Está publicació es pot Llegir XAVI CASTILLO PRESENTA EL SEU ULTIM ESPECTACLE EL MONO
La companyia Pot de Plom Teatre, amb Xavi Castillo al capdavant presentà ahír a cullera, el seu últim espectacle El mono. El nou espectacle es separa lleugerament de l’estructura dels anteriors, però sense deixar de costat l'actualitat social i política.
%descrip%

La companyia Pot de Plom Teatre, amb Xavi Castillo al capdavant presentà ahír a cullera, el seu últim espectacle "El mono". Esta proposta cultural va ser organitzada per la Falla Taüt i va tindre lloc a l’Auditori Santa Cecilia. El nou espectacle es separa lleugerament de l’estructura de anteriors espectacles, com serien el "Hamlet" o  "Això ho pague jo!" o el més recent "Veriue-ho", però sense deixar de costat l’actualitat social i política que sempre marca el caràcter dels espectacles de Castillo.

L’oritge d'esta història va ser un bon dia quant Pot de Plom es van adonar que amb la excusa de la crisi, tot estava tornat cap arrere. Retallades en tots el àmbits: educació, sanitat, investigació, ajudes socials, i dependència. Els ciutadans tenen menys drets, la situació laborar es sembla cada vegada més a la dels nostres avis, i els polítics, com si foren senyors feudals, mai no paguen per les seues irresponsabilitats i errors. D’esta forma l'actor Xavi Castillo critica la situación per la qual travesem i una altra vegada més en clau d’humor denuncia l’actitud dels politics i les seues irresponsables decisions. Enguany és la segona vegada que l’humorista visita Cullera, la primera vegada a iniciativa del partit socialista i esta ultima per la comissió de la Taüt

 

 

 


2013-09-16 21:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-09-16 21:30:00