Está publicació es pot Llegir AHIR SE CELEBRÀ UN BERENAR A FAVOR DE LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER
VÍDEO: L'associació cullerenca de la Lluita contra esta malaltia participà així amb els distints actes organitzats esta setmana amb motiu del Dia de la Dona
%descrip%
Durant Una setmana la Regidoria de la Dona amb la col.laboració de diverses entitats està organitzant diversos actes per celebrar el 8 de març, dia internacional de la dona. Així ahir a la Sala Multiusos del Mercat tingué lloc un multitudinari berenar organitzat per l'assemblea local de l'Associació Espanyola De La LLuita Contra El Càncer. Una vegada més els cullerencs demostraren la seua solidaritat participant de forma massiva en esta convocatòria, que compta amb l'actuació del còmic Eugeni Alemany i amb una rifa de diversos regals donats per comerços i empreses de la nostra ciutat. 

Les activitats organitzades amb motiu del dia de la dona han inclòs també  dos berenars més a la seu de les dos societats musicals de la nostra ciutat, una lectura de texts  de les alumnes del taller de literatura de l'Associació Tyrius Cullera i es tancaran el diumenge amb la Gala de la Dona que se celebrarà a l'Auditori Municipal i que comptarà amb l'actuació del mag Yunke. 

2015-03-04 20:32:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-03-04 20:32:00