Está publicació es pot Llegir GRAN ÈXIT DE LA GALA CONTRA EL CÀNCER CELEBRADA AHIR DIVENDRES
VÍDEO: La Gala, organitzada per l'Assemblea Local De La LLuita Contra el Càncer comptà amb una antologia de revista, sarsuela i copla i un concert dels reconeguts músics cullerencs Paco Patena i Pepe Sabateret i va servir d'homenatge al desaparegut Pepe Rosquilla.
%descrip%
Ahir l'agrupació local de l'Assemblea Espanyola Contra el Càncer celebra a l'Auditori Municipal una gala musical que va ser tot un èxit. Les entrades s'esgotaren i una vegada més Cullera demostrà que és una ciutat molt solidària. La gala va servir a més per homenatjar al decorador ja desaparegut Pepe Rosquilla, com reconeixement a tot el seu treball a favor del teatre, les falles i la cultura local en general. 

Esta gala benèfica va estar presentada per Aurora Alonso i va estar dividida en dues parts, en la primera el públic pogué gaudir de distints números de revista, sarsuela, copla i dansa espanyola representats per un nombrós grup d'artistes locals que col.laboraren desinteressadament en esta iniciativa. 

La segona part, després de l'homentage a Pepe Rosquilla va consistir en un recital a càrrec de dos grans músics professionals cullerencs: Francisco Sapiña "Patena" i José Oliver "Bisbal" que deixaren per un moment el món de la música clàssica per delectar al públic amb una selecció de temes de copla i pop i música lleugera. Es dona el cas que José Oliver està lluitant ara amb èxit contra esta malaltia, el que li donà una dimensió molt emotiva al recital, que acabà amb tots els participants en la gala cantant el popular "Resistiré" de El Duo Dinámico. 
  

2015-05-30 17:33:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-05-30 17:33:00