Está publicació es pot Llegir ELS SOCIALISTES RECLAMEN A L'ESTAT MÉS INVERSIONS PER A CULLERA
VÍDEO: Jordi Mayor i Toni Such parlen en una roda de premsa de les necessitats pel que fa a infraestructures de Cullera i la Ribera i critiquen que el govern de Rajoy no execute les poqiues inversions previstes als pressupostos
%descrip%
Els socialistes de Cullera han explicat este matí en roda de premsa les seues reclamacions al govern central pel que fa a inversions en infraestructures a la nostra ciutat i a la comarca de la Ribera. El líder del PSOE de Cullera Jordi Mayor ha criticat que en els 3 anys de govern de Mariano Rajoy l'estat quasi no ha invertit a Cullera ni a la comarca i s'han quedat per fer obres tan importants com l'eliminació de passos a nivell, l'acabament de l'A38  així com altres obres per a que cullera tinga aigua de qualitat i barata.  

El PSOE s'ha compromès ha seguir reclamant estes infraestructures i ha criticat la passivitat de l'alcalde Ernesto Sanjuan, incapaç de reclamar res al govern del seu partit a Madrid. En eixe aspecte, el Diputat al congrés Toni Such ha anunciat que des del grup socialista es demanarà informació sobre les inversions previstes a la Ribera en els pressupostos generals de l'estat de 2015 i el seu estat d'execució. Such ha qualificat com vergonyós que  de l'escàs pressupost que en els darrers 3 anys s'ha contemplat des de l'estat per a la comarca, a penes s'ha executat al  final de cada exercici el 30 % , tornat les obres previstes a  pressupostar-se a l'any següent. 

Such considera que des del govern de Rajoy s'està prenent el pel als habitants de la comarca i a entitats com les comunitats de regants que signen convenis amb el govern per a infraestructures de millora del regadiu que any rere any es queden compromeses i per fer.

2015-01-30 20:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-01-30 20:00:00