Está publicació es pot Llegir L'ASSEMBLEA NO ACCEPTA LA DIMISSIÓ DE LA CÚPULA DE PODEM CULLERA
VÍDEO El suport mostrat per la majoria dels presents en l'assemblea celebrada ahir fa que els dirigents renuncien a dimitir després de més de 3 hores de debat.
%descrip%
Ahir 6 dels cinc membres del consell que dirigeix el cercle bé Podem Cullera presentar la seua dimissió en bloc en una assemblea celebrada a la Societat de Caçadors. Però esta dimissió no es va poder fer efectiva. 

Després de més de tres hores de debat els consellers retiraren la seua renúncia i es comprometeren a reflexionar sobre la seva decisió de dimitir davant el gran suport que reberen per part de la majoria dels presents.  Així el futur del cercle de Podem Cullera i la seva directiva es decidirà en una pròxima assemblea amb data encara per concretar.

L'intent de dimissió de la cúpula de Podem Cullera es produïa poc més d'un mes i mig després de la seva elecció. Segons Igor Rodriguez els motius pels que volien dimitir eren, la falta de suport i gent que treballara per consolidar el cercle de Podem Cullera i donar-lo a conèixer a la ciutadania. També es queixaren de que alguns dels membres de Podem Cullera s'han deixat portar més pel cor que per la raó en voler imposar decisions i postures que no corresponen a la naturalesa assembleària i oberta d'esta formació.

darrere d'estes diferències en Podem Cullera estan també les postures oposades dels qui opinen que podem cullera s'ha de presentar a les eleccions locals i els qui consideren que el partit no està encara preparat per concòrrer a uns comicis a nivell municipal.

2015-02-18 20:41:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-02-18 20:41:00