Está publicació es pot Llegir LES COMISSIONS FALLERES MUNTEN BARRACONS ADAPTATS A LA NORMATIVA
VÍDEO: L'Ajuntament ja havia anunciat que no toleraria enguany el muntatge de carpes i barracons que no compliren totes les normes de seguretat. Algunes comissions han hagut de llogar barracons homologats
%descrip%
L'Ajuntament no ha volgut prorrogar un any més la vista grossa que feia als barracons de les comissions falleres que no complien tota la normativa sobre este tipus d'instal.lacions. Ja mesos abans de les festes falleres havia advertit a les comissions que adaptaren els seus barracons a la norma o no podrien muntar-los .

La Regidoria De Falles enten que complir la norma suposa una inversió per a les comissions, però també considera que s'ha donat el temps suficient per tal que feren les adaptacions necessàries i ajustaren els seus pressupostos per complir estes exigències de seguretat. A més  la regidoria ha donat a les comissions tota la informació i assessorament necessaris mitjançant els tècnics municipals.

finalment cap comissió s'ha quedat sense muntar els seus barracons , encara que fa mesos el rumor deia que moltes no ho podrien fer, això si, algunes han hagut de llogar barracons homologats, en no donar temps a adaptar els seus abans de les falles. Ës el cas per exemple de la Falla La Bega o la Falla Taüt. 

Assumptes referents a  la seguretat en qüestions com el suministrament elèctric o les eixides d'emergència són les que no complien fins ara molts d'estos barracons.

2015-03-12 20:48:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-03-12 20:48:00