Está publicació es pot Llegir 600 PERSONES PARTICIPEN EN LA VOLTA POPULAR EN BICI A CULLERA
El Club Ciclista no ha rebut enguany cap subvenció i ha hagut de posar un preu símbolic d'inscripció
%descrip%
Este diumenge 28 d'octubre s'ha celebrat amb gran èxit de participació la 13 edició de la volta popular en bici a Cullera, una iniciativa organitzada pel Club Ciclista Cullera amb l'objectiu de fomentar este esport.
Una de les principals novetats de l'edició d'enguany es que els participants han hagut de pagar un euro simbòlic per compensar la falta de subvencions degut a la crisi econòmica que travessem.
L'oratge ha acompanyat i a pesar de que els termòmetres han descendit ,el sol ha lluït durant tot el matí i ha acompanyat a estos esportistes que s'han animat a disfrutar de la bici en esta jornada matinal de diumenge, en total vora 600 persones.
A les 9 del matí estaven fent-se les inscripcions de última hora i l'entrega de dorsals i a les 9 i mitja en punt han eixit des de davant del mercat.
En esta volta popular hem trobat participants de totes les edats i condició física, alguns provinents d'alguns clubs esportius de Cullera i de la comarca i altres símplement  gent que li agrada passejar en bici, encara que  sens dubte els grans protagonistes han sigut els xiquets.
Molts son els menuts que s'han animat a participar  acompanyats per pares i familiars i tots junts han disfrutat al màxim d'esta eixida.
Els participants s'han dirigit cap al Club de Tennis i en l'explanada que hi ha enfront han parat. Allí l'organització ha repartit l'esmorzar per a tots.
Amb les piles carregades els participants han continuat esta volta en direcció cap al far i d'allí han continuat fins tornar al centre del poble, al mercat ,on s'ha donat per finalitzada esta volta popular.
A continuació s'ha procedit a l'entrega de trofeus  al grup més nombrós, a la bici més original i a la més clàssica.
Un sorteig de regals entre tots els participants donats per les cases col.laboradores ha servit per posar punt  i final a este esdeveniment esportiu.


2012-10-28 18:58:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2012-10-28 18:58:00