Está publicació es pot Llegir GRAN ÈXIT DE LA I CARRERA SOLIDÀRIA PEL LUPUS
Avalus organitzà esta prova ahir pel matí. 238 corredors participaren per una bona causa
%descrip%
L’Associació Valenciana d’Afectats de Lupus (AVALUS) va celebrar ahir a la nostra localitat la I Carrera Solidària per a conscienciar i donar difusió als nostres veïns d’esta malaltia. La cursa solidària  va estar suportada per la regidoria d’esports i va comptar amb diversos patrocinis. 

Isabel Colom, presidenta d’AVALUS ens va explicar en què consisteix esta malaltia  i es va mostrar agraïda per la bona acollida de la gent.

La cursa va tindre un recorregut de poc més de 6 km per als adults i una distància de 3 kilòmetres per als menors amb eixida des de les “Torres del Espacio” de Cullera. El donatiu per a participar va ser de 3 euros per als adults i d’un euro per als xiquets. A banda, els ciutadans podien adquirir camisetes o gorres per 4 euros per a suportar esta iniciativa solidària. Finalment van córrer un total de 238 persones de totes les edats.

Carreres d’este tipus són necessàries per a  donar a conèixer i poder investigar malalties que són desconegudes per a la població. El Lupus afecta a un 1% de la població espanyola, i en la Comunitat Valenciana pot haver més de 5000 afectats. 
Encara que ahir el temps no va estar el millor aliat, el suport i la solidaritat dels nostres veïns va demostrar que no importa el mal temps que faja, ja que com el guanyador de la cursa ens deia “Per una causa solidària sempre val la pena participar”. 


2014-03-31 21:37:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-03-31 21:37:00