Está publicació es pot Llegir GENT PER CULLERA CELEBRÀ AHIR EL MITIN CENTRAL DE CAMPANYA
VÍDEO: Ahir a l'Auditori del Mercat es va celebrar l'acte central de l'agrupació Gent per #Cullera. Un nombrós públic es desplaçà fins el multiusos per tal d'escoltar les principals propostes dels membres de la candidatura de Gent per Cullera amb Silvia Castro com a candidata a l'alcaldia.
%descrip%
Ahir a l'Auditori del Mercat es va celebrar l'acte central de l'agrupació Gent per Cullera. Un nombrós públic es desplaçà fins el multiusos per tal d'escoltar les principals propostes dels membres de la candidatura de Gent per Cullera amb Silvia Castro com a candidata a l'alcaldia i que es presenten per primera vegada als comicis municipals de 2015, amb l'eslogan "Es temps de renovar. Amb tu és possible!". Gent per Cullera partix de 10 punts d'obligat compliment, entre els més destacats posaran en marxa una auditoria per conéixer l'estat econòmic i finançer de l'Ajuntament, així com retallaran despeses, constituïran una borsa de treball pública i transparent i revisaran els contractes vinculats amb l'Ajuntament.
Els membres de la candidatura aprofitaren l'acte van fer repàs a algunes propostes concretes en materia de turisme, infraestructures, d'educació i serveis socials.


2015-05-17 18:40:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-17 18:40:00