Está publicació es pot Llegir MARISTES I SUCRO ARRANQUEN LA LLIGA DELS PREBENJAMINS
Els equips prebenjamins dels dos clubs esportius locals s'enfrontaren el passat dissabte en el primer partit de la Lliga. El Sucro es va imposar per 13 a 1.
%descrip%
El passat cap de setmana arrancà la lliga per als equips prebenjamins de les escoles de futbol dels Maristes i del Sucro.
En este inici de temporada el prebenjamí B dels Maristes s'enfrontava al prebenjamí del Sucro en les instal.lacions del pavelló cobert.
El Maristes Cullera FS comença la temporada amb una bona cantera de xiquets que s'han apuntat enguany. Ha aconseguit formar equip de totes les categories començant pel querubí i del prebenjamí han hagut de fer 2 equips. El Maristes Blau format pels xiquets de segon any i reforçat per alguns de primer de primaria i el Maristes Groc format íntegrament per xiquets de primer any.
Tots dos militen en el grup D de la Lliga.
El prebenjamí del Sucro està format per xiquets de segon any i es notà l'experiència en el resultat final del passat dissabte: Sucro 13- Maristes 1
Abans de disputar este partit, jugà a casa l'Aleví del Sucro qui s'enfrontà a l'equip de Lasalle de València. Els cullerencs s'imposaren als visitants per 6 a 4.


2014-10-20 16:53:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-10-20 16:53:00