Está publicació es pot Llegir VICTÒRIA CONTUNDENT DEL PSOE I DEBACLE DEL PP A CULLERA
VÍDEO: Els resultats de la jornada electoral d'ahir ha deixat dos cares de la moneda ben diferenciades en el panorama polític local. Per una banda la victòria aplastant del PSOE que ha aconseguit 10 regidors i ha estat a punt de la majoria absoluta i el fi de la hegemonia del PP que passa de 11 regidors a 5
%descrip%
El PSOE ha sigut el Cullera el gran triomfador de la jornada electoral d'ahir a l'aconseguir 10 regidors.
Els socialistes encapçalats pel seu candidat Jordi Mayor han aconseguit en estes eleccions municipals convertir-se en la força política més votada de Cullera.
Estos resultats obrin la porta a un possible govern d'esquerres, ja que els socialistes no han aconseguit la majoria absoluta, els ha faltat tan sols 23 vots.
A partir d'ara i fins el 13 de juny, data en que s'ha de constituïr el nou govern, serà el moment de sentar-se i vore si arriben a a acords amb les altres forces polítiques que han tret representació o si pel contrari decidixen governar en minoria.
L'altra cara de la moneda l'ha protagonitzada el PP que ha patit un descalabre estrepitós al passar de 11 regidors en les passades eleccions amb majoria absoluta a tan sols 5.
La gran derrota encapçalada per Ernesto Sanjuan arriba als populars després de 3 legislatures de govern, 2 d'elles amb majoria absoluta.
Els cullerencs en les urnes ahir digueren prou a la nefasta gestió econòmica del PP que ha endeutat a la ciutat a nivells històrics amb impostos pujats al màxim, obres faraòniques d'elevat cost i enxufismes.
A partir d'ara comença una nova etapa en la ciutat.

2015-05-25 18:49:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-25 18:49:00