Está publicació es pot Llegir COMPROMÍS CELEBRÀ AHIR EL MITIN CENTRAL DE CAMPANYA
VÍDEO: Compromis per #Cullera va celebrar ahir el seu acte central de campanya. Mª Josep Ortega candidata a les Corts Valencianes, va recolzar la candidatura cullerenca i destacà que el seu partit està treballant per acabar amb la corrupció i les desigualtats socials.
%descrip%
Compromis per Cullera va celebrar ahir el seu acte central de campanya. Mª Josep Ortega candidata a les Corts Valencianes, va recolzar la candidatura cullerenca i destacà que el seu partit està treballant per acabar amb la corrupció i les desigualtats socials, aixó com per afavorir polítiques que fomenten la cultura i educació i d'altres que doten de treball als ciutadans.
D'altra banda, el candidat a l'alcaldia per Compromís, Hugo Font va explicar les raons per les quals els cullerencs han de votar Compromís. A més a més, del parlament de Font, l'acte també va comptar amb l'explicació de les doferents propostes del programa a càrrec de la candidata nº 4 Júlia Blasco, el nº3 Marc Joan i el nº2 Pere Manuel. El cantautor Tony el del Hostal amb la seua original música posà el punt i final a l'acte central de campanya de compromís per #Cullera

2015-05-15 22:13:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-15 22:13:00