Está publicació es pot Llegir UN EMOTIU CONCERT DE LA BANDA DE L'ATENEU TANCA EL CICLE D'HIVERN
El concert va servir com homenatge al directiu ja desaparegur Alfosnso Sáez amb l'estrena d'un pasdoble composat per Vicent Soler Solano
%descrip%
Ahir la banda simfònica de la societat Ateneu Musical va ser l'encarregada de tancar el cicle de concerts d'hivern, que cada any organitza la Regidoria d'Activitats Musicals amb la colaboració de les 2 societats musicals de Cullera.

El concert de cloenda del cicle va tindre un caire molt emotiu, ja que en el seu transcurs es va estrenar el pasdoble Alfonso Sàez composat pel mestre titular de la banda Vicent Soler Solano i dedicat a este directiu de la societat recentment desaparegut .

Altre moment a destacar va ser quan el músic de la societat Àngel Rabasa va dirigir a la banda en l'estrena d 'altre pasdoble este dedicat a la seua dona.

Este últim  concert del cicle d'hivern va servir també per mostrar els avanços de dos joves músics locals Vicent Navarrete Serra i John Montañez Marí,  que interpretaren la polka per a dos trompetes i banda, "Les Dos Comares" de Lavitz. També destacable va ser la participació com tuba solista del músic Josep Colom Gimeno en la interpretació de la peça "Tuba Concerto" d'Edward Gregson. 

El concert va suposar també el comiat d'este cicle de Vicent Soler Solano com director de la banda de l'Ateneu, que ja ha anunciat que deixarà el seu càrrec esta primavera.2015-02-23 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-02-23 20:30:00