Está publicació es pot Llegir ESPECTACULAR VICTÒRIA DEL CULLERA CF A CASA FRONT AL CASTELLÓ PER 3-2
Els cullerencs aconseguir remuntar un marcador advers de 0-2 en la segona part on aconseguiren marcar 3 gols que feren vibrar a tots els aficionats
%descrip%
Jornada històrica, la corresponent a la sisena jornada de lliga, la que es va viure dissabte en l'Aèria en el partit que enfrontà al Cullera CF front al Castelló.
Després d'una primera part que finalitzava amb el marcador de 0-1 a favor dels visitants on els els locals deixaren perdre moltes ocassions de gol, es passà a una part històrica on els del Cullera feren una espectacular remuntada i aconseguiren capgirar el marcador amb un 3-2 al seu favor.
Als pocs minuts de començar el segon temps els visitants marcaven un altre gol, un 0-2 que a priori semblava impossible de remuntar però, l'entrega, la lluita i el bon treball en equip dels cullerencs feren que s'aconseguira una espectacular remuntada que disfrutaren tants els jugadors, l'equip tècnic i els aficionats en les grades.
Els tres gols del Cullera foren obra de Civera, Carrillo i Edu López.
Un partit sens dubte important i molt renyit fins l'ültim minut que suposa una gran injecció de moral per als jugadors.
El canvi a Tercera divisió ha suposat un bot qualitatiu molt importants per als del Cullera però en el terreny de joc estan demostrant jornada a jornada que són mereixedors d'estar en esta categoria.
La lliga continua la setmana que ve amb un nou enfrontament, en esta ocassió front a La LLosa.

2013-09-29 19:50:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-09-29 19:50:00