Está publicació es pot Llegir LA MURGA EL BURRO ANIMÀ LA NIT DE NADAL A CULLERA
Vídeo: Els diferents locals on cantà esta xaranga s'ompliren de gom a gom per escoltar les seues lletres satíriques plenes de crítiques a la gestió municipal i a l'actualitat política local i forana
%descrip%
La Nit de Nadal se celebrà el tradicional concert de la Murga El Burro per distints locals del centre de Cullera. En el seu concert nadalenc enguany la murga ha criticat temes tan d'actualitat com el deute municipal, l'incendi de la muntanya de cullera o la polèmica del Pequeño Nicolás en presència de l'alcalde i el regidor de festes.

Este concert s'ha convertit en un element imprescindible de les festes nadalenques a la nostra ciutat i els locals per que passà la Murga: la Societat de caçadors, L'Ateneu Musical i Santa Cecília, s'omplin de gom a gom de cullerencs que, abans de sopar amb les seues famílies no volen perdre's el repàs anual que la Murga fa a a la gestió municipal i a l'actualitat política local i forana. 

Poden saber més sobre este tema veient la notícia en vídeo, demà podran veure ací a la web de CulleraTV el concert complet.

2014-12-26 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2014-12-26 20:30:00