Está publicació es pot Llegir EXPOSICIÓ L'ÀRTIC ES TRENCA AL PASSEIG MARÍTIM DURANT JULIOL
VÍDEO: Cullera acull este mes una interessant mostra que ofereix els detalls dde la greu situació de l'àrtic mitjançant fotografies d'un dels millors fotògrafs de natura del món així com panells explicatius, vídeos, planetari amb aurores boreals, entre altres
%descrip%
Que l’Àrtic es trenca no és cap novetat, el gruix mitjà d'este gel marí s’ha reduït un 50 % amb relació a dècades enrere. En esta situació, d’ací a trenta anys l’oceà Àrtic es podria quedar sense gel durant l’estiu. Cullera acull este estiu una interessant mostra que ens ofereix els detalls d'esta greu situació.

L’Objectiu de l’exposició de l’Obra Social ”la Caixa” L’Àrtic es trenca és mostrar la singularitat dels ecosistemes del pol nord, explicant l’important paper que tenen en el clima global, així com les seves característiques físiques i la seva biodiversitat. I tot això, a través d’un centenar de fotografies molt impactants d’Andoni Canela, un dels fotògrafs de natura més prestigiosos. 

L’Horari de visites és de dilluns a divendres, d'11 a 14 h i de 17 a 23h amb sessions guiades a les 18h. Dissabtes, diumenges i festius estarà oberta de les 13 y 18 h, en el passeig marítim de Cullera fins al 25 juliol.

2014-07-04 20:37:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-07-04 20:37:00