Está publicació es pot Llegir ACTE DE CLAUSURA DEL FESTIVAL DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI 2014
La gala de cloenda de la 3a edició del festival de curtmetratges K-lidoscopi va tindre lloc anit a l’Auditori Municipal de Cullera. Una nova edició que consolida este jove festival a la nostra localitat.
%descrip%
Anit va tindre lloc la gala de cloenda de la 3a edició del festival de curtmetratges K-lidoscopi 2014 a l’Auditori Municipal de Cullera. L’acte va servir per homenatjar la figura del director Mariano Barroso per la seua entrega i dedicació al món de la cultura.

El festival va lliurar un total de 14 premis, incloent premi a la millor actriu, actor, producció i direcció entre d’altres. El premi al millor curtmetratge documental va anar per a “La alfombra roja” de Manu Fernández i Iosu López; “Cuerdas” de Pedro Solís va aconseguir guardonar-se com al millor curtmetratge d’animació i, finalment Mariano Barroso va entregar el premi al millor curtmetratge de ficció que va anar per a l’obra “Pipas” de Manuela moreno.

Julio Martí, director del festival, va agrair la col·laboració de Barroso al festival i la bona acollida dels espectadors que omplin les butaques any rere any. 

Una nova edició que consolida este jove festival de curtmetratges a la nostra localitat. Un festival per a promoure la cultura, ja que com afirma Julio Martí aquesta no és ningun capritx, sinó que n’és un bé necessari per a fer-nos créixer com a persones.


2014-05-18 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-05-18 20:30:00