE RUGBI FEMENÍ
2014-06-26 10:47:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir EL CULLERA FORVAL ACULL RUGBY4HER UN CLÍNIC DE RUGBI FEMENÍ
L'objectiu principal d'este projecte és inculcar una sèrie de valors que serviran tant en la vida com en l'esport, al mateix temps que la millora tècnica en este esport
Amb el propòsit de fer créixer el rugbi a nivell nacional, naix un nou projecte anomenat “Rugby4her”. Este clínic de rugbi va dirigit a jugadores de rugbi majors de 18 anys de la regió de València i Múrcia principalment. 

L'objectiu principal d'este projecte és inculcar una sèrie de valors que serviran tant en la vida com en l'esport, al mateix temps que la millora tècnica del nostre esport. Un altre dels objectius és obrir fronteres. Practicar un rugbi sa i divertit, on tinguis oportunitats per créixer. El primer curs es farà a Cullera amb una durada d'un dia i mitjà: divendres 27 de Juny al dissabte 28 de juny. 

La finalitat i intenció del curs és que siga cost zero per a les participants, donant l'oportunitat de poder realitzar-lo a totes les jugadores que ho desitgen, sumant la iniciativa d'empreses que patrocinin el projecte que amb la seva col·laboració s'uneixin al creixement del rugbi i de l'esport espanyol. 
 
Les jugadores han de disposar de fitxa federada amb segur metge en actiu. Encara així, disposarem de segur de responsabilitat civil per cobrir qualsevol possible incidència durant l'esdeveniment
Més ...
DISSABTE HOMENATGE A L'AJUNTAMENT A EMILI GIMÉNEZ
2014-04-10 09:47:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir DISSABTE HOMENATGE A L'AJUNTAMENT A EMILI GIMÉNEZ
Giménez és gerent de FORVAL, l'espònsor del Cullera Rugby Club des de l'any 1994 i ha sigut també vicepresident del club
Este dissabte 12 d'abril tindrà lloc un acte de reconeixement a Emili Giménez Bou, gerent de FORVAL, l'espònsor del Cullera Rugby Club des de l'any 1994.

L'acte tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de Cullera, a partir de les 20.30 h, i intervindran diverses personalitats. A continuació, hi haurà un sopar al Restaurant Ulisses Piga, al Passeig Marítim de Cullera.

Emili Giménez va ser també vicepresident del Cullera Forval a mitjans dels anys noranta. Molt conegut i volgut a Cullera, Emili sempre s'ha mostrat un gran partidari dels valors de l'esport, especialment representats per a ell en el rugby.

Amb FORVAL (Formatges de València), el Cullera Rugby Club ha trobat un suport molt important per a dur a terme els seus projectes.

Un acte de reconeixement molt merescut. L'assistència al Saló de Plens és lliure i oberta a qui vullga.
Més ...
3 JUGADORS CULLERENCS  EN LA SELECCIÓ VALENCIANA CAMPIONA d'ESPANYA
2014-03-02 20:03:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir 3 JUGADORS CULLERENCS EN LA SELECCIÓ VALENCIANA CAMPIONA d'ESPANYA
Els germans Calatayud participen en la selecció valenciana de rugbi sub-18 que el dissabte es proclamà campiona en véncer a l'equip de Madrid
Cins jugadors de l'INTER Rugby Club, tres d'ells naturals de Cullera, es proclamaren este passat dissabte a Conca campions d'Espanya de Rugby en categoria sub 18 amb la Selecció Valenciana, que va véncer després d'un disputat encontre la Selecció Madrilenya per 17 a 12 en la final del Campionat d'Espanya Cadet.

Es tracta dels cullerencs Joan Calatayud, Marc Calatayud i Eduard Calatayud, juntament amb els alzirenys Yannick Pardo i Aitor Tribaldos. A més, altres dos jugadors cullerencs de l'INTER, Víctor Monserrat i Cosmin Matei, han format part de les convocatòries de la Selecció Valenciana regularment. En el cas de Cosmin Matei es va perdre la cita final per lesió. Igualment, Carlos Frígola, entrenador de Cullera, va formar part de l'equip tècnic de la Selecció Valenciana.

