Está publicació es pot Llegir VICTÒRIA DEL CULLERA C.F CONTRA EL CANALS A L'AÈRIA PER 5 GOLS A 2
Els cullerencs continuen els els llocs destacats de la classificació i aspiren a l'ascens
%descrip%
El cullera es va imposar al Canals ahir al Camp de Futbol Aèria amb un Excel.lent ressultat de 5 gols a 2. Els cullerencs estan fent una gran temporada i acabaran l’any amb una molt bona posició en la taula classificatòria. Una gran primera part del Cullera, sobretot els últims deu minuts, van deixar sentenciat el partit . Guillem marcà 2 i ja sumà deu punts en el seu compte particular. En el minut 10 una falta lateral treta per Edu López, era rematada per Carlos de cap batent a Bordería i avançant als locals en el marcador.
A partir d'’eixe gol, el Cullera es va imposar al camp, no va ser fins al minut 35 quan una bona contra del Cullera era finalitzada per Guillem, que solament havia d'espentar la pilota després d'una bona passada de Jabu. Tres minuts després d'este gol, el Cullera tornava a marcar amb una gran volea de Raul García que el porter va tocar però no va poder evitar que el baló s'anara dins de la xarxa. El Canals estava trencat i Juanito, dos minuts després, va realitzar una bona jugada individual en la qual es va anar de diversos rivals i va cedir a Guillem, que només va haver d'espentar-la pilota per posar el 4-0 al marcasdor abans del descans.
En la represa, el Cullera ixqué més relaxat al camp, el que va aprofitar el Canals que marca dos gols en a penes 5 minuts . Els del Cullera van crear aleshores diverses ocasions, primer Mario Barrera i després Raul García, qui en una vaselina va poder marcar el cinquè gol que va arribar en el minut 85 del partit .
El Cullera continua als llocs més alts de la taula classificatòria i es planteja com objectiu d’esta temporada l’ascens a la tercera divisió
2012-12-16 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2012-12-16 20:30:00