Está publicació es pot Llegir 400 PARTICIPANTS CORREN LA I VOLTA A PEU SANTA CECÍLIA.
La Societat Musical organitzadora de l'event destinarà part de l'inscripció de la carrera a l'associació AFACU.
%descrip%
La I Volta a Peu Santa Cecília ha congregat este mati vora 400 corredors no sols de Cullera sinó també d'altres poblacions valencianes. La societat musical ha organitzat esta cursa que en la I edició ha sigut un èxit i que ha comptat amb un recorregut de 7 km amb eixida i meta des del local social, ubicat al carrer del Riu.

La carrera també ha tingut la seua vessant solidaria, ja que es destinat part de la inscripció a
benefici d'AFACU, l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Cullera.

El primer corredor en arribar a meta ha estat el cullerenc Salva Palero amb un temps de 24 minuts. Tot seguit, i en segona posició ha arribat a meta el local Antonio Perez.

Els corredors han destacat el bon ambient, l'organització de la prova i l'originalitat del recorregut. A més, l'oratge a primera hora del mati ha acompanyat als participants.

Esta primera edició ha atorgat dos guardons especials, el relatiu al primer músic que ha arribat a meta, i que se l'adjudicat Adrià Palomares i la primera músic que ha acabat la carrerra i que ha sigut per Andrea Tur.

Un nombrós équip de persones format per Dames Cecilianes, membres de la JuntaDirectiva,
músics i voluntaris han fet possible la celebració de la carrera que ha comptat amb el patrocini de nombroses empreses col·laboradores. 
La carrera forma part de les propostes culturals i ludiques que l'entitat musical ha programat per commemorar la festivitat de la patrona de la música.

2012-11-11 20:45:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2012-11-11 20:45:00