La majoria d'estos jugadors van ser ja campions d'Espanya en categoria sub 16 en dos ocasions amb la Selecció Valenciana, i inclús ja han debutat amb la Selecció Espanyola de la seua categoria. L'INTER aspira enguany a jugar la final autonòmica i a fer un bon paper en els Campionats d'Espanya.
Més ...
EMPAT DEL FORVAL CONTRA L'ALZIRA EN UN PARTIT MOLT IGUALAT
2014-01-21 16:20:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir EMPAT DEL FORVAL CONTRA L'ALZIRA EN UN PARTIT MOLT IGUALAT
El Cullera i l'Alzira de rugbi empaten a 6 en un partit de poca qualitat encara que emocionant
Partit de pèssima qualitat el que van oferir el Cullera i l'Alzira (6-6), que només va tindre l'interès del suspens en el marcador fins a l'últim minut i la igualtat en el joc, amb certa i innecessària crispació al final del partit. Malgrat que l'Alzira era a priori superior, el Cullera va saber plantejar el partit, oposant una fèrria defensa de la qual l'Alzira en cap moment va saber desfer-se. Així, i com es vaticinava, partit propi d'un 'derbi', on poc importa la classificació.

Sabedor que la trobada se'ls anava a complicar si no haurien prompte el marcador, l'Alzira va encarar el partit amb un rugbi d'alt nivell. Durant els primers deu minuts van dominar i van cercar l'assaig amb insistència i van tenir un parell d'ocasions però va faltar encertar en l'última passada. La defensa del Cullera no es va descompondre i va saber aguantar l'envit inicial. 

A partir d'ací, els alzirencs es van venir una miqueta a baix, el Cullera es va vindre amunt i fins i tot es va permetre el luxe de dominar en les 'melés'. Així doncs, el Cullera va saber anul·lar la davantera alzirenca. Amb tot, va ser no obstant això l'Alzira qui va obrir el marcador, en transformar Álex Palop un colp de càstig (0-3) que va ser contrarestat poc després per un altre del Cullera (3-3). Encara que en el minut 35, de nou Álex Palop convertia un altre colp que significava el 3-6 amb el qual es va arribar al descans. 

L'Alzira confiava a trencar la resistència cullerenca  en el segon període imposant la seua, aparentment, millor condició física, però no va ser així i les coses van continuar igual, amb un joc travat i avorrit i en el minut 50, una altra vegada empatava (6-6) en un marcador ja definitiu.
Més ...
TROBADES AUTONÒMIQUES DE RUGBI DEMÀ A CULLERA
2013-11-22 17:06:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir TROBADES AUTONÒMIQUES DE RUGBI DEMÀ A CULLERA
Vora 120 jugadors de les categories sub 8 sub 10 i sub 16 prendran part en la trobada
Demà dissabte tindrà lloc en el Camp Juan Palomares Corella, a partir de les 10.00 h, la primera jornada de les Trobades Autonòmiques en categories sub 12, sub 10 i sub 8, organitzada per la Federació Valenciana de Rugby i el Cullera Forval Rugby Club. Prendran part el Tecnidex València, La Vila, l'Alzira i el Cullera Forval RC.

Des de la Junta Directiva del Cullera Forval es consideren molt importants estes trobades, i es fa una crida a tots els pares, mares, jugadors, entrenadors, membres de la junta, socis i simpatitzants perquè acudisquen a col·laborar en l'event i a disfrutar del rugby escolar en el seu estat més pur.

S'esperen vora 120 jugadors, en unes edats que són formatives però on els més menuts comencen a sembrar la seua afició al rugby. L'espectacle està garantit en el Camp Juan Palomares Corella.
Més ...
PARTIT INTERNACIONAL DE L'EQUIP S-18 DE RUGBI CULLERA FORVAL
2013-10-29 19:06:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir PARTIT INTERNACIONAL DE L'EQUIP S-18 DE RUGBI CULLERA FORVAL
L'equip S-18 del Cullera Forval juga un partit internacional demà dimecres davant un equip anglés, el Bognor RFC. L'encontre tindrà lloc a les 19.30 h al Camp Juan Palomares i servirà a l'equip dirigit per Juanvi Chornet i David Osa per a posar-se a punt amb vista als imminents partits de lliga.
El club de rugby Bognor RFC va ser fundat originàriament en 1922 i actualment competix en la lliga Hampshire 1 del Sud-Oest de Londres. Té equips en totes les categories, des de mini rugby fins a veterans.

