Está publicació es pot Llegir DAVID VICTORIA NOU COORDINADOR DE L'ESCOLA DE FUTBOL BASE DEL CULLERA
Victoria fa poc que està al capdavant de l'escola i s'ha plantejat una sèrie d'objectius esportius per a treballar amb tots els equips del club
%descrip%
Els equips de l'escola de futbol Base del Cullera han continuat este cap de setmana disputant els partits de la temporada 2013-2014.
L'Aleví A s'enfrontava el dissabte pel matí a L' Alcoyano en la Partideta on pergué per 1-3.
L'Aleví C també ha jugat a casa este cap de setmana. En la Partideta s'enfrontà al Rafelguaraf. Els visitants s'imposaren per un contundent marcador de 12 a 1.
Per la seua part el Benjamí A també s'enfrontava el dissabte pel matí en La Partideta a l'Alcoiano i pergué per un ajustat marcador de 3-4.
En casa també però en l'Aèria han jugat este cap de setmana el Cadet A que s'enfrontà al Bellreguard i pergué per 1-3 i l'Infantil A que guanyà 4-1 al Bellreguard.
David Victoria és el nou coordinador de l'Escola de Futbol Base del Cullera i s'ha plantejat una sèrie d'objectius esportius  per tal de treballar amb els equips de l'Escola.
La resta d'equips de l'escola han jugat este cap de setmana fora de casa.El Juvenil jugà al camp de l'Altea on va aconseguir empatar a 1 gol.
l'Infantil B ha aconseguit un contundent marcador de 1-7 en el partit que disputà en el camp del Miramar.
l'Aleví B no ha tingut tanta sort esta setmana i ha perdut 2-0 front al Guadassuar.
El Benjamí B sí que ha aconseguit imposar-se al Guadassuar per 0-1.
Per últim els prebenjamins també han jugat fora de casa este cap de setmana front a l'Alcudia.
El Prebenjamí A pergué per 6-3 però el B s'imposà per 0-5.


2014-01-27 18:26:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-01-27 18:26:00