Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Associació Cultural K-lidoscopi

Associació Cultural K-lidoscopi
C/ Dr Alemany nº 6 - 46000 - Cullera
Contacte: Jordi Piris
Email: jordipiris@hotmail.com
Telf: 629050702
President Julio Martí Zahonero
PRIMERA TROBADA FOTOGRÀFICA-ACTORAL K-LIDOSCOPI EL 26 D'ABRIL
2015-03-30 20:52:00 - Associació Cultural K-lidoscopi
Está publicació es pot Llegir PRIMERA TROBADA FOTOGRÀFICA-ACTORAL K-LIDOSCOPI EL 26 D'ABRIL
Jornada d'intercanvi entre fotògrafs, actors, maquilladors-estilistes en la modalitat de Shooting-TFCD.
No et perdes, aquest shooting-concurs de fotografia i sessió  d´intercanvi entre fotògrafs-actors i estilistes en un interessant entorn que forma part del patrimoni històric de Cullera.

La primera trobada fotogràfica-actoral k-lidoscopi atorgarà un únic premi de 300 euros al fotògraf, 100 a l'actor i 100 a l'estilisme de la millor fotografia. 

Els grups participants podran gaudir d'una jornada fotogràfica en un recorregut urbà del casc històric de Cullera. 

El primer intercanvi TFCD FOTÒGRAFS-ACTORS-MAQUILLADORS-ESTILISTES K-LIDOSCOPI se celebrarà el dia 26 d'abril i en ell els participants seleccionats formaran grups d'intercanvi i realitzaran fotografies amb tècnica lliure (B/N, color, utilització de photoshop, etc.) seguint unes localitzacions preestablides i subjectes a punts de control i horaris. 

Aquesta nova activitat, que enguany s´afig a la resta de la programació de l´Associació Cultural k-lidoscopi, té com a objectiu la promoció i posada en valor de “El barri del Pou” un dels barris més significatius i desconegut per a molts de la localitat. 

Amb aquesta trobada fotogràfica es pretén que els assistents a la jornada puguen augmentar la xarxa de contactes i amics amb interessos comuns en un ambient controlat i sense pressió. Els fotògrafs i estilistes podran provar diferents tècniques i els actors aprendran a enfrontar-se a les càmeres amb total llibertat creativa i tenir la possibilitat de realitzar un portfolio molt més personal. 

Tots els participants hauran d'estar en la Sala Multiusos del Mercat Municipal de Cullera el dia 26 d'abril de 2015, a les 9.00h. 
L'organització de la trobada habilitarà una zona per a recepció de participants i establirà grups de treball, espais de maquillatge, etc. 

Els fotògrafs disposaran fins a les 11h, que donarà començament el shooting, per a efectuar les diferents localitzacions dins del recorregut urbà preestablit. El shooting començarà a les 11,00 hores i els participants hauran de passar pel punt de control per a efectuar els canvis de grups.

 De 13,30 a 15,00 hores es farà una pausa per a menjar i s'habilitaran zones en la sala multiusos. Per a tots aquells que vulguen allargar la jornada i aprofitar la llum del vesprejar, el shooting continuarà a partir de les 15.00 fins a les 20.00h que es tornarà al punt de control-informació. 
L'horari de finalització de l'esdeveniment serà a les 21h. 
La inscripció serà gratuïta i es realitzarà a través del correu klidoscopi@gmail.com, indicant en l'assumpte: PRIMERA TROBADA FOTOGRÀFICA-ACTORAL K-LIDOSCOPI, i en el missatge, el nom complet, DNI, correu electrònic i telèfon. 

El termini límit d'inscripció serà  el 15 d'abril de 2015. 
Els participants hauran d'adjuntar un breu curriculum i portfolio. 

Fotògrafs: breu currículum i tres fotografies de temàtica lliure. 
Actors: Breu currículum i una fotografia.
Maquilladors/estilistes: breu currículum.
 Cada fotògraf es compromet a enviar, almenys una fotografia de cada grup de fotògraf-actor-estilista en el qual haja participat als participants de cada grup. 


BASES: 

PARTICIPANTS 

Poden participar en aquest concurs tots els fotògrafs-actors-maquilladors i estilistes majors de 18 anys nascuts o residents a Espanya que ho desitgen. 

La participació en aquest concurs implica la total acceptació d'aquestes bases. 

TEMÀTICA

 Les imatges presentades han d'estar situades en el Barri del Pou, Mercat Municipal, Jardins del Mercat Municipal i Torre de la Reina Mora. 

Es planteja una única categoria: Fotografia de retrat en les localitzacions especificades. 

Totes aquelles imatges seleccionades optaran a un Únic premi de 500 euros (300 euros al fotògraf, 100 a l'actor i 100 a l'estilisme de la millor fotografia) atorgat per l´Associació Cultural K-lidoscopi i participaran en una exposició. 

Es permet la manipulació-retoc de les fotografies per part dels participants tant amb les utilitats que dispose la seua pròpia càmera, ja siga contrast, saturació, to de color, filtres, etc. com la manipulació de les fotografies amb programes de retoc. 

L'organització es reserva el dret d'acceptar les obres segons s'ajusten o no a la temàtica plantejada i a uns criteris de qualitat tècnica mínims. 

INSCRIPCIÓ: 

Cada concursant haurà d'enviar les seues dades personals: nom, adreça, edad, correu electrònic i número de telèfon així com  un breu curriculum i portfolio fotogràfic (3 fotos per a  fotógrafs i 1 foto per actors) a klidoscopi@gmail.com. Abans del 15 d'abril de 2015. 

 ENVIAMENT DE LES OBRES 

Cada concursant podrà enviar un màxim de 3 obres per a optar al premi a la millor fotografia.

Les obres en format digital hauran d'enviar-se a klidoscopi@gmail.com.

 Cada fotografia haurà d'anar acompanyada d'una fitxa amb les dades de l'autor de l'obra i de l'equip que ha intervingut: actor/actriu-maquillador/a-estilista. 

Les obres s'han de presentar en format jpg, amb una grandària de 20 cm en el costat major de la foto i 150 ppp de resolució per a la seua publicació en diferents suports digitals de l´Associació Cultural K-lidoscopi. 
Les obres impreses que opten al concurs (màxim de tres obres per autor) hauran d'anar muntades sobre passepartout de color blanc de 40x50cm. i enviades a “Primera Trobada Fotogràfica -Actoral k-lidoscopi” Carrer València núm. 18-3er, 46400, Cullera. 

Els treballs presentats no poden haver sigut publicats prèviament en revistes, periòdics o llibres impresos o on line. Tampoc poden haver sigut objecte de cap altre premi fotogràfic. 

TERMINIS DE LLIURAMENT 

El termini de lliurament de les obres digitals i impreses finalitza el 15 de maig de 2015

 
SELECCIÓ D'OBRES I FALLADA 

Les fotografies presentades tindran un període d'exposició pública en l'espai creat a aquest efecte en k-lidoscopi, al qual es podrà accedir a través del següent enllaç: https://www.facebook.com/klidoscopi.ac 

A partir del 15 de maig tindrà lloc la selecció per part d'un jurat professional de la fotografia guanyadora del concurs la fallada del qual es donarà a conèixer el 5 de juny de 2015 a les 20h. durant l'acte inauguració de l'exposició en el castell de Cullera. 


PUBLICACIÓ DE LES FOTOGRAFIES 

Les fotografies presentades podran ser utilitzades en les diferents plataformes de difusió dels organitzadors amb l'únic objecte de promocionar el concurs. 

Els fotògrafs cediran a l´Associació Cultural K-lidoscopi el dret de reproducció de les fotografies presentades a aquest concurs, sempre que aquest dret siga per a difondre activitats relacionades amb K-lidoscoi i citant el nom de l'autor de la fotografia. 

DRETS SOBRE LES FOTOGRAFIES 

K-lidoscopi es reserva el dret (no exclusiu) de a reproduir en suports informatius i promocionals propis i exposar de manera lliure qualsevol de les imatges seleccionades en la PRIMERA TROBADA FOTOGRÀFICA-ACTORAL K-LIDOSCOPI així com de la imatge premiada. En cap cas se cedirà a tercers, excepte autorització expressa de l'autor. 

Les dades dels participants podran ser publicades en diferents mitjans amb les finalitats relacionades am

Més ...
I FIRA LITERÀRIA I MUSICAL K-LIDOSCOPI
2014-05-26 20:09:00 - Associació Cultural K-lidoscopi
Está publicació es pot Llegir I FIRA LITERÀRIA I MUSICAL K-LIDOSCOPI
L’Associació cultural K-lidoscopi inicia enguany una activitat de carrer per potenciar l’interés ciutadà per la lectura i la música que tindrà lloc el pròxim cap de setmana en el mercat de #Cullera.
L’Associació cultural K-lidoscopi inicia enguany una activitat de carrer per potenciar l’interés ciutadà per la lectura i la música, perquè l’art pot arrribar a tots els nostres sentits. Ens visiten autores i autors valencians que viuen i/o escriuen en esta terra, alhora que retem homenatge a un autor valencià, Enric Lluch, per la seua trajectòria, i a una novel·la fonamental en la nostra història més recent Rayuela, de Julio Cortázar. 

Durant els dos intensos dies de Fira, podrem visitar en un magnífic entorn, el del Mercat de Cullera als peus del Castell, els estands de: Música i Poesia; Societat Musical Santa Cecília, Societat Musical Ateneu, Llibreria Kevin, Cullera Laica, Editorial Bromera, Editorial Perifèric, Edicions96, El Petit Editor, Manel Joan Arinyó, La Penyeta-Associació fotogràfica, Falla El Raconet.

PROGRAMA

Divendres 30 De Maig

21:30 Sopar- Homenatge a Enric Lluch
Actuació de Pep el de l’Hostal Lloc: Ateneu Musical
Preu del sopar: 20 euros Reserva de tiquets: 653 544 590

Dissabte 31 De Maig

11:00 Apertura i inauguració oficial de la Fira.
12:00 Presentació del llibre de rondalles il·lustra- des de la terra d’arròs, Animals de séquia, de les Germanes Roig, en l’estand d’Edicions 96.
12:30 Presentació del llibre Lovetopia de Carlos Goga, a l’estand de Llibreria Kevin.
13:00 Presentació del llibre Tierra de Saqueo, Lec- tio ediciones, del novel·lista Sergi Castillo a l’estand Llibreria Kevin.
18:00 Presentació de la novel·la Babas de Caracol Plataforma editorial, de l’escriptora Maria Garcia Lliberós en l’estand Llibreria Kevin.
19:00 Representació de l’Espectacle Audiovisual Animals de séquia, del llibre del mateix nom de les Germanes Roig. Veurem i sentirem totes les rondalles sobre les séquies de la terra d’arròs que ma iaia la Blanca ens con- tava. Un espectacle per a adults que poden veure els xiquets i les xiquetes. Amb música en directe d’Estela Mira i Conrado Gallent.
Lloc: Auditori del Mercat
Entrada: 2 euros
Venda anticipada: en l’estand d’Edicions 96
20:00 Commemoració 50 aniversari de la novel·la Rayuela, Julio Cortázar, a càrrec de Maria Garcia Lliberós.

DiuMenge 1 De juny

12:00 Presentació de les novel·les Crònica perple- xa d’un exèrcit, Garbí de Malfiar, de rodamón a joglar de Sico Fons, estand Cullera Laica.
12:30 Presentació del llibre de relats d’Stella Ma- naut, Sàtiras Feministas, Editorial Lastura, a l’estand de Llibreria Kevin.
13:00 PresentacióirecitalpoèticacàrrecdeSalvador Lauder, Recital al Palau de Gel, El Petit Editor.
Al llarg del matí Actuació de la Muixaranga d’Algemesí.
19:00 Presentació del llibre A cor obert i 10.193-Escuma de mar, Perifèric Edicions, de Manel Joan Arinyó, a càrrec de Toni Pinazo, en l’Auditori del Mercat.
20:00 Actuació musical d’Eva Denia, cantant, gui- tarrista i lletrista que al llarg de més de dues dècades ha dut a terme diferents projectes en l’àmbit de les músiques populars: el jazz, la bossa, la chanson i la música tradicional valenciana.
Lloc: Auditori del Mercat
Entrada: 2 euros
Venda anticipada: en l’estand de música
21:00 Clausura de la I Fira Literària.
Més ...
TERCER FESTIVAL DE CURTMETRATGES DE K-LIDOSCOPI
2014-05-01 19:23:00 - Associació Cultural K-lidoscopi
Está publicació es pot Llegir TERCER FESTIVAL DE CURTMETRATGES DE K-LIDOSCOPI
El festival se celebrarà del 11 sal 18 de maig a l'auditori Municipal
Més ...
400 CURTS PARTICIPEN AL II FESTIVAL DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI 2013
2013-04-01 12:43:00 - Associació Cultural K-lidoscopi
Está publicació es pot Llegir 400 CURTS PARTICIPEN AL II FESTIVAL DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI 2013
El director Monxo Armendariz impartirà un taller professional d'interpretació davant la càmera

Después del éxito de participación de la pasada edición con más de 400 cortometrajes, el II festival nacional de cortometrajes k-lidoscopi 2013 que organiza la asociación cultural k- lidoscopi de Cullera recibe cerca de 400 cortos a concurso entre ficción, documental y animación.

La asociación cultural de Cullera proyectará del 19 al 27 de abril en el auditorio del mercado de Cullera los cortometrajes seleccionados para participar en esta II edición del festival.

El próximo 19 de abril el Conservatorio de Música de Cullera se convertirá en el escenario de la apertura del Segundo Festival nacional de cortometrajes, k-lidoscopi 2013. El festival abrirá sus puertas con un espectáculo de cine mudo con música en directo a cargo de la compañía Jamelia, música en escena.

Música para Buster Keaton, es un espectáculo de cine mudo con música en directo en el que se recrea el ambiente y la manera con la que se exhibían las películas en las salas de cine.
Según explica la compañía, “Al hacerlo descubrimos una nueva manera de sentir la música a través de las imágenes. Nuestras melodías conseguían llenar de vida la pantalla y se mezclaban con las risas y emociones del público, creando una experiencia que, aunque de otro tiempo, resultaba nueva y sorprendente”.

El Sábado día 20, también en el Conservatorio profesional de música de Cullera, se proyectará el largometraje documental “Los ojos de ariana”.

El documental del realizador valenciano Ricardo Mácian es un trabajo arriesgado y comprometido que ha ido consiguiendo varios reconocimientos a su paso por diferentes festivales internacionales y que nos propone un juego metalingüístico entre el cine, la cultura , el fanatismo y el miedo. 

Macián conoció el hecho de la quema de películas a Afganistán mientras trabajaba de corresponsal en aquel país, y fue entonces cuando hizo amistad con un grupo de trabajadores de de la Afghan Films.
El documental nos cuenta como un grupo de profesionales del cine enamorados del séptimo arte hicieron todo lo posible por preservar de la destrucción las películas y material cinematográficos que contenía el edificio en el período talibán.

Entre los cortometrajes presentados a concurso el festival contará en esta edición con la presencia de las mejores producciones nacionales entre los que se encuentran el premio goya al mejor cortometraje de ficción por “Aquel no era yo” del realizador Esteban Crespo. El cortometraje ha recibido una gran cantidad de premios y menciones nacionales e internacionales en su trayectoria

Otra de las producciones destacadas que participan en esta edición, también nominada a los goya 2012 es “LA BODA” de la realizadora Marina Seresesky.
La boda, que cuenta con un amplio palmarés nacional e internacional, como Third Prize International Category International Short Film Festival of India ISFFI o Premio del Público del Festival de Cortos de Puerto Rico, cuenta la historia de Mirta, una cubana que vive en Madrid y, como muchas inmigrantes, trabaja en la limpieza. A las seis de la tarde se casa su hija, pero nada sale como ella planea. Llegar a esa boda es mas difícil de lo que parece.

También en la sección de ficción dentro del festival se podrá ver el cortometraje de Mario de la Torre, “Hambre”, corto nominado al Méliès d'Or al mejor cortometraje de cine fantástico Europeo y Best editing nomination - Malta Short film Festival, entre otros premios y nominaciones.

THE ACROBAT de Gerardo Herrero, Premio Telemadrid / La Otra (2012) y Best director Soundub Film Festival (2012) es la historia de un suicidio. La narración desgarrada de cómo la vida a veces nos da una bofetada y nos deja sin opciones. De cómo de fuerte sea esa bofetada y en qué momento nos sorprenda depende nuestro destino.

VOICE OVER de Martín Rosete, Nominado al Goya como mejor cortometraje, Gijon International Film Fest 2010 "Canal+ Award", Festival Internacional de Cine de Gijón narra tres situaciones límite que en realidad son una misma.

En la sección de cortometraje documental, el ganador de la pasada edición del festival de cortometrajes k-lidoscopi 2012, por el cortometraje, “la broma infinita”, David Muñoz, se presenta de nuevo al festival con su nuevo trabajo, “Otra noche en la tierra”.

La noche cae y la carretera de El Cairo se inunda de taxis. Machacados, “hechos polvo”, como describe David Muñoz, los vehículos navegan por un Nilo de tierra “semidestrozado” que destila melancolía “para contrastar con la fuerza de los cambios revolucionarios”.

Al más puro estilo Direct Cinema, sin interferencias, David Muñoz deja constancia de las preocupaciones egipcias tan solo un tiempo después del inicio de su Revolución. La intención del director es no intervenir en la realidad. No hace entrevistas, no se inmiscuye en los diálogos, no los orienta. Todo surge de forma natural. Únicamente una cámara instalada en el taxi lo registra todo.

Otra de las producciones destacadas es el documental de producción valenciana Fallas 37 del director i guionista Óscar Martín. Falles 37, El arte en guerra, narra las especiales circunstancias en las que se organizaron las fiestas de las Fallas, de carácter político y reivindicativo, durante la guerra civil y la posguerra. Los monumentos fueron utilizados como medio de propaganda por ambos bandos.

El documental, que cuenta como narrador con la voz del actor José Sacristán, relata cómo, después de estallar la Guerra Civil, un grupo de intelectuales y artistas plantean la creación de unas fallas antifascistas, reivindicando de esta manera el sentido más crítico y transgresor de la fiesta.

Óscar Martín, en su obra, ha recreado en infografias 3D, gracias a los esbozos que se conservan de la época, las cuatro fallas antifascistas que finalmente no se llegaron a plantar el año 37.

Talleres audiovisuales

El II festival de cortometrajes cuenta este año como novedad con 7 talleres audiovisuales que se impartirán durante la celebración del festival en el conservatorio profesional de música de Cullera y el Hotel Cullera Holiday.
Los talleres, dirigidos a todas aquellas personas interesadas en ampliar su formación audiovisual están impartidos por profesionales de reconocido prestigio en materias como dirección, doblaje, sonido directo, postproducción de series de ficción, documental, movimientos de cámara con steadycam y cabeza caliente y música para cine.

El festival además cuenta este año con la presencia del director navarro Montxo Armendáriz.
Armendariz, que impartirá un taller de interpretación delante de cámara para actores 
profesionales, ha sido galardonado en dos ocasiones con el premio Goya y nominado al Oscar a la mejor película extranjera por Secretos del corazón (1997).

Armendáriz estrenó en el año 2011, No tengas miedo, una historia sobre las secuelas de los abusos sexuales en la infancia. Michelle Jenner da vida a la protagonista, y junto a ella figuran en el reparto la pareja formada Belén Rueda y Lluís Homar.

Más información de los talleres y inscripciones en: http://festivalcurtsk- lidoscopi.blogspot.com.es. 

Més ...
BASES DEL SEGON FESTIVAL NACIONAL DE CURTMETRATGES DE K-LIDOSCOPI
2012-12-13 16:53:00 - Associació Cultural K-lidoscopi
Está publicació es pot Llegir BASES DEL SEGON FESTIVAL NACIONAL DE CURTMETRATGES DE K-LIDOSCOPI
L’associacióCultural K-lidoscopi de Cullera celebra el seu II Festival de Curtmetratges sobre les BASES següents :

PARTICIPANTS
Podran participar tots els cineastes i aficionats residents en l’Estat espanyol.

FORMAT
Totes les obres es presentaran exclusivament en sistema DVD independentment del format o suport en què s’hagen realitzat.

TEMÀTICA
Els curtmetratges es classificaran en els grups següents:
-Argumental
-Documental
-Animació
-Escolar

DURACIÓ DELS CURTMETRATGES
La duració de cada curtmetratge no podrà sobrepassar els 30 minuts. No s’admetran treballs realitzats amb anterioritat a l’any 2011.
INSCRIPCIÓ
El termini màxim de recepció per a la inscripció i enviament dels curtmetratges finalitzarà el dia 15 de març de 2013. Les dades del curtmetratge s’enviaran per mail a la direcció següent:
klidoscopi_curts@yahoo.es

Les dades seran les següents: títol de l’obra, direcció, intèrprets, guió, fotografia, música, muntatge, adreça postal, e-mail i telèfon de l’autor.

Cada DVD haurà d’estar protegit amb l’estoig corresponent i estar convenientment identificat. Tots els curtmetratges presentats a concurs, per entendre que no són obres úniques, quedaran en poder de l’entitat organitzadora, per la qual cosa no es tornaran als seus autors. En tot cas, l’organització es reserva el dret d’ús amb caràcter cultural o promocional, hagen sigut o no premiats en el certamen.

JURAT
Totes les obres rebudes seran visionades per un jurat que seleccionarà les que hauran de ser considerades com a obres finalistes i que constituiran el programa de les sessions de caràcter públic, que tindran lloc del 24 al 27 d’abril de 2013. El palmarés es donarà a conéixer als autors premiats i, de forma general, a través dels mitjans de comunicació. 
La fallada del jurat serà inapel·lable.

ACTE DE CLAUSURA I ENTREGA DE PREMIS
Tindrà lloc el dissabte 27 d’abril de 2013 com a clausura de tots els actes realitzats durant el certamen.

PREMIS I MENCIONS ESPECIALS
-Argumental: 600 euros i trofeu.
-Animació: 300 euros i trofeu.
-Documental: 300 euros i trofeu.
-Escolar: trofeu i diploma acreditatiu.

Amb mencions de la millor direcció, millor actor, millor actriu, millor guió, millor fotografia, millor banda sonora i millor muntatge.


II FESTIVAL DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI
c/ Ramón i Cajal, 28
46400 Cullera (València)
Correu electrònic: klidoscopi_curts@yahoo.es

Més ...
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió