Está publicació es pot Llegir TYRIUS POSA EN MARXA UN ANY MÉS EL SEU PLA DE FORMACIÓ
Quasi 250 persones s'han inscrit en els 12 cursets que oferta esta entitat local
%descrip%

L'Associació Tyrius de Mestresses de Casa ha posat en marxa un any més el seu pla de formació.

Des de propostes relacionades amb l'esport  i l'oci com ioga, aeròbic, activitat física, pilates i ball modern, passant per altres relacionades amb la cultura com el taller de literatura, pintura a l'oli i manualitats o altres relacionats amb les noves tecnologies com el curs d'informàtica sense oblidar el de restauració de mobles o el ja tradicional de tall i confecció.

Enguany la junta directiva de l'associació conscient de la greu situació econòmica per la que travessen moltes families  ha decidit donar facilitats per abonar les quotes dels cursos.

En total l'associació oferta 12 cursets  les classes dels quals s'encetaren a principi d'octubre. La majoria estan complets però en algun que altre queden places vacants encara.

Quasi 250 persones s'han inscrit enguany en estos cursos que s'impartixen majoritariament en la seu de les mestresses. Així cada racó de l'associació és aprofitat per albergar les diferents propostes que oferixen.

El curs de tall i confecció, un dels que més demanda té entre les dones cullerenques s'impartix tres dies a la setmana: dilluns dimarts i dimecres de 17 a 20h.

Moltes de les dones que van a este curs, començaren sense tindre nocions de costura i hui per hui ja fan fins i tot vestits de festa.

Altre dels clàssics que s'impartix any rere any és el de pintura i manualitats que s'impartix dilluns i dimecres, un pel mati i altre per la vesprada.

Hi ha alumnes que assistixen a estes classes des de fa més de 14 anys i hui per hui seguixen assistint amb les mateixes ganes i il.lussió per aprendre que el primer dia.

Altres més novedosos com el taller de literatura també han tingut molt bona acollida i ha despertat l'interés d'un bon grup d'alumnes.

També les noves tecnologies tenen molts adeptes. El curs d'informàtica també compta amb un nombrós grup d'alumnes, sobre tot dones de més edat que no volen quedar-se enrere en l'ús d'estes eines de treball.

I per als que volen passar-ho bé a la vegada que practiquen esport els alumnes poden triar entre diverses propostes com per exemple el curs de ball modern.

En definitiva un gran ventall de propostes formatives  que oferix any rere any l'associació de mestresses de casa Tyrius  sense oblidar les xerrades, excurssions lúdiques i culturals, etc... que completen la seua agenda d'activitats i que convertix esta associació en una de les més actives de la nostra ciutat.


2012-10-25 16:04:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2012-10-25 16:04:00