Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - PSPV-Psoe Cullera

PSPV-Psoe Cullera
Carrer de dalt, 24 - 46400 - Cullera
Contacte: Jordi Mayor Vallet Secretari General
Email: premsa@jordimayor.com
Telf: 96 172 44 17
Horari d'atenció: Dilluns i Dimecres de 18 a 20 hores
MULTITUDINARI MÍTING DELS SOCIALISTES AHIR AL RAVAL
2015-05-22 20:07:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir MULTITUDINARI MÍTING DELS SOCIALISTES AHIR AL RAVAL
NOTA DE PREMSA. Mayor: S'ha acabat això de peregrinar al despatx de l'alcalde per a demanar treball. Els Socialistes de Cullera congreguen a un multitudinari públic en el seu míting del Raval en un ambient de victòria i il·lusió
El candidat dels Socialistes de Cullera a l'alcaldia, Jordi Mayor, va protagonitzar este dijous un dels mítings més emocionants de la campanya electoral. El barri del Raval va acollir una trobada multitudinària amb ciutadans en un ambient d'il·lusió i victòria davant la cita de les urnes del pròxim diumenge que vaticinen un canvi històric.

Davant els assistents, Mayor va proclamar en un barri durament castigat per l'atur i la crisila fi de l'enxufisme a l'ajuntament si és escollit alcalde. “A partir del diumenge s'ha acabat això de  peregrinar al despatx de l'alcalde per a demanar treball”, va afirmar davant un públic que va aplaudir amb ganes. “El treball és un dret i no el privilegi d'uns pocs que tenen un determinat carnet polític”, va proclamar.

En eixe sentit, va recordar que el primer decret que signarà com a alcalde serà per a  lacreació d'una borsa d'ocupació pública, transparent i rotativa. Així mateix, va assegurar que els recursos econòmics dels quals puga disposar el consistori es destinaran prioritàriament a atendre a les persones més desfavorides i a la creació d'una borsa d'emergència social per a contractar a aturats de famílies sense ingressos i a majors de 45anys.

Mayor, que va parlar en el barri del qual és originari, va defensar amb orgull les seues arrels. “Esta és la meua casta, la de la gent treballadora i honrada, la dels fills dels emigrants que anaven a França a veremar”, va afirmar davant un públic emocionat.

L'alcaldable socialista es va mostrar convençut que els socialistes guanyaran les eleccions este diumenge i aconseguiran una majoria social àmplia que faça possible un canvi estable i segur “perquè Cullera siga millor, però millor per a tots”, va recalcar.

En l'acte, de marcat caràcter social, també van intervindre altres candidats de la llista municipal. L'advocada Paqui Ortiz va recordar els seus anys de lluita en defensa dels drets de les dones i dels més desfavorits “moltes vegades sense cobrar” i va assegurar que s'ha sumat al projecte socialista com a independent “perquè crec en ell i perquè vull al meu poble”.

Al respecte, va afirmar que la prioritat del nou govern “serà atendre als més desfavorits”. “No anem a deixar a ningú en la cuneta”, va subratllar. Així, va explicar que dos de les principals iniciatives dels socialistes impliquen crear un pla de lluita contra la pobresa energètica i la instauració d'una oficina Antidesnonaments per a evitar que els bancs tiren a la gent de les seues cases.Per la seua banda, el candidat Salva Tortajada va reivindicar la defensa del barri del Raval feta pels socialistes esta legislatura amb diferents iniciatives i Javier Cerveró —també president del partit— va reclamar un govern que senta al barri com a part de la ciutat.

Una de les estreles de la vesprada-nit va ser el candidat als Corts dels Socialistes valencians, l'actor Ferran Gadea. Ovacionat pel públic, va demanar el suport dels cullerencs també per al canvi a la Comunitat Valenciana de la mà de l'aspirant a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, després d'anys de desgoverns del PP.

Gadea, conegut popularment com a “Tonet” pel seu personatge en la sèrie l'Alqueria Blanca de la desapareguda Canal 9 va prometre que si els socialistes tornen a governar a la Comunitat, la radiotelevisió autonòmica es reobrirà amb una programació plural, de qualitat i en valencià.
Més ...
ELS SOCIALISTES AFIRMEN QUE OBRIRAN EL CENTRE DE DIA SI GOVERNEN
2015-05-21 23:05:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir ELS SOCIALISTES AFIRMEN QUE OBRIRAN EL CENTRE DE DIA SI GOVERNEN
NOTA DE PREMSA: Els Socialistes Valencians es comprometen a derogar el co-pagament als dependents i als pensionistes amb ingressos inferiors a 1.000 euros
El nou govern socialista de la Generalitat Valenciana obrirà el Centre de Dia de Cullera que el PP manté tancat durant els últims 8 anys. Eixe és el compromís que hui ha adquirit a la localitat la cap de llista dels Socialistes Valencians a les Corts per la circumscripció de València, María José Mira, en la seua visita a la localitat junt amb el candidat a l'alcaldia, Jordi Mayor.

El Centre de Dia de la localitat va ser construït fa huit anys i des de llavors està tancat sense que haja arribat mai a posar-se en funcionament davant la desídia de l'actual equip de govern i del Govern del PP d'Alberto Fabra, incapaç de destinar recursos econòmics per a dotar del personal necessari per a obrir les instal·lacions.

A més a més, el candidat a l'alcaldia dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, ha anunciat hui davant la cap de llista a les Corts que una de les primeres peticions que farà com alcalde al nou govern socialista de Ximo Puig és que s'inicien els tràmits per a la construcció d'una residència a Cullera per a persones discapacitades.

Mayor ha participat junt amb Mira en un acte sectorial sobre dependència y discapacitat que ha tingut lloc este matí al Consell de la dona amb l'assistència de representants del teixit associatiu local. El líder socialista cullerenc considera que el col·lectiu de discapacitats necessita un espai d'estes característiques i ha recordat que la preocupació de molts dels seus pares i cuidadors “no és tant el present, sinó el futur dels seus familiars quan ells falten”. “Cal donar resposta a eixa demanda i l'ajuntament que encapçalaré serà sensible a eixa necessitat”, ha assenyalat.

Per altra banda, la candidata socialista ha manifestat el compromís dels Socialistes Valencians en derogar el copagament i les taxes que paguen les persones discapacitades 
i dependents, així com el copagament als pensionistes que cobren menys de 1.000 euros.
Més ...
MÍTING PSOE AL RAVAL
2015-05-21 10:25:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir MÍTING PSOE AL RAVAL
Els socialistes comptaran hui amb el recolzament de l'actor Ferran Gadea, candidat a les Corts Valencianes.
Més ...
MAYOR PROPOSA CREAR PLACES HOTELERES AMB ELS APARTAMENTS TURÍSTICS
2015-05-19 12:14:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir MAYOR PROPOSA CREAR PLACES HOTELERES AMB ELS APARTAMENTS TURÍSTICS
La iniciativa "Cullera Ciutat aparthotel" a #Cullera pretén crear una borsa d'apartaments turístics que gestionaran les pròpies empreses del sector a través de la qual es vertebri i centralitzie la gestió dels actuals allotjaments turístics.
El candidat a l'alcaldia proposa solucionar aquest dèficit històric amb la reestructuració i vertebració dels apartaments turístics. La mancaça d'una àmplia oferta de places hoteleres és un dels problemes històrics que ha marcat al model turístic de Cullera des que la ciutat comencés a explotar els seus atractius allà pels anys 60 i 70. Mentre que el nombre d'apartaments de segona residència destinats o no a usos turístics és abundant (més de 16.000), el nombre de llits d'hotel amb prou feines se situa en les 1.000, una xifra notablement inferior respecte a competidors directes com és el cas de Gandia (amb més de 5.000, segons l'Institut Nacional d'Estadística). Després que durant els últims 12 anys l'actual govern de Cullera s'hagi mostrat incapaç d'impulsar ni un sol hotel nou a la ciutat -els últims oberts ja van ser planificats en anteriors governs socialistes-, el candidat a l'alcaldia de Cullera, Jordi Major, ha llançat avui el seu pla per solucionar aquest dèficit històric i aprofitar el potencial dels apartaments turístics del municipi per reconvertir a Cullera en una ciutat aparthotel. La iniciativa "Cullera Ciutat aparthotel" pretén crear una borsa d'apartaments turístics que gestionaran les pròpies empreses del sector a través de la qual es vertebre i centralitze la gestió dels actuals allotjaments turístics. A més, s'incentivarà que s'afegeixin i legalitzen altres que a hores d'ara no ho estan. Això s'aconseguirà sobre la base de l'exigència d'alts estàndards de qualitat, que beneficien tant al client com al propietari, i que seran reconeguts pel consistori que actuarà com a òrgan certificador atorgant un segell de qualitat. Després d'haver mantingut trobades amb empresaris del sector hoteler espanyol, Major assenyala que en els temps que corren "les cadenes hoteleres coincideixen a assenyalar que ara l'aposta no se centra en la construcció de noves places hoteleres pel que no podem esperar diverses dècades més a que la conjuntura canviï i necessitem un pla d'acció immediata per dotar Cullera de més places d'allotjament reconegudes oficial i legalment ". El projecte Cullera Ciutat aparthotel planteja una gran bossa d'apartaments turístics que hauran de seguir la normativa legal, estaran subjectes a uns estàndards de qualitat controlats per l'ajuntament i les pròpies empreses i podran ser reservats pels clients de forma centralitzada a través d'una sola pàgina web. A més, es podran oferir serveis addicionals als hostes, com ara neteja i contractació de menús a l'hostaleria local, amb el consegüent benefici que això implicarà per a les empreses de serveis, per als hostalers i per l'impuls d'una indústria turística al municipi així com per a la creació d'ocupació. Major ha deixat clar que la iniciativa estarà en mans del sector empresarial i el consistori es limitaria a supervisar els estàndards de qualitat, per la qual cosa no suposaria cap cost per a les arques municipals. El projecte contribuirà a més a millorar l'actual oferta de paquets turístics i atraurà un perfil de turista de major poder adquisitiu. L'objectiu és a més flexibilitzar l'oferta de manera que es puguin contractar apartaments per dies com ja passa en altres llocs.Més ...
MAYOR PROPOSA REHABILITAR EL BARRI DEL POU
2015-05-15 16:33:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir MAYOR PROPOSA REHABILITAR EL BARRI DEL POU
El cadidat socialista a l'alcaldia de Cullera preten convertir-lo en un atractiu turístic perquè es tracta d'una de les joies patrimonials de la Comunitat Valenciana Una de les principals propostes que contempla el programa de govern de la candidatura de Jordi Mayor passa per convertir el turisme en el motor econòmic de Cullera per a la creació d'ocupació i riquesa. Per això, els Socialistes de Cullera aposten fermament per canviar el model turístic, que permeta desestacionalitzar al sector i atraure a més visitants cada any. Un dels plans d'actuació proposats per Mayor passen per rehabilitar l'històric Barreig del Pou amb l'objectiu de convertir-lo en un barri típic on puguen instal•lar-se comerços i xicotets locals d'hostaleria.

El Barreig del Pou és un barri d'origen àrab que s'estén als peus de l'emblemàtic Castell de Cullera als peus de la muntanya. La seua particular arquitectura i tramat urbanístic el convertixen en una de les grans joies patrimonials desconegudes de la Comunitat Valenciana.

Jordi Mayor considera que la seua posada en valor dotarà a Cullera d'un dels atractius turístics històrics més importants de la Mediterrània permetrà a més desenvolupar xicotets negocis compatibles amb l'entorn que constituiran una nova font de riquesa.

Mayor lamenta que fins ara cap administració local s'haja interessat per dur a terme una rehabilitació del barri, que s'emmarca a l'entorn del conjunt arquitectònic del Castell.

Els Socialistes de Cullera aposten per abordar la unificació de criteris estètics que preserven l'essència històrica del barri. Això també servirà com a incentiu per a l'afeblit sector de la construcció.

Així mateix, aposten per dotar de contingut al barri amb rutes històriques animades i guies turístics.

L'alcaldable socialista recorda que altres poblacions com Altea han sabut aprofitar esta classe de recursos “i nosaltres no podem quedar-nos arrere perquè el nostre barri és probablement el millor en les seues característiques de tota la Comunitat Valenciana”. 

La rehabilitació estaria acompanyada d'un pla de dinamització i el consistori incentivaria la instal•lació de xicotets restaurants o allotjaments d'alta qualitat. Això permetria atraure un turisme cultural que sol tindre un poder adquisitiu mitjà-alt i deixa més ingressos en la ciutat.

D'altra banda, el nou ajuntament socialista garantirà el dret al descans dels veïns amb una sèrie de mesures encaminades cap a eixe objectiu.

Més ...
EL PSOE CREARÀ UN SERVEI DE MEDIACIÓ PER A SOLVENTAR CONFLICTES
2015-05-11 22:18:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir EL PSOE CREARÀ UN SERVEI DE MEDIACIÓ PER A SOLVENTAR CONFLICTES
Jordi Mayor té previst crear un servici de mediació per a solucionar conflictes sense anar al jutjat. El citat servici servirà perquè tots aquells cullerencs que tinguen algun conflicte quotidià puguen utilitzar-lo per a arribar a un acord. Açò estalviarà a les parts els costos d'haver d'anar a la justícia ordinària.
El candidat a l'alcaldia de Cullera, Jordi Mayor, s'ha compromés a crear un servici municipal de mediació per a solucionar conflictes entre veïns sense que estos hagen d'acudir als jutjats. És una de les propostes que li ha traslladat un nodrit grup d'advocats i procuradors de la localitat en una reunió sectorial que ha mantingut el líder socialista en el marc de la preparació del projecte de govern. El citat servici servirà perquè tots aquells cullerencs que tinguen algun conflicte quotidià 
puguen utilitzar-lo per a arribar a un acord. Açò estalviarà a les parts els costos d'haver d'anar a la justícia ordinària, a més de ser un mètode més. El servici de mediació ja està implantat en alguns municipis i intervé quan se li sol·licita en casos com per exemple problemes de pagaments a la comunitat o disputes per aspectes quotidians. Fins i tot, servirà com a complement a l'oficina municipal Antidesnonaments que pretén impulsar Mayor per tal de mediar entre entitats bancàries i afectats per la hipoteca per a evitar que estos últims perden les seues cases. Mayor s'ha compromés a crear un torn d'advocats i procuradors de Cullera que serien contractats pel consistori de forma rotativa per a prestar el servici. L'alcaldable socialista considera que és necessari donar prioritat als professionals de Cullera enfront de la situació actual en la qual el consistori els discrimina de forma flagrant a l'hora d'oferir-los. El servici de mediació serà gratuït per als veïns i ajudarà a agilitzar l'activitat dels jutjats, per la qual cosa és vist amb bons ulls pels professionals del sector.


Més ...
EL PSOE CELEBRA EL PRÒXIM DIMECRES EL SEU ACTE CENTRAL DE CAMPANYA
2015-05-11 20:28:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir EL PSOE CELEBRA EL PRÒXIM DIMECRES EL SEU ACTE CENTRAL DE CAMPANYA
El pròxim dimecres a les 20 hores en la Sala Multiusos del Mercat celebrem el nostre míting central de campanya. En l'acte intervindran Fernando Delgado, Candidat a les Corts Valencianes, Jordi Mayor Candidat a l'alcaldia i Silvia Roca i Juan V Armengot, candidats a l'Ajuntament de #Cullera
Este dimecres, 13 de maig, a les 20 hores a la Sala Multiusos del Mercat celebrem el nostre míting central de campanya. En l'acte intervindran Fernando Delgado, Candidat a les Corts Valencianes, Jordi Mayor Candidat a l'alcaldia i Silvia Roca i Juan V Armengot, candidats a l'Ajuntament de #Cullera.
 

 
Més ...
MAYOR PRESENTA UN PLA PER REHABILITAR S.ANTONI I EL PASSEIG MARITIM
2015-05-08 23:26:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir MAYOR PRESENTA UN PLA PER REHABILITAR S.ANTONI I EL PASSEIG MARITIM
El candidat socialista planteja una bateria de mesures per a fer més atractius els barris turístics de la ciutat
Donar-li un autèntic llavat de cara a la façana marítima de Cullera per a fer-la més atractiva i així a atraure a més visitants cada any. Eixe és un dels grans objectius del candidat a l'alcaldia de Cullera, Jordi Mayor, qui planteja en el seu programa de govern un ambiciós pla de xoc per a rehabilitar urbanísticament els barris turístics del 
municipi a fi de fer-los més atractius i adaptar-los a les necessitats d'una ciutat que vol ser capdavantera a la Comunitat Valenciana dins d'este sector. 

L'alcaldable socialista planteja una bateria de mesures centrades a millorar l'estètica del municipi, un apartat que l'actual govern del PP ha deixat completament abandonat durant estos anys. Amb açò, no solament es posarà en valor el potencial turístic d'estes zones, sinó que es beneficiarà a les empreses allí instal·lades i es propiciarà l'arribada d'altres noves amb el consegüent impuls per a la creació d'ocupació.

La primera d'eixes mesures pretén frenar la progressiva degradació urbanística que patix l'actual barri de Sant Antoni, un entramat urbà en el qual a partir dels anys 60 van començar a construir-se grans blocs de finques i que actualment constituix el “cor” turístic de la ciutat, però amb el seu potencial “molt desaprofitat”, assenyala Mayor. En estos moments els seus carrers presenten un aspecte descuidat, la neteja no sempre és l'adequada i no existix una uniformitat estètica que indique al visitant que està en una zona turística al nivell del que Cullera mereix, lamenta el líder socialista.

Mayor proposa rehabilitar esta part de la trama urbana de Cullera de manera que s'unifiquen criteris estètics i es done la sensació de que el barri està adaptat al segle XXI. “Ara sembla una zona dels anys 60 i eixa no és la imatge de modernitat que volem transmetre als visitants”, ha manifestat.

La rehabilitació es realitzaria a través de diverses fases i a més suposaria un incentiu clar per al sector de la construcció, molt tocat per la crisi.

Una altra de les mesures que planteja Jordi Mayor és una reestructuració completa de l'actual passeig marítim, el projecte Front Marítim, una de les principals reclamacions el sector de l'hostaleria ha traslladat a la candidatura de Mayor en l'elaboració del projecte de ciutat. Mayor assenyala que l'actual passeig marítim té una estructura que impedix per exemple gaudir de les meravelloses vistes a la badia quan s'està assegut en una terrassa i planteja, entre altres aspectes, eliminar les tanques que s'erigixen com una barrera entre locals d'hostaleria i la platja de manera que s'aprofite tot el potencial paisatgístic de la zona.

A més, molts veïns han demanat que s'instal·le un carril bici i que es millore l'estètica general del mobiliari urbà i es repare el paviment, que podria ser substituït per un altre. Sobre este tema, Mayor recorda els ambiciosos processos de reforma que s'han portat en altres localitats durant l'última dècada, com va succeir a Gandia, la millora de la qual del passeig marítim ha sigut substancial.Estètica de les terrasses

Altra de les determinacions del nou govern local socialista que Mayor està disposat a encapçalar és l'aplicació d'un criteri d'uniformitat estètica per a totes les terrasses que estiguen en la via pública, especialment les del passeig marítim de manera que la ciutat present una imatge més atractiva també en este aspecte i es dote a la marca Cullera d'un criteri de qualitat necessari per a contribuir al canvi de model turístic.“Volem ser una destinació turística capdavantera a la Comunitat Valenciana per a crear ocupació estable durant tot l'any i un dels primers passos que hem de donar és canviar la imatge d'allò que no s'adapta a les necessitats d'una ciutat del segle XXI per a ser més competitius. L'estètica en una ciutat turística és important perquè ajuda a atraure visitants, la qual cosa significa beneficis per a les empreses ”, ha conclòs Mayor.
Més ...
JOSÉ BONO PRESIDIRÀ LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA SOCIALISTA
2015-04-30 18:48:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir JOSÉ BONO PRESIDIRÀ LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA SOCIALISTA
El socialista José Bono presidirà el pròxim 4 de maig, a les 19'30h al Saló d'Actes de la Casa de la Cultura l'acte de la presentació de la candidatura dels socialistes de #Cullera
El socialista José Bono presidirà el pròxim 4 de maig, a les 19'30h al Saló d'Actes de la Casa de la Cultura l'acte de la presentació de la candidatura dels socialistes de #Cullera
Més ...
EL LIDER SOCIALISTA FA UN BALANÇ NEGATIU DE LA LEGISLATURA DEL PP
2015-04-28 16:11:00 - PSPV-Psoe Cullera
Está publicació es pot Llegir EL LIDER SOCIALISTA FA UN BALANÇ NEGATIU DE LA LEGISLATURA DEL PP
El portaveu socialista Jordi Mayor sosté que no hi ha ni una sola dada objectiva que avale la gestió de l'equip de govern d'Ernesto Sanjuán (PP) des de 2011 fins ara, i assegura que la mala gestió d'un govern que ha donat l'esquena als ciutadans en els moments més crus de la crisi
El líder de l'oposició i candidat a l'alcaldia pels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, l'últim ple  ha aprofitat per a fer balanç del que han suposat per a la ciutat els últims quatre anys. Mayor sosté que no hi ha ni una sola dada objectiva que avale la gestió de l'equip de govern d'Ernesto Sanjuán (PP) des de 2011 fins ara. “Estem pitjor que fa quatre anys en tots els aspectes i no és per casualitat, sinó per la mala gestió d'un govern que ha donat l'esquena als ciutadans en els moments més crus de la crisi i els ha castigat amb retallades i impostos alts, malgrat que ells no han provocat l'actual situació ”, ha lamentat. D'una banda, Mayor ha recordat que el deute municipal s'ha disparat estos anys per  moments fins als 40 milions d'euros (35 en l'actualitat), fruit d'anys de balafiament de  l'alcalde. Això ha propiciat que el Govern d'Espanya haja hagut d'intervindre l'ajuntament imposant-li unes dures condicions econòmiques que paguen els veïns fins a l'any 2032 amb retallades i els impostos més alts de la història de la democràcia. Esta pujada d'impostos no servix per a tindre uns millors servicis municipals, sinó que els diners recaptats de més van directament als bancs per a pagar el deute.
Eixe alt endeutament ha provocat retallades socials i la desaparició d'alguns servicis municipals, ha recordat Mayor, com per exemple el tancament de la televisió pública local Tele Cullera i l'acomiadament dels seus treballadors o la reducció de jornada que va patir 
part de la plantilla municipal (interins). Ni que dir de la desaparició d'altres servicis com les biblioteques de Sant Antoni i el Raval. A més, el govern local ha privatitzat altres servicis (socorrisme) degradant-los i obligant als treballadors a suportar pitjors condicions laborals. 
Durant estos anys, el govern municipal de Sanjuán ha sigut incapaç d'impulsar un nou model turístic que convertisca a este sector en el motor de l'economia i done treball durant tot l'any. Només la bona conjuntura del turisme nacional ha impulsat lleument el turisme local este últim any, sense que açò supose una solució al problema de l'estacionalització  Així mateix, el problema de l'atur seguix sent el principal de la població, amb una taxa elevadíssima i insuportable, que ha obligat a centenars de joves i no tan joves a exiliar-se fora de la ciutat per a llaurar-se un futur. Hui en dia, la població activa de Cullera és menor que la de fa quatre anys com a conseqüència del fenomen de l'emigració, que crèiem propi dels anys 60 i desgraciadament ha tornat. Però el govern municipal no solament ha estat paralitzat davant els efectes de la crisi sobre els ciutadans, sinó que a més ha incomplit una darrere d'una altra les seues promeses electorals de 2011. Hui, Cullera no té Manhattan, ni s'han creat milers d'ocupacions, ni té la piscina municipal acabada. Tampoc s'han desbloquejat els polígons industrials, no s'ha escoltat la veu dels veïns, la classe governant s'ha aferrat als seus privilegis i el municipi patix una crisi com mai abans havia patit en dècades, a més de presentar un estat de deixadesa en el seu manteniment, impropi d'una ciutat turística. Amb tot, l'herència que deixa el govern de Sanjuán és la pitjor de les possibles. “Sanjuán  no ha complit res del que va prometre, ha donat l'esquena als col·lectius més vulnerables  per la crisi, ha protagonitzat episodis vergonyosos que han danyat la imatge de la ciutat  com l'incendi de la muntanya i se'n va deixant a Cullera pitjor del que estava i en una 
situació d'emergència extrema amb l'atur, el deute i la desigualtat social pels núvols”, ha 
apuntat el candidat socialista a l'alcaldia.

 


Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió