Está publicació es pot Llegir ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA SEGONA ASSEMBLEA OBERTA DEL PSOE
VÍDEO:Molts ciutadans s'acostaren ahir a la sala multiusos del mercat per compartir amb Jordi Mayor les seues propostes en matèria d'Economia i Transparència, encara que al ser un format obert s'abordaren molts temes més que els socialistes arreplegaran en el seu programa de govern.
%descrip%
Els socialistes cullerencs han posat en marxa una novedosa iniciativa, una sèrie d'assemblees obertes a tots els ciutadans cullerencs per arreplegar les seues propostes i inquietuts amb l'objectiu d'incorporar-les al seu programa de govern.
La primera d'elles se celebrà la setmana passada en el barri del Raval. Moltes són les persones que s'acostaren al centre cultural del Raval per compartir amb Jordi Mayor, el candidat socialista a l'alcaldia de Cullera, les seues propostes referents a treball i política social.
Ahir tingué lloc la segona, en esta ocassió en la sala multiusos del mercat que també es va omplir i que arrancà tractant la temàtica d'Economia i Transparència.
Esta sèrie d'assemblees finalitzarà la setmana que ve. Dijous a les 8 de la vesprada en la Cafeteria Alcalá, els socialistes cullerencs parlaran amb els ciutadans que s'acosten de treball i industria turística.


2015-02-19 17:00:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-02-19 17:00:00