Está publicació es pot Llegir PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL MARISTES CULLERA FS
El passat divendres tingué lloc la presentació oficial dels equips del Club Maristes Cullera FS que compta enguany amb 10 equips i un centenar de jugadors.
%descrip%
El passat divendres per la vesprada tingué lloc la presentació oficial del equips del Club Maristes Cullera FS. Un acte que va servir per donar a coneixer als jugadors i equip tècnic i directiu d'este club esportiu que compta enguany amb 10 equips: Juvenil, Infantil A i B, Aleví A i B, Benjamí A i B, Prebenjamí A i B i Querubí. En total uns 100 jugadors són els que formen la plantilla del club esportiu d'este centre escolar.
Familiars, alumnes, professorat i equip directiu del centre escolar acudiren a este acte que dona el tret d'eixida oficialment a la temporada encara que els distints equips ja han començat a disputar els partits de la lliga de'enguany.
El Club Maristes Cullera FS bat enguany récord de jugadors degut a la gran demanda de nous inscrits, sobre tot en les categories dels més menuts, cosa que valora molt positivament la direcció del centre que sempre ha destacat per la seua forta aposta per l'esport.
L'acte finalitzà amb el partit de lliga de l'Infantil A que es va imposar per un contundent 13-0 al Penya-Roja FS "B".

2014-11-03 16:52:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-11-03 16:52:00