Bognor Regis és una ciutat balneari situada en la costa sud d'Anglaterra, en el comtat de West Sussex. Es troba a 89 quilòmetres de Londres i té 22.000 habitants.
Més ...
PRESENTACIÓ DE L'ESCOLA DE RUGBI
2013-10-04 18:16:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir PRESENTACIÓ DE L'ESCOLA DE RUGBI
Demà dissabte a les 16'30 h al Camp de Rugby Juan Palomares es presentaran els equips de l'Escola de Rugby i els sèniors del Cullera Forval Rugby Club. Encara que els equips del club ja han començat la pretemporada, les competicions oficials s'encetaran després del pont d'octubre
Demà dissabte 5 d'octubre, a les 16 h, es presentaran al Camp de Rugby Juan Palomares els equips de l'Escola de Rugby i els séniors del Cullera Forval Rugby Club. En l'acte participaran jugadors, entrenadors, pares i mares, i membres de la junta directiva.
La pretemporada començà el mes de setembre, mentres que les competicions oficials s'encetaran després del pont d'octubre.
Els objectius del club són potenciar la pràctica del rugby des de ben menuts. Per això, enguany s'ha posat el marxa el programa Rugby Col·le en els centres escolars de la localitat per a xiquets a partir de 1r de Primària.
Un any més amb renovades il·lusions i amb ganes de fer créixer el club.
Més ...
TORNEN ELS ENTRENAMENTS DEL RUGBI CULLERA FORVAL
2013-09-05 17:40:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir TORNEN ELS ENTRENAMENTS DEL RUGBI CULLERA FORVAL
L'Escola de Rugby del Cullera Forval reprén els entrenaments este pròxim dimecres 11 de setembre en el Camp Juan Palomares Corella, coincidint amb el principi del curs escolar.
L'Escola de Rugby del Cullera Forval reprén els entrenaments este pròxim dimecres 11 de setembre en el Camp Juan Palomares Corella, coincidint amb el principi del curs escolar. Els entrenaments seran dimecres i divendres de 18.15 a 19.30 h, i s'habilitarà un autobús gratuït que eixirà des de Correus a les 18.00 h cap al Poliesportiu de La Partideta. Això per a les categories de S-16, S-14, S-12 i S-10. 

Des de la Junta Directiva del Cullera Forval s'anima els xiquets i xiquetes que vullguen provar el rugby i conéixer un esport diferent, perquè s'acosten al Camp Juan Palomares a partir de la setmana que ve.

Pel que fa als S-18, ja han començat la pretemporada i estan entrenant dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20.30 h, mentre que els séniors ho fan dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 20 a 21.30 h, tot i que quan comence la temporada canviaran els dies. 

Un any més amb molt de rugby a la nostra població.

Més ...
ACTIVITATS D'ESTIU DEL CULLERA FORVAL RUGBY CLUB
2013-07-23 22:54:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS D'ESTIU DEL CULLERA FORVAL RUGBY CLUB
Les activitats compten amb la col.laboració del Trust Rugby International
Activitat estiuenca de rugby al Camp Juan Palomares Corella, que entre esta setmana i la que ve acull unes jornades de formació organitzades per Trust Rugby International, que compten amb la presència d'entenadors escocesos.
D'una banda, del 22 al 24 de juliol es faran entrenaments específics de la modalitat de Rugby a 7, que serà olímpica a Rio de Janeiro 2016 i que té un gran potencial. Per altra, es treballarà l'entrenament per a davanters, amb l'ajuda de Stevie Swindall, exjugador dels Glasgow Warriors i entrenador de la Federació Escocesa de Rugby.
A més, el 26, 29 i 30 del present mes hi haurà un curset per educadors, impartit per Jaime Armstrong, de l'equip de TRI i exentrenador del Cullera Forval. Serà un curs amb un bloc teòric i un altre pràctic.
Totes les activitats resulten importants per al creixement dels jugadors, al mateix temps que mostren que el rugby és un joc d'equip, amb ajudes i interdependències mútues, i es treballa sobre eixa base.

 
Més ...
L'EQUP SUB 16 DE RUGBI DISPUTA EL II TORNEIG INTERNACIONAL A ASTÚRIES
2013-06-20 17:24:00 - Cullera Forval Rugby Club
Está publicació es pot Llegir L'EQUP SUB 16 DE RUGBI DISPUTA EL II TORNEIG INTERNACIONAL A ASTÚRIES
En la primera edició, celebrada l'any passat, el Cullera Forval es va proclamar campió del torneig després de véncer l'Os Belenenses portugués per un emocionant 8 a 7.
L'equip sub 16 del Cullera Forval posa el colofó a la temporada a Astúries, ja que este dissabte i este diumenge disputa el II Torneig Internacional de Rugby Infantil de Pola de Siero.

En la primera edició, celebrada l'any passat, el Cullera Forval es va proclamar campió del torneig després de véncer l'Os Belenenses portugués per un emocionant 8 a 7.

En esta ocasió, a part del Cullera i dels portuguesos, prendran part en el campionat l'Alcobendas, el XV Hortaleza, l'Oviedo Tradehi i l'Ejea-Tarazona.

L'organització i bon fer dels asturians va ser valorada molt positivament l'any passat, i enguany no serà menys. Molts dels jugadors del Cullera Forval repetiran viatge, mentres que altres ja han pujat de categoria.
Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió