Está publicació es pot Llegir EL GOVERN TRENCA LES NEGOCIACIONS AMB EL PERSONAL
VÍDEO: Les negociacions entre el govern i el personal municipal s'han trencat. La reducció de la jornada laboral a la meitat del personal tenia que recuperar-se ja. Els treballadors de l'EPA, l'Escola d'Adults, no recuperaran sou ni jornada i l'oposició ha criticat que no s'aplique l'austeritat als sous dels regidors
%descrip%
Les negociacions entre el govern local i el personal de l'Ajuntament s'han trencat. La reducció de la jornada laboral a la meitat del personal interí  tenia que recuperar-se en gener de 2015 segons el compromís municipal però no serà així. Els treballadors de l'EPA, l'Escola d'Adults, no recuperaran el sou. L'Oposició ha criticat que l'austeritat amb el personal municipal no s'aplique als sous dels regidors.
Les negociacions entre el govern local i el personal de l'Ajuntament s'han trencat. La reducció de la jornada laboral a la meitat del personal interí  tenia que recuperar-se en gener de 2015 segons el compromís municipal.  La decisió de no amortitzar dues places per jubilació del enginyer municipal i l'inspector de policia tal i com marcava este compromís i la no recuperació del 0.8% del salari han sigut les causes de no arribar a un consens. segons el regidor de personal Manolo López. L'Oposició li ha criticat no esfoçar-se per arribar a un acord que portarà als sindicats a interposar un recurs.

Els treballadors de l'EPA, l'Escola d'Adults, no recuperaran el sou que percibien fa 2  anys. El regidor de personal i l'alcalde afirmen que no és competència de l'ajuntament.

L'Oposició ha criticat que l'austeritat amb el personal municipal no s'aplique als sous dels regidors.


2014-12-11 14:31:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-12-11 14:31:00