Está publicació es pot Llegir LES FALLES VIBRAREN DURANT L'ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE TEATRE
L'Acte congregà a les 10 comissions participants que ompliren la casa de la cultura d'emoció. Arrepleguem les impressions dels guanyadors i els mostrem tot el que donà de si esta gala al següent reportatge
%descrip%
La falla Xúquer amb l'obra Fred va estar la guanyadora al concurs de teatre organitzat per Junta Local Fallera. Una falla que aconseguí tots els premis als que optava convertint-se en l'edició de teatre més important per a esta comissió. A més de la millor obra, la falla Xúquer s'emportà el premi a la millor actriu, en este cas compartit per Patricia Fort i María Isabel Collado protagonistes de l'obra guanyadora. El premi a la millor direcció va estar per a Rosa María Penadés per esta obra de la falla Xúquer, obra que també va rebre el premi a la millor actriu de repartiment per a Arantxa Garrigós. Tot el grup pujà a arreplegar el merescut banderí d'este primer premi.

Sense dubte la gran triomfadora de la nit va estar la falla Xúquer, un grup al que poguérem entrevistar només rebre els guardons.

Per la seua part la falla Sant Antoni i l'obra Kambalatxe es va emportar el segon premi i banderí del concurs organitzat per Junta Local Fallera, una comissió que també aconseguí el premi al millor actor de repartiment pel paper interpretat per Alan García.

El tercer guardