Está publicació es pot Llegir MITIN CENTRAL DEL PSOE AMB FERNANDO DELGADO
VÍDEO:El reconegut periodista i escriptor que ha botat ara al panorama polític com a candidat a les Corts Valencianes pel PSPV-PSOE, estigué ahir en Cullera per a recolzar la candidatura que encapçala Jordi Mayor. El líder socialista repassà els pilars del seu programa electoral i demanà la confiança dels cullerencs.
%descrip%
Els socialistes cullerencs celebraren ahir el seu mitin central de campanya en la sala multiusos del mercat.
El candidat socialista a l'alcaldia de Cullera, Jordi Mayor estigué recolzat en esta ocassió per Fernando Delgado, candidat a les Corts Valencianes.
Reconegut periodista i escriptor, Delgado dona ara un bot a la política, segons afirma, per participar en una època de canvi que veu il.lusionant i ho fa com número 2 de la llista autonòmica del PSPV-PSOE com candidat independent.
Jordi Mayor encetava ahir el seu primer mitin amb "il.lusió i ganes d'aconseguir una nova majoria social que permeta dur a terme el canvi que necessita la ciutat".
En l'acte d'ahir també participaren 2 membres de la candidatura socialista. 
Juanvi Armengot, número 3 de la llista s'encarregà de parlar de l'àrea econòmica del seu programa electoral.
Silvia Roca, número 2 de la candidatura socialista abordà en la seua intervenció com tenen previst estructurar l'Ajuntament si aconseguixen accedir al govern.
Els socialistes plantegen dividir-lo en 4 grans àrees: promoció i ocupació, ciutadania, serveis a les persones i hisenda i serveis administratius.
Fernando Delgado parlà en la seua intervenció de la necessitat de canviar el govern en Valencia despres de més de 20 anys de govern popular "que ha convertit a Valencia en una casa de lladres amb tots els casos de corrupció que s'han destapat".
Tancà l'acte d'hir el candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE, Jordi Mayor.
Mayor repassà en la seua intervenció els pilars bàsics del seu programa electoral, entre els més destacats, la creació d'una borsa de treball pública, transparent i rotativa i una borsa d'emergència social per a persones més desafavorides i la creació d'una residència per a discapacitats en Cullera.
Mayor demanà a tots els presents que se sumen al projecte socialista per aconseguir una millor Cullera per a tots.

2015-05-14 16:46:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-14 16:46:00