Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Associació Cultural Falla El Canet

Associació Cultural Falla El Canet
C/ La Bega 15 baix - 46400 - Cullera
Contacte: Juan Gabriel Figueres i Hernández
Email: fallaelcanet@hotmail.com
Telf: 690138224
CELEBRACIÓ SANT JOAN FALLA EL CANET
2015-06-16 11:46:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir CELEBRACIÓ SANT JOAN FALLA EL CANET
l'Associació Cultural Falla El Canet celebrarà el proper dissabte 20 de juny la festivitat de Sant Joan amb diverses activitats

L’Associació Cultural Falla El Canet de Cullera ha organitzat per al proper dissabte 20 de juny, una sèrie d’activitats per celebrar la festivitat de Sant Joan.
De vesprada la comissió infantil gaudirà d’un berenar a càrrec de la Falla i podran participar activament al taller “Com fer una foguera” on confeccionaran diverses figures i muntaran la foguera per posteriorment ser cremada.
Durant la vesprada i la nit es repartiran uns tríptics sobre la festa de les Fogueres, accessibles per a fallers i visitants que s’acosten a veure el monument.
La Falla El Canet també prepararà per a eixe dia una torrà de carn per als inscrits al sopar, amb postre típic valencià (aigua i llimó i coca de llimonada) i una consumició en barra, tot pel preu de 10€. Finalment hi haurà discomòbil al carrer amb barra a preus populars.
@ACFallaElCanet

Més ...
LA FALLA EL CANET ENS ANIMA A LLEGIR EN EL DIA DEL LLIBRE
2015-04-23 18:54:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir LA FALLA EL CANET ENS ANIMA A LLEGIR EN EL DIA DEL LLIBRE
la Comissió se suma a les celebracions del dia de Sant Jordi
La Falla El Canet anima a llegir el Dia del Llibre

Amb la commemoració anual del Dia Internacional del Llibre i el dia de Sant Jordi, l'Associació Cultural Falla El Canet anima a la compra de llibres en la nostra llengua.

Llegir és aprendre, llegir és reflexionar i llegir és la tasca més cultural que podem fer els éssers humans, a més que llegir ens obri portes i fronteres cap a la cultura, i hem de pensar que la cultura és el factor determinant perquè una societat evolucione i es transforme.

Des de la Falla El Canet també s'anima a fer una lectura o pegar una ullada als Llibrets (premiats per la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i per la Junta Local Fallera de Cullera) que es troben enllaçats a la pàgina de Facebook.

@ACFallaElCanet
Més ...
LA FALLA EL CANET PRESENTA EL POEMARI TERRES D'ALTRI
2015-02-02 16:24:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir LA FALLA EL CANET PRESENTA EL POEMARI TERRES D'ALTRI
Amb esta activitat la comissió continua el seu treball de promoció d ela nostra cultura i la nostra llengua
L’Associació Cultural Falla El Canet en col•laboració amb la Biblioteca Pública Municipal de Cullera ha organitzat per al pròxim dissabte 7 de febrer a les 10.00 hores la presentació del poemari “Terres d’altri” de Maria Rosa Sabater.

Abans de la presentació, els assistents podran gaudir d’un desdejuni a càrrec de la Cafeteria i Pastisseria Sucre, a banda d’una xicoteta exposició d’alguns dels poemes que conté el llibre.

El recital estarà en tot moment acompanyat per música a càrrec de la cullerenca Gemma Català.

Més ...
PRESENTACIÓ FALLA EL CANET CELEBRADA EL PASSAT DISSABTE
2014-12-23 18:35:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir PRESENTACIÓ FALLA EL CANET CELEBRADA EL PASSAT DISSABTE
El passat dissabte 20 de desembre va tindre lloc a la Sala Multiusos del Mercat la tradicional Presentació de les Falleres Majors de l’exercici 2014-2015.
L’acte va comptar amb la presència de nombrosos col·laboradors i col·laboradores de la comissió, familiars, amics i amigues, falleres i fallers i representació institucional, tant de l’Ajuntament de Cullera com de Junta Local Fallera.
A les 17.30 hores començava la cercavil·la pels barris de Cullera, recollint a les membres de la Cort d’Honor, finalitzant amb un sopar a la Sala Multiusos.

L’acte posterior al sopar va ocupar una hora i mitja i va ser amenitzat dues vegades per la Colla Pas Pla amb dos balls típics de la nostra terra.

Es van presentar a les Falleres Majors d’aquest exercici faller, Carla Franco i González com a regina infantil de la comissió i a Dúnia Gil i Bou, com a Fallera Major, dins d’un any molt especial per a l’Associació Cultural Falla El Canet ja que compleix 40 anys des del seu naixement com a agrupació fallera.


Més ...
LA FALLA EL CANET OBRI EL CONCURS DE TEATRE DE JLF
2014-12-01 19:41:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir LA FALLA EL CANET OBRI EL CONCURS DE TEATRE DE JLF
L'obra Tinc Feina es podrà veure a les 8 i mitja de la vesprada del divendres 5 de desembre a la casa de la cultura
Més ...
PROCLAMACIÓ FALLA EL CANET
2014-11-03 18:51:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir PROCLAMACIÓ FALLA EL CANET
El pròxim 15 de novembre al Restaurant El Prado
El pròxim 15 de novembre la Falla El Canet realitzarà l'acte anual de proclamació de les seues falleres majors.

L'acte es farà al Restaurant El Prado junt amb amics, col·laboradors i fallers de la comissió que donaran suport i estrena a les Falleres Majors de l'exercici 2014-2015.

Enguany, Carla Franco i González, representarà a la comissió infantil sent Fallera Major Infantil i Dúnia Gil Bou a tota la comissió gran, sent regina i Fallera Major de la Falla El Canet per aquest exercici.

A l'acte podrà assistir qui així ho considere oportú abonant el preu íntegre de 22€, exceptuant els infatils que deuran abonar 8€.

@ACFallaElCanet
Més ...
LA FALLA EL CANET CELEBRA LA NIT DE HALLOWEEN
2014-10-22 17:08:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir LA FALLA EL CANET CELEBRA LA NIT DE HALLOWEEN
La Falla El Canet ha organitzat per al proper divendres 31 d'octubre una sèrie d'activitats per als més menuts de la comissió i sopar i festa per als més majors per a gaudir de la nit de Halloween al casal.Tota la informació al següent enllaç
A les 18.00 hores s'ha preparat un berenar per a la comissió infantil, on, posteriorment, tindra lloc una cercavila amb músics per la barriada. Els xiquets i xiquetes podran demanar amb el ja típic "Truc o tracte" caramels, dolços i llepolies als negocis i vivendes del barri.

Cara a la nit, a les 21.30 hores hi haurà sopar al casal i festa nocturna, on qui vaja terroríficament disfressat tindrà una consumició debades.


Més ...
LA FALLA EL CANET CONCLOU LA I EDICIÓ DE NITS DE MÚSICA
2014-10-01 17:55:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir LA FALLA EL CANET CONCLOU LA I EDICIÓ DE NITS DE MÚSICA
Divendres 3 d'octubre tindrà lloc al casal de la Falla El Canet de #Cullera l'última de les activitats de la I Edició "Nits de música. Dani Murillo, més conegut com a Dekker, actuarà en directe recopilant raps en la nostra llengua, alguns propis i i d'altres rapers.
El pròxim divendres 3 d'octubre tindrà lloc al casal de la Falla El Canet l'última de les activitats de la I Edició "Nits de música". Primerament hi haurà una exposició que tractarà de posar en valor l'actual mercat musical en valencià i la seua expansió durant els últims anys i posteriorment un faller de la comissió, membre del grup cullerenc Teràpia de Choque, Dani Murillo, més conegut com a Dekker, actuarà en directe recopilant raps en la nostra llengua, alguns propis i i d'altres rapers.

Més ...
LA FALLA EL CANET PRESENTA DIMARTS VESPRADA EL SEU LLIBRET DE FALLES
2014-02-14 10:19:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir LA FALLA EL CANET PRESENTA DIMARTS VESPRADA EL SEU LLIBRET DE FALLES
L'acte tindrà lloc al saló D'actes del Conservatori
Més ...
LA FALLA EL CANET CELEBRARÀ LA SEUA PRESENTACIÓ DEMÀ DISSABTE
2013-12-20 17:24:00 - Associació Cultural Falla El Canet
Está publicació es pot Llegir LA FALLA EL CANET CELEBRARÀ LA SEUA PRESENTACIÓ DEMÀ DISSABTE
Més ...
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió