Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Club Atletisme Cullera

Club Atletisme Cullera
Pça. La Verge, 26 - 46400 - Cullera
Contacte: Ximo Hoyo
Email: ximo@solinge.net
Telf: 676496828
So voleu enviar algo més genèric el correu del club és c.a.cullera@gmail.com
ACTIVITATS DELS MEMBRES DEL CLUB D'ATLETISME CULLERA EN MAIG
2015-06-05 09:38:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS DELS MEMBRES DEL CLUB D'ATLETISME CULLERA EN MAIG
Els informem ací de les distintes activitats en les quals han participat els membres del Club d'Atletisme #Cullera durant el passat mes de maig
En aquest mes de maig el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt:
XXVIII VOLTA A PEU A L’ALCUDIA.El passat dissabte 2 de maig es va celebrar la XXVIII Volta a Peu a l'Alcudia, va participar Jose Luis Almiñana que va guanyar la prova, JuanMa Hoyo i Sergio Navalon.
II PUJADA A LA BOLA DE CULLERA
El passat diumenge 10 de maig varem estar a la II Pujada a la Bola de Cullera, va participar Agustín Sieres que va guanyar la cursa, Salva Palero que va fer podi com a tercer de la seua
categoria, Carlos Ejidos, Ivan Cano, Jorge Narbona, Ximo Gonzalez, Dioni Castillo, Rafa
Higueras i Jose Manuel Llopis.
III 10K CIUTAT D’ALZIRA
El dissabte 16 de maig, es va celebrar el III 10K Ciutat d'Alzira, representats per Jose Luis Almiñana que va fer podi com a tercer de la seua categoria, Carlos Ejidos, Ivan Cano, Ximo
Hoyo, Dioni Castillo, Toni Morell, Andres Boix, JuanMa Hoyo, Maria Perez, Eva Oliver, Jose
Manuel Llopis, i el debut del nostre membre Josep Talens acompanyat per Ferran Martin.
VI VOLTA A PEU ILLA DEL PALMAR
El dissabte 30 de maig, es va celebrar el VI Volta a Peu Illa del Palmar, representats per Carlos
Ejidos i Dioni Castillo.
IV 10K NOCTURN PLATJA DE GANDIA
També el dissabte 30 de maig, es va celebrar el IV 10K Nocturn a la Platja de Gandia, representats per Agustin Sieres que va fer quint de la seua categoria, Jose Luis Almiñana,
Ximo Hoyo, Toni Morell, Rafa Higueras, Andres Boix, JuanMa Hoyo, Maria Perez, Eva Oliver,
Jose Manuel Llopis, i Ferran Martin.
Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge. En la pàgina web http://clubatletismecullera.blogspot.com y en Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera
Més ...
ACTIVITATS DEL CLUB D'ATLETISME EL MES D'ABRIL
2015-05-06 09:02:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS DEL CLUB D'ATLETISME EL MES D'ABRIL
Ací publiquem un recull del que ha estat les distintes activitats dels membres del Club d'Atletisme durant el mes d'abril.

El Club Atletisme Cullera, va organitzar el passat dissabte 11 d'abril, la segona prova de muntanya a la Ciutat de Cullera, II CULLERA TRAIL,  va guanyar la prova el nostre membre Salva Palero, cal destacar a Maria Perez que va fer podi com a tercera local, i també varen participar Ivan Cano va quedar quint local,  Alfonso Sapiña, Nacho Romero i Ferran Martin. En aquest mes d'abril també el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses:

XV VOLTA A PEU GAVARDA. També el passat dissabte 11 d'abril es va celebrar la XV Volta a Peu a Gavarda, va participar Raquel Almiñana fent 4ª de la general i podi com a 2ª Senior, també Jose Luis Almiñana fent 6 de la general, Juan Carlos Ejidos i JuanMa Hoyo.

“DESAFIO LURBEL – EL CLAR DEL RIO MUNDO”. El passat diumenge 12 d'abril varem estar representatns per Santi Romero en el “Desafio Lurbel – El Clar del Rio Mundo” de 45 km.

CURSA SOLIDARIA SUECA CONTRA EL CANCER. El passat dissabte 18 d'abril varem estar en la Cursa Solidaria Contra El Cancer a Sueca, va participar Salva Palero que va guanyar la prova, Rafa Higueras i JuanMa Hoyo.

II 10K CIUTAT DE SILLA. El passat diumenge 19 d'abril varem estar a la II 10K Ciutat de Silla, representats per Dioni.

10K REXONA STREET RUN ALBACETE.  El matéix diumenge 19 d'abril, es va celebrar el 10K Rexona Street Run a Albacete, que pertany al Campionat d'Espanya,  representats per Agustin Sieres. També el diumenge 19 d'abril, es va celebrar el II 10K a Benimodo, representats per Jose Luis Almiñana que va fer podi com a segon de la general.

CURSA DE DONA A VALÈNCIA. El diumenge 19 d'abril, es va celebrar el Cursa de la Dona a València, representats per Raquel Almiñana que va fer podi com a tercera senior, i quarta de la general. D’altra banda i per a tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge. En la pàgina web http://clubatletismecullera.blogspot.com y en https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del Club.

Més ...
CLUB ATLETISME CULLERA ACTIVITATS MÉS DE MARÇ
2015-04-04 12:26:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir CLUB ATLETISME CULLERA ACTIVITATS MÉS DE MARÇ
EL CLUB ATLETISME CULLERA, dona les gràcies a totes les empreses que han col.laborat en el cartell i en altres despeses per a poder organitzar la segona prova de muntanya a la Ciutat de Cullera, II CULLERA TRAIL.
EL CLUB ATLETISME CULLERA, dona les gràcies a totes les empreses que han col.laborat en el cartell i en altres despeses per a poder organitzar la segona prova de muntanya a la Ciutat de Cullera, II CULLERA TRAIL.

En aquest mes de març el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt i muntanya:
XIX MITJA MARATÓ A RIBARROJA DEL TURIA
El passat diumenge 8 de març es va celebrar la Mitja Marató a Ribarroja del Turia, va participar Agustin Sieres quedant el tercer autonòmic.
10 K DIA DE LA DONA 2015 VALÈNCIA
També el passat diumenge 8 de març es va celebrar la 10K Dia de la Dona 2015 a València, va participar Raquel Almiñana fent 6ª de la general.
III 7K, 14K, 21 K AGROGUADASSUAR
També el passat diumenge 8 de març es va celebra el III 7K, 14K, 21K Agroguadassuar a Guadassuar, varem tindre representació en la 7K per part de Carlos Ejidos, Dioni Castillo, JuanMa Hoyo i Jose Manuel Llopis i en la 14K varem estar representats per Enrique Gimeno.
IA MATERAL SUECA
6ª TRANSILICITANA 2015 100KM/24H
El passat dissabte 14 de març es va celebrar la 6ª Transilicitana de Muntanya a Elx, una prova de ultra resistència de 100Km i que donen un temps màxim de 24h, varem estar representats per Santi Romero el gran ultrarunner del nostre Club, que va quedar en la posició 10 en un temps de 11hores i 18 minuts tot un merit de un total de 348 atletes.
IV MITJA I QUARTA MARATÓ ALCÀNTERA DE XÚQUER 
El passat diumenge 15 de març varem estar en la Mitja i Quarta Marató a Alcàntera de Xúquer, en la Mitja Marató va participar Agustin Sieres que va guanyar, i en la Quarta va participar Raquel Almiñana que va guanyar, Jose Luis Almiñana que va fer podi com a tercer de la seua categoria i quart de la general, Ivan Cano, Ximo Hoyo, Jorge Narbona, Andres Boix i Rafa Higueras.
I VOLTA MUNTANYA DE LLAURÍ
El passat dissabte 21 de març va tindre lloc la Volta Muntanya a Llaurí, una prova de muntanya molt tècnica varem estar representats per Leo Silvestre que va quedar el 21 de la general.
42 K VALLDIGNA EXTREM 2015 
El passat dissabte 28 de març va tindre lloc la 42K Valldigna Extrem 2015, a Tavernes de la Valldigna, amb la participació de Ximo Gonzalez, una marató de muntanya amb un perfil impressionant, no sols es fer els 42.195 m per muntanya, cal afegir el desnivell.
XV VOLTA A PEU DE CATADAU 
També el passat dissabte 28 de març varem estar a la Volta a Peu a Catadau, que pertany al Circuit de la Ribera de Xúquer, representats per Jose Luis Almiñana que va fer podi com a tercer de la general i segon de la seua categoria, Raquel Almiñana que també va fer podi com a segona de la general i primera de la seua categoria, i JuanMa Hoyo que està fent el Circuit. 
I 10MILPASSO KANGURS BENIFAIO 
També el passat dissabte 28 de març varem estar a la I 10K a Benifaio, representats per Salva Palero que va fer podi com a segon de la seua categoria, Calos Ejidos que va fer 6 de la seua categoria, Dioni Castillo i Juanjo Vidal. 
II VOLTA A PEU 6K TAVERNES DE LA VALLDIGNA 
El matéix dissabte 28 de març varem estar a la II Volta a Peu 6K a Tavernes de la Valldigna, representats per Agustin Sieres que va fer podi com a segon de la general, Ivan Cano, Ximo Hoyo, Rafa Higueras, Toni Morell i Andres Boix.
XV MITJA MARATÓ A MADRID
El passat diumenge 29 de març es va celebrar la XV Mitja Marató a Madrid, varem estar representats per Sergio Navalón.

Vos recordem
- Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.
- En la pàgina web http://clubatletismecullera.blogspot.com y en Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del Club. 

Més ...
ACTIVITATS CLUB ATLETISME FEBRER
2015-03-03 16:17:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS CLUB ATLETISME FEBRER
Els membres del club han participat en diverses curses d'asfalt i muntanya en este últim mes. A més està organitzant la segona edició de Cullera Trail que se celebrarà en Cullera en Festes Majors.

EL CLUB ATLETISME CULLERA junt a la REGIDORIA D´ESPORTS – AJUNTAMENT DE CULLERA i SUTRAIL, està organitzant la segona prova de muntanya a la Ciutat de Cullera, denominada II CULLERA TRAIL, que tindrà lloc el pròxim dissabte 11 d´abril, coincidint en l´inici de les Festes Patronals, el dia de la Baixà a les 9:30 h del matí, eixida i meta desde l´Estació de Bombers, amb una distància de 14 km i un desnivell de 550 metres, les inscripcions en www.mychip.es e informació en c.a.cullera@gmail.com. 

En aquest mes de febrer i primer cap de setmana de març el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt i muntanya:
CAMPIONAT  AUTONOMIC CROSS PER CLUBS A ONTINYENT
El passat diumenge 1 de febrer es va celebrar el Campionat Autonomic Cross a Ontinyent, varen participar els membres del nostre Club, que pertanyen al Club Carnicas Serrano, fent primer per equip Agustin Sieres i Jose Luis Almiñana i segona per equipos Raquel Almiñana .
“I CARRERA POLÍGONO INDUSTRIAL JUAN CARLOS I – ALMUSSAFES”
També el passat diumenge 1 de febrer es va celebrar la I Carrera Polígono Industrial Juan Carlos I a Almussafes, varem estar representats per Salva Palero, Carlos Egidos, Dioni Castillo, JuanMa Hoyo i Jose Manuel Llopis.
VII MITJA  MARATÓ VIA MATERAL SUECA 
El passat 8 de febrer vam estar en la VII Mitja Marató Via Materal a Sueca, representats per Salva Palero que va fer podi 2 de la general, Agustín Sieres i Raquel Almiñana que la varen rodar per a entrenar, Leo Silvestre, JuanMa Hoyo, Jorge Narbona i Enrique Gimeno que la va acompanyar a la seua filla en la primera mitja. VIIMEDIA MARATÓN VIA MATERAL SUECA
MITJA MARATÓ DE MUNTANYA XÀBIA – GRANADELLA TRAIL
També el passat 8 de febrer es va celebrar la Mitja Marató de Muntanya a Xàbia, representats per Ximo Gonzalez.
“IV EDICIÓ DE LA CARRERA DE LES EMPRESES VALENCIANES”
També el passat 8 de febrer es va celebrar la IV Edició de la Carrera de les Empreses Valencianes, representats per Juan Romero.
MITJA  MARATÓ FUENCARRAL 
També el passat 8 de febrer vam estar en Madrid en la Mitja Marató a Fuencarral, representats per Sergio Navalón.
MARATÓ D´ESPADAN 
El passat 22 de febrer va tindre lloc la Marató d'Espadan a Segorbe, amb la participació de Victor Marti, Santi Romero i Nacho Romero la nova incorporació al Club, una marató de muntanya amb un perfil impressionant, no sols es fer els 42.195 m per muntanya , cal afegir els 1.622 m de desnivell.
MITJA  MARATÓ LA LATINA 
També el passat 22 de febrer vam estar en Madrid en la Mitja Marató La Latina, representats per Sergio Navalón.
“CARRERA UNIVERSITAT VALÈNCIA” 
El matéix 22 de febrer va tindre lloc la “Carrera Universitat València” a València, tinguérem a Agustín Sieres, Jose Luis Almiñana i Raquel Almiñana, Ivan Cano, Dioni Castillo i Juanjo Vidal. 
CAMPIONAT  D’ESPANYA DE CROSS PER CLUBS A CACERES
El passat diumenge 1 de març es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cross a Caceres, varen participar els membres del nostre Club, que pertanyen al Club Carnicas Serrano, Agustin Sieres, Jose Luis Almiñana i  Raquel Almiñana .
XVIII QUARTA I MITJA  MARATÓ A OLIVA 
També el passat 1 de març vam estar en la Quarta Marató a Oliva, representats per Salva Palero que va fer 3 de la general, Carlos Egidos, Ximo Hoyo, Dioni Castillo, Antonio Hernández i Andres Boix. 
I CARRERA SOLIDARIA ALFAFAR CONTRA EL CANCER 
El matéix 1 de març vam estar en la I Carrera Solidaria Contra El Cancer a Alfafar, representats per JuanMa Hoyo. 

Vos recordem
Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.
En la pàgina web http://clubatletismecullera.blogspot.com y en Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del Club. 
Més ...
ACTIVITATS CLUB ATLETISME CULLERA
2015-02-03 09:58:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS CLUB ATLETISME CULLERA
Com a novetat aquest any 2015 és disputarà un campionat intern amb reglament per als membres del Club. En aquest mes de gener el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt i muntanya. Tota la informació a la secció del club en Col.lectius de CTV punxant al següent enllaç
CLUB ATLETISME CULLERA

Com a novetat aquest any 2015 és disputarà un campionat intern amb reglament per als membres del Club, aprovat en la passada reunio de decembre, s'ha d'acreditar la cursa amb la referència de la web on apareixen les classificacions, i una foto, en un mes com a màxim des de que s'haja realitzat la cursa. 

En aquest mes de gener el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents curses d'asfalt i muntanya:

GRAN FONS - XV VOLTA A PEU A XERACO

El passat 6 de gener es va realitzar el Gran Fons a Xeraco, cal destacar a Toni Panero que va fer podi en segona posició de la seua categoria en un temps de 53´:53´´, també van participar Jose Beltrán 1h08´44´´, JuanMa Hoyo 1h 13´29´´, Enrique Gimeno 1h 13´29´´, Maria Pérez 1h 17´43´´, Eva Oliver 1h 21´10´´ i Pere Manuel 1h 22´45´´.

KM VERTICAL GANDIA 2015 

El passat 11 de gener es va realitzar la cursa KM Vertical Gandia 2015, van participar Leo Silvestre 1h 48´59´´, Ivan Cano 1h 58´26´´ i Jorge Narbona 2h 06´50´´.

10K DIVINA PASTORA A VALÈNCIA

També el mateix diumenge 11 de gener es realitzava en València 10 K Divina Pastora, prova que s´ha convertit en la mes multitudinaria i de mes qualitat en eixa distància. Van participar sis atletes del nostre club, Agustín Sieres 31´:46´´, Jose Luis Almiñana 33´:46´´, Carlos Ejidos 36´:13´´, Raquel Almiñana 39´:38´´, Juan Romero 44´:46´´ i Pere Manuel 48´:46´´.

GRAN FONS PEDESTRE A TRES CANTOS

També el mateix diumenge 11 de gener es realitzava a Madrid, en Tres Cantos el Gran Fons Pedestre, va participar Sergio Navalón 1h 06´02´´.

XXVI MITJA MARATÓ INTERNACIONAL VILA DE SANTA POLA 

El passat 18 de gener es disputava la XXVI Mitja Marató Internacional Vila de Santa Pola, aquesta mitja la van realitzar tres corredors del club, Agustín Sieres 1h09´20´´, Jose Luis Almiñana 1h15´02´´i Raquel Almiñana 1h28´24´´.

IV TRAIL I MARXA SENDERISTA SERRALADES DE BARXETA 

També el mateix diumenge 18 de gener va tindre lloc la cursa de muntanya III Trail Serralades a Barxeta, prova amb un recorregut de 19,5km i 790m de desnivell positiu. Estaguerem representats per Ximo Gonzalez 2h:15´, la nova incoporació al Club Nacho Romero 2h 28´ i Eva Oliver 2h 43´49´´.

MARATÓ COSTA DAURADA 

El passat 18 de gener es disputava la Marató Costa Daurada a Tarragona varem estar representants per Santi Romero 3h:45´:39´´.

CARRERA POPULAR GALÀPAGOS A VALÈNCIA 

El passat 25 de gener es disputava la Carrera Popular Galàpagos a València, la van realitzar Agustín Sieres 19´:41´´, Jose Luis Almiñana 20´:51´´, Raquel Almiñana 24´:43´´, Dioni Castillo 28´:02´´ i Juanjo Vidal 36´:48´´.

VOLTA A PEU A BENIRREDRA

També el mateix diumenge 25 de gener es realitzava a Benirredra, la Volta a Peu, va participar Jose Manuel Llopis 47´06´´.

Vos recordem

Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.
En la pàgina web HYPERLINK y en Facebook trobareu informació actualitzada del Club. 

Més ...
ACTIVITATS DEL MES DE DESEMBRE DEL CLUB D'ATLETISME
2015-01-03 16:55:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS DEL MES DE DESEMBRE DEL CLUB D'ATLETISME
Els membres del club han participat en diverses proves durant este mes com el Cross Vila d'Alcudia, la Marató de Castelló o la popular Sant Silvestre de Cullera


El passat 7 de desembre va tindre lloc la MARATÓ DE CASTELLÓ, amb la participació de dos  membres del Club, Agustín Sieres “Tinet” quedant segon Autonomic en un temps de 2h 29m i  Salva Palero també en un gran temps de 2h 39m.

Cal donar l’enhorabona a Joana que va guanyar a Corbera en la seua categoria i a Elsa que va guanyar a la Sant Silvestre de Borja, que pertanyen a l’escola d’atletisme de C.A. Cullera, dirigida per Raquel Almiñana.

El passat 18 de desembre va tindre lloc la reunió del Club per a finalitzar l’any 2014, es tractaren;  les proves i activitats esportives per a l’any 2015, Escola Atletisme, col.laboracions de socis al funcionament del Club, propostes materials esportiu per a la nova temporada 2015, eixides conjuntes tots el socis els diumenges, campionat intern del Club i la proposta de Federar al Club i als socis. 

En el mes de desembre el Club Atletisme Cullera també va participar en les següents proves:

XIV MITJA MARATÓ SAMARUC D'ALGEMESI 
El diumenge 7 de desembre va tindre lloc la XIV Mitja Marató Samaruc d'Algemesi, varem estar representats per JuanMa Hoyo.

XXII QUARTA i MITJA MARATÓ PAIPORTA - PICANYA
El diumenge 21 de desembe, es va celebrar l'ultima mitja marató del calendari, amb un oratge perfecte varem participar 6 corredors del club, en la Quarta tinguerem a Agustin Sieres”Tinet” que va quedar segon de la general i a Raquel Almiñana que també va fer segon de la general femenina. En la Mitja Marató van participar, Toni Panero que va fer podi primer de la seua categoria, Jorge Narbona, Jose Beltrán i JuanMa Hoyo.

CROSS VILA DE L’ALCUDIA 
El diumenge 28 de desembre es va celebrar el Cross Vila de L’Alcudia, estaguerem representats per tres membres del club, Agustín Sieres que va quedar en la segona posició de la general, Jose Almiñana i Raquel Almiñana tots dos varen fer una gran crono.

II SANT SILVESTRE A CULLERA  
El passat dissabte 27 de desembre va tindre lloc la segona Sant Silvestre a Cullera pertany a la “III Volta a Peu Pro-Càncer”, estaguerem representats per nombrosos corredors del Club, destacant a Jose Almiñana que va quedar segon, a Toni Panero va quedar tercer i en dones Eva Oliver va quedar segona i a la nova incorporació al Club Maria Perez que va quedar en tercer lloc, Raquel Almiñana va acompanyar a la escola d’atletisme, Agustín Sieres “Tinet” la va rodar tenia el Cross de l’Alcudia, Kike Castelló, JuanMa Hoyo, Jose Beltrán, Ivan Cano, Victor Martí, Alfred Peris, Enrique Gimeno,Vicente Angel “Tico”, Ximo González, Pilar Campillo, Juanjo Vidal i Rafa Cruañes.

Vos recordem
- Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.
- En Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del club. 

Més ...
ACTIVITATS CLUB ATLETISME CULLERA NOVEMBRE
2014-12-02 11:22:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS CLUB ATLETISME CULLERA NOVEMBRE
El Club d'Atletisme #Cullera explica les distintes activitats en les quals han participat els seus membres al llarg del mes de novembre
Cal destacar en el mes de novembre en la secció de muntanya el podi en el primer lloc, Categoria de Veterà a Leo Silvestre en II Trail Montanejos TDM 30K-15K, disputada el passat 2 de novembre. El passat 16 de novembre va tindre lloc la MARATÓ DE VALÈNCIA, amb la participació de 8 membres del Club, Agustín Sieres “Tinet” i  Raquel Almiñana que pertanyen al “C.A. Carnicas Serrano”, Victor Martí, Santi Romero, Ivan Cano, Juan Romero, JuanMa Hoyo i Jorge Narbona.
També cal donar l’enhorabona a Adrià Matinez que va guanyar la prova de 500m disputada en València el passat 23 de novembre, que pertany a l’escola d’atletisme de C.A. Cullera, dirigida per Raquel Almiñana.

En el mes de novembre el Club Atletisme Cullera també va participar en les següents proves:
XX MITJA MARATÓ CIUTAT DE GANDIA – II 10KM CIUTAT DE GANDIA 
El passat diumenge 2 de novembre va tindre lloc la XX Mitja Marató Ciutat de Gandia, i el II 10K, que se celebrava conjuntament, van participar tres membres del Club, en la Mitja Marató van participar, Jorge Narbona i Rafa Higueras, i en la prova de 10Km va participar Pere Manuel.
III VOLTA A PEU “SANTA CECILIA”
El passat diumenge 9 de novembre en Cullera, es va celebrar la III Volta a Peu “Santa Cecilia”, van participar, Eva Oliver, Pilar Campillo, Maria Peris, Enrique Gimeno, JuanMa Hoyo, Ximo Gonzalez, Andrés Boix, Dioni Castillo, Rafa Higueras, Toni Panero, Carlos Ejidos, Hugo Font, Kike Castelló i Leo Font .
Vos recordem
- Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.
- En Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del club. 

Més ...
EL CLUB D'ATLETISME CELEBRA EL SEU DINAR ANUAL
2014-11-04 11:11:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir EL CLUB D'ATLETISME CELEBRA EL SEU DINAR ANUAL
Els membres del club d'Atletisme celebraren el passat diumenge, després de participar en la volta a peu a Cullera, el seu dinar anual


El passat diumenge 26 d'octubre després de la nostra Volta a Peu, que pertany al Circuit de la Diputació de València, celebrarem el dinar anual del club, en la pizzeria Zodiac, amb l'assistència dels socis i familiars. 

En el mes d'octubre el Club Atletisme Cullera va participar en les següents proves:

XVII MITJA MARATÓ CIUTAT D'ALZIRA 
El passat diumenge 12 d'octubre, va tindre lloc la XVII Mitja Marató Ciutat d'Alzira, van estar representats per dos corredors del Club, Ivan Cano i Jorge Narbona, feren una gran crono en 1h 27 minuts.

XXIV MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA
El passat diumenge 19 d'octubre va tindre lloc la Mitja Marató de València, amb la participació de cinc membres del Club, Agustín Sieres, Raquel Almiñana i Santi Romero en un gran temps de 1h 30 minuts, Jose Luis Almiñana i Juan Romero es van tindre que retirar per lesió .

XXXI VOLTA A PEU A CULLERA
El passat diumenge 26 d'octubre va tindre lloc, la nostra volta a peu, XXXI Volta a Peu a Cullera, que pertany al Circuit de la Diputació de València, destacant els primers locals en les seues categories, Jose Luis Almiñana, Salva Palero i Toni Panero, i al nostre gran veterà Amadeo Ferrer, van participar 21 membres del Club, Eva Oliver, Magda Herreros,Pilar Campillo, Carlos Ejidos, Victor Marti, Hugo Font, Jorge Narbona, Leo Silvestre, Leo Font, Jose Beltrán, Ivan Cano, Alfonso Sapiña, Armand Calatayud, Rafa Higueras, Toni Morell, Quique Mortes i Jose Manuel Llopis.


Vos recordem

Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.

En Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del club. 

Més ...
ACTIVITATS DE SETEMBRE DEL CLUB ATLETISME CULLERA
2014-10-02 14:16:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS DE SETEMBRE DEL CLUB ATLETISME CULLERA
El proper 26 d'octubre tindrà lloc la XXXI Volta a Peu a Cullera, que pertany al Cicuit de la Diputació de València. En el mes de setembre el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents proves
III GRAN FONS NOCTURN ALFAFAR 
El passat divendres 5 de setembre a les 22:30 h va tindre lloc el III Gran Fons Nocturn Alfafar, del club varen participar 2 membres, Ivan Cano i Santi Romero.

I 10K DE L'HORTA CASTELLAR-OLIVERAL
El passat diumenge 7 de setembre varem participar en la I 10K a Castellar-Oliveral, representats per Leo Silvestre.

XXXVIII VOLTA A PEU ALS BARRIS DE SANT MARCEL.LI I SANT ISIDRE A VALÈNCIA. 
El passat diumenge 14 de setembre va tindre lloc la XXXVIII Volta a Peu als Barris de Sant Marcel.li i Sant Isidre a València, varem estar representats per Dioni Castillo.

10K XI CURSA A XERESA 
El passat dissabte 20 de stembre va tindre lloc la 10K XI Cursa a Xeresa, varen participar 2 membres del Club, Kike Castelló i Pere Manuel.

XXVII 10K CIUTAT DE SUECA 
El passat dissabte 27 de setembre va tindre lloc la 10K i 20K Ciutat de Sueca, varen participar 4 membres del Club en la 10K, Leo Silvestre, Pere Manuel, JuanMa Hoyo i Jose Manuel Llopis. 

XX GRAN FONS VILA DE PATERNA
El passat diumenge 28 de setembre varem estar representats en el Gran Fons Vila de Paterna  que pertany al Circuit de la Diputació de València per Agustín Sieres a 3:16 minuts per km fent 6 a la general i Raquel Almiñana a 4:13 minuts per km fent 9 de la seua categoria.


Vos recordem

El proper 26 d'octubre tindrà lloc la XXXI Volta a Peu a Cullera, que pertany al Cicuit de la Diputació de València, podeu apuntar-se en www.toprun.es fins al dimecres 22 d'octubre.

Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.

En Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del club. 
Més ...
ACTIVITATS DEL MÉS DE JUNY DEL CLUB D'ATLETISME CULLERA
2014-07-04 08:56:00 - Club Atletisme Cullera
Está publicació es pot Llegir ACTIVITATS DEL MÉS DE JUNY DEL CLUB D'ATLETISME CULLERA
Estes són les proves esportives en que participaren els atletes cullerencs durant el mes passat
En el mes de juny el Club Atletisme Cullera ha participat en les següents proves:

XXX VOLTA A PEU A ALGEMESI - CIRCUIT RIBERA XÚQUER.
El passat dissabte 7 de juny va tindre lloc la XXX Volta a Peu a Algemesi, que pertany al Circuit Ribera Xúquer, a la participació de Jose Luis Almiñana que va fer 5 de la seua categoria, Juan Sapiña, Armand Calatayud i Jose Mauel Llopis.

15 K NOCTURNA A VALÈNCIA  
També el passat dissabte 7 de juny va tindre lloc la 15K Nocturna a València, va participar Agustín Sieres fent 8 de la general i Raquel Almiñana fent podi en la posició 3 de la seua categoria.

XX VOLTA A PEU A ALBERIC
El passat divendres 13 de juny va tindre lloc la XX Volta a peua a Alberic, vam estar representats per Jose Manuel Llopis.

VIII VOLTA A PEU EL VERGER - CIRCUIT A PEU MARINA ALTA 
També el dissabte 17 de maig va tindre lloc la VIII Volta a Peu El Verger, que pertany al Circuit a Peu Mariana Alta, representats per Dioni Castillo. 

XI VOLTA A PEU CANET D'EN BERENGUER – CIRCUIT DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA.
El passat dissabte 21 de juny va tindre lloc la XI Volta a Peu Canet d'en Berenguer, que pertany al Circuit de la Diputació de València, amb la participació de JuanMa Hoyo. 

XVII 10K CIUTAT DE BENIPARRELL
També el passat dissabte 21 de juny va tindre lloc la XVII 10 K Ciutat de Beniparrell, amb la participació de Leo Silvestre i Toni Panero. 

XI VOLTA A PEU NOCTURNA A RIBA-ROJA DE TURIA
El passat divendres 27 de juny va tindre lloc la XI Volta a Peu a Riba-Roja, va participar Agustín Sieres fent podi en tercer lloc a la general i segon lloc a la seua categoria, Jose Luis Almiñana 8 a la seua categoria i 9 a la general i Raquel Almiñana que va fer podi 3 de la seua categoria.

I VORAMAR NOCTURNA SOLIDÀRIA A CULLERA.  
El passat dissabte 28 de juny, va tindre lloc la I Voramar Nocturna Solidària a Cullera, organitzada per la Societat Ateneu Musical amb l'Associacio Pro Discapacitats Psíquics Baladre, va participar Victor Martí, Andres Villalba, Hugo Font, Juan Romero, Juan Luis Lli, Andres Boix, Armand Calatayud, Alejandro Carbo, Ferran Marti, i Toni Picazo.

Vos recordem:

- Per tots aquells que s'animen per a formar part del Club donem l'equipatge.
- En la pàgina web http://clubatletismecullera.blogspot.com y en Facebook https://www.facebook.com/clubatletisme.cullera trobareu informació actualitzada del Club. 

Més ...
Veure Anteriors
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió