Cargando Cullera TV
Ajuda al Projecte CTV!
Estàs a:

COL·LECTIUS - Podem Culllera

Podem Culllera
Passeig Doctor Alemany - 46400 - Cullera
Contacte: Igor Rodríguez
Email: podemcullera@gmail.com
Telf: 602214354
Partit polític
[X]
Está publicació es pot Llegir PODEM CULLERA CELEBRARÀ DEMÀ UNA CONFERÈNCIA POLÍTICA
dimecres que ve 25 de març a les 20:00h. en el Restaurant Aldaneza
%descrip%
Passats apenes uns mesos des de la formació política del cercle de PODEM Cullera i després de diverses assemblees i aportacions ciutadanes hem decidit, des de PODEM, convocar una Conferència Política amb diversos objectius.

En primer lloc, donat el nostre caràcter de participació i transparència, obrir el cercle a tota aquella persona amb inquietuds de participació o aportació. PODEM no és un partit polític a l'ús, la nostra força és la força de la suma de les persones que creuen en el canvi social. Per tant, esta conferència, està oberta. La teua opinió definirà el nostre futur.

En segon lloc, el sistema d'organització és nou, els conceptes diferents, les preses de decisió són democràtiques i tot açò ha de ser organitzat per a no perdre eficiència. En esta conferència definirem els mecanismes d'organització i relació entre tots els actors que componen PODEM Cullera. Es tracta de conformar de manera consensuada, com ens anem a organitzar per a ser el més útils possibles a la societat.

I en tercer lloc, la proximitat de les Eleccions Municipals obrin un debat obligat. La administració local és des d'on deurem, a futur, posar en pràctica les accions polítiques que la ciutadania dicte. Però al mateix temps hem de ser honestos en la oportunitat o inoportunitat del moment. És una elecció que ens afecta en conjunt, i junts hem de realitzar-la.

Per tant, quedes convocat\da a la Conferència Política de PODEM Cullera dimecres que ve 25 de març a les 20:00h. en el Restaurant Aldaneza (al costat d' Eroski, davant dels antics cines). Porta il·lusió, necessitarem tota la que podem ajuntar.

Grup d’Esdeveniments Cercle PODEM Cullera

2015-03-24 12:15:00
A+
A-
Publicat per Podem Culllera el 2015-03-24 12:15:00
Actualitat | Informació | Televisió Cullera | Noticies | Col·lectius | Opinió