Está publicació es pot Llegir CYRANO DE BERGERAC A LA SALA ESCALANTE
Visitar este teatre en família per gaudir de la seua programació , una molt bona opció per al pont de Totsants
%descrip%
Ahir 31 d'octubre, s'estrenà “Cyrano de Bergerac” en el Centre Teatral Escalante. 
L'obra és una adaptació del clàssic d'Edmond Rostand realitzada per a l'ocasió per Roberto García i posada en escena per L'Horta Teatre. 
Actors consagrats de l'escena valenciana, molt coneguts pel públic per la seua participació en diferents sèries de televisió, configuren l'elenc actoral de Cyrano de Bergerac al costat d'exalumnos de l'Escalante. 
Així, Alfred Picó, Toni Agustí, Jordi Ballester, María Maroto i Marta Chiner comparteixen escenari en “Cyrano” amb actors formats en l'Escalante, Xavi Cubas, Héctor Fuster i Juanjo Navarro. 

EL GRAN TEATRE DEL MÓN
 
El diputat també inaugurarà l'exposició “Gran Teatre del Món” que romandrà en l'Espai d’Exposicions del teatre durant tota la temporada. 
Gran Teatre del Món és una mostra que recorre el teatre més tradicional i actual en un recorregut interactiu pels cinc continents que dóna a conèixer els més ancestrals orígens de les escenificacions teatrals, des dels ritus religiosos d'Oceania, les ombres xinesques i marionetes de tothom fins a la Commedia de’ll Art Italiana.

2013-11-01 20:15:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-11-01 20:15:00