Está publicació es pot Llegir AHIR SE CELEBRA LA PRIMERA SESSIÓ PLENÀRIA AMB EL NOU GOVERN
VÍDEO: El plenari de que s'allarga fins dues hores va ser intens degut a la discussió que generà entre govern i oposició un dels punts de l'ordre del dia el relatiu a les retribucións de regidors i els carrecs eventuals més coneguts com a assessors.
%descrip%
Ahir va tindre lloc la primera sessió plenària amb el nou govern presidit per l'alcalde socialista Jordi Mayor. El plenari que s'allarga fins dues hores va ser intens degut a la discussió que generà entre govern i oposició un dels punts de l'ordre del dia el relatiu a les retribucións de regidors i els carrecs eventuals més coneguts com a assessors. Compromís va presentar una esmena, que no comptà amb el suport de la resta de regidors, basada tal i com comentà el portaveu Hugo Font en la disminució de les despesses dels sous que podrien destinar-se a polítiques d'emergència social. Durant el tractament del tema l'oposició, i en concret, el PP, Compromís i Gent per Cullera, van criticat les retribucions que s'abonaràn a l'alcalde a més dels 5 primers regidors de la llista del PSOE, Silvia Roca, Juanvi Armengot, Paqui Ortiz, Salva Tortajada i Mª José Terrades. Així mateix, l'aprovació del personal eventual, més coneguts com assessors també va ser molt discutit, ja que els partits de l'oposició consideren que genera una gran despessa a les arques municipals. Al final, s'ha aprovà la dotació per als 4 carrecs de confiança i que són secretaria de l'alcaldia, arqueòleg de nou l'anterior Quique Gandia, Director de comunicació i publicacións que recau en el periodista suecà Salva Vives i Director de Projectes, Alejandro Elson. D'altra banda, la portaveu socialista Silvia Roca deixà constància que amb la mesura de la rebaixa dels sous l'ajuntament s'ha estalviat 60.000 euros que destinarà a programes socials per als més necessitas.  
El punt s'aprovà amb els vots del PSOE, i Ciutadans, el PP es va abstindre, i Compromis i Gent Per Cullera, votaren en contra. El ple finalitza amb altres punts com el nomenament de la gestió de les regidores i els organs de govern, entre altres. 

2015-07-01 17:12:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2015-07-01 17:12:00