Está publicació es pot Llegir PRESENTACIÓ CANDIDATURA GENT PER CULLERA
VÍDEO: L'acte va servir per presentar oficialment als membres que formen part d'este nou grup polític.La candidatura que encapçala Silvia Castro presentà les seues propostes de millora per a la ciutat incloses en el seu programa electoral.
%descrip%
Ahir per la vesprada l'agrupació local Gent per Cullera celebrà l'acte de presentació de la seua candidatura.
L'acte va servir per donar a conéixer oficialment a tots els membres de la candidatura que encapçala Silvia Castro.
Gent per Cullera partix de 10 punts que l'agrupació es planteja com d'obligat compliment, entre els més destacats fer una auditoria per saber realment l'estat econòmic i finançer de l'Ajuntament, retallar despeses, constituïr una borsa de treball pública i transparent i revisar els contractes vinculats amb l'Ajuntament.
L'acte va servir també per fer repàs a algunes propostes concretes en materia d'Educació i Serveis socials.
Gent per Cullera aposta per l'eliminació dels barracons del col.legi Lluis Vives i la creació de la figura del conserge per a les escoles públiques. A més també pretén millorar l'oferta educativa de l'Escola d'Adults, impulsar l'Escola Taller i obrir una oficina d'orientació laboral.
Pel que fa a Serveis Socials aposten per incrementar els seus recursos econòmics i crear una borsa d'acció urgent per donar treball a persones en situació precaria.
També dedicaren un apartat a fer balanç de la gestió del govern del PP. Gent per Cullera afirma que les 2 legislatures de majoria absoluta del PP han portat als ciutadans cullerencs un deute de 50 milions d'euros que haurem d'estar pagant fins 2032 degut a la seua nefasta gestió econòmica.
La candidata a l'alcaldia de Gent per Cullera, Silvia Castro tancà l'acte. En la seua intervenció Castro afrimà que es temps de renovar i acabar d'una vegada per totes amb el govern del PP de"orden y mando".

2015-05-09 17:54:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-09 17:54:00