Está publicació es pot Llegir MÍTING DEL PSOE AL BARRI DE SANT ANTONI
VÍDEO: La pluja no va impedir que se celebrarà este acte de campanya al barri turístic per excel.lència de Cullera
%descrip%
Ahir per la vesprada els socialistes celebraren el seu tradicional míting de campanya a Sant Antoni. L'acte estava previst que se celelebrara al carrer Pintor Ferrer Cabrera enfront de la Cafeteria Alcalá pero l'oratge va fer que s'haguera de traslladar a l'interior d'esta cafeteria.

Intervingueren a banda del líder del PSOE de Cullera, Jordi Mayor, 3 membres més de la seua candidatura per a les eleccions del 24 de maig María José Terrades, Javier Cantos i Juan Carlos Alandete. En l'acte es parlà de diverses qüestions però es tractaren sobretot  temes referents a política turística, ja que el míting se celebrava en la zona més turística de la ciutat.

El PSOE està duent a terme una campanya electoral molt intensa i hui mateix a les 11.00  del matí al Consell de la Dona ha tingut lloc un acte sectorial sobre la llei de Dependència, que ha consistit en un col.loqui amb la Candidata del PSPV per València Maria Jose Mira.

A més per a demà dijous 21 de maig, a les 8 de la vesprada, el partit té previst celebrar altre míting, esta vegada al barri del raval, en concret al carrer València. L'acta eomptarà amb amb l'actor Ferran Gadea (Tonet de l'Alqueria Blanca) i els candidats per cullera Javier Cervero Palomares, Salvador Tortajada i Paqui Ortiz

2015-05-20 19:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-20 19:30:00