Está publicació es pot Llegir JOVES EMPRESARIS CULLERENCS
joves empresaris de Cullera que han obert fa relativament poc de temps els seus negocis ens conten per a CulleraTV com han sigut els seus inicis i amb tots els obstacles que han tingut que afrontar
%descrip%
Carol i Arturo són un jove matrimoni, fora i dins del seu negoci. Un bon dia decidiren posar en marxa la seua pròpia empresa per a eixir de la situació d'atur en la que es veien immersos.Una decisió que prengueren després de valorar-ho tot amb molta paciència.

Ara el seu dia a dia ha canviat i comença a les 7 del matí rodejats de cafès i desdejunis.
La parella afirma que se senten feliços de la seua nova vida i que a pesar de que els començaments són molt durs, ells ho afronten amb un somriure i treballant dur tots els dies de la setmana.

Miguel Àngel començà amb el seu negoci de tinta per a impressores i fotocòpies fa ara un any. Ens comenta que quan et decideixes a formar el teu propi negoci has de donar un pas molt gran i tot t'ho veus difícil donat que no saps qui pot informar-te de tots els pasos a seguir i has d'anar un poc a cegues, sobretot preguntant a coneguts i amb un assessor.

Este altre jove cullerenc abans es dedicava al socorrisme i es va decidir a muntar un negoci de material d'oficina i informàtic per que era una empresa viable i amb projecció de futur. Hui en dia afirma que no s’arrepenteix del pas que va donar en el seu moment i se sent orgullós de poder ser el seu propi cap de la faena.

A banda es una persona molt activa i porta altres negocis per als mesos d'estiu.
No es fàcil començar des de zero, tots els que decideixen donar este pas es veuen immersos en tràmits burocràtics i més taxes de les que se esperaven en un primer moment. Segons l'informe del Banc Mundial, el nostre país està a la cua de la resta de països a l'hora de donar facilitats als nous empresaris.


2014-04-09 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-04-09 20:30:00