Está publicació es pot Llegir CONCERT DE DAVINIA PASTOR I DAVID CUELLO A LES FESTES MAJORS
VÍDEO: ls joves artistes cullerencs, teloners de Roko al concert d'anit al Passeig, hagueren de lluitar contra problemes tècnics i de so en la seu presentació a la seua terra
%descrip%
Ahir es presentaren davant el públic del seu poble dos joves artistes cullerencs que estan obrint-se camí al món de la música, David Cuello i Davinia Pastor, que acaben de publicar els seus primers treballs discogràfics. Els dos actuaren com teloners de Roko, al concert que la guanyadora de "Tu Cara Me Suena" va oferir anit al Passeig dins la programació d'actes de festes Majors de 2015. 

La gran oportunitat que tenien estos artistes de presentar-se en condicions davant un públic multitudinari es va veure deslluïda  per una sèrie de problemes tècnics que feren que els cantants hagueren de provar so  2 hores i mitja més tard del previst i en pocs minuts quan el passeig ple de gent i el concert havia d'haver començat ja. Si sonà millor la cantant protagonista de la nit a la qual evidentment l'equip de producció tractà amb més carinyo que als artistes locals.

Aci poden veure part dels concert de David i Davinia i les entrevistes que els férem abans de començar les seues actuacions.

2015-04-17 18:54:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-04-17 18:54:00