Está publicació es pot Llegir LA UNIÓ MUSICAL D'ONDA GUANYÀ EL CERTAMEN DE CULLERA
VÍDEO La LXXVIII edició del Certamen Nacional de Bandes de Música Ciutat de Cullera se celebrà el diumenge 12 d'abril a l'auditori Municipal
%descrip%

Les bandes de la Unió Musical Santa Cecília d’ Onda, Castelló, la Unió Musical Contestana de Cocentaina, Alacant i la Banda Municipal de Música de Pinto, Madrid participaren en la LXXVIII edició del Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” 2015, celebrat el passat diumenge 12 d'abril. 

Pel que fa al propi certamen, abans de començar l'audició del matí les bandes concursants desfilaren al so del pasdoble des de la Casa Consistorial fins l'Auditori de Música del Mercat. En esta edició es va tocar com obra obligada "Cançons de Mare" del cullerenc Rafael Talens. En primer lloc actuà la Unió Musical Contestana dirigida per Mario Roig, qui quedà amb 176'5 punts en tercera posició però s'adjudicà el guardó a la millor desfilada amb el pasdoble "Guitarra espanyola" d'Enrique Igual. 

També pel mati tocà la guanyadora amb 190'5 la Unió Musical Santa Cecília d'Onda, qui sota la batuta del seu titular interpertà Music of the Spheres de Philip Sparke. El pasdoble elegit per l'agrupació va ser Fira d'Onda de Rafael Talens. La banda ha estat dirigida per Daniel Gómez, premi al millor director. Tancà el concurs de la vesprada la Banda Municipal de música de Pinto, qui s'adjudica el segon lloc amb la interpretació de l'obra lliure Magallón de Gregory Fritze. La Banda dirigida per  José Antonio Blasco Lambies tocà el pasdoble de desfilada "La veu de Bunyol" de Manuel Carrascosa.

Fora de concurs i en els Jardins del Mercat les bandes locals van tancar el Certamen. En primer lloc actuà la Societat Ateneu Musical, dirigida per Vicente Soler que va fer sonar el Pasdoble "Ecos valencians" de José Susi López, a més de l'obra: Dragon Elliott (Poema simfònic a un dibuix) de Juan Gonzalo Gómez Deval. Posa el punt i final la SMI Santa Cecilia Cullera qui dirigida per Carlos Garcés interpreta el pasdoble, "La Lira de Pozuelo" de Luis Serrano Alarcón i "El jardí de les Hespèrides" de José Suñer Oriola.


2015-04-14 17:48:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-04-14 17:48:00