Está publicació es pot Llegir CULLERA ACULL EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS DE FUTBOL SALA
L'escola de Futbol Sala dels Maristes Culllera amfitriona del campionat
%descrip%
Cullera acull fins demà la primera fase del campionat d'Espanya de clubs de Futbol Sala . A la nostra ciutat equips d'escoles de futbol sala que representen a 3 comunitats es disputen passar a la fase final que es disputarà en Barcelona. El Club de Futbol Sala Maristes Cullera es el representant de la Comunitat Valenciana i amfitrió del campionat. Ës la tercera vegada que Cullera acull esta competició.

Ell pavelló cobert es va omplir de gom a gom ahir per la vesprada  de gent per animar  a l'equip local en el primer partit del campionat en que els maristes s'enfrontaven al Viva Sports, representant de Balears.

Per als menuts participar en esta competició és tota una experiència i una gran il.lusió. Els resultats finals no són tan importants  com l'experiència que suposa per als xiquets fer esport i participar en un campionat d'Espanya, així ens ho contà Adolfo Rodríguez, entrenador de l'equip mallorquí que finalment s'imposà en el marcador per 1 gol a 2. 

L'equip de Maristes Cullera F.S. Aleví es juga passar a la fase final del Campionat d'Espanya demà a les 11.30 al Pavelló Cobert municipal de Cullera contra Pirineos S.C. representant d'Aragó


2014-06-07 20:41:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-06-07 20:41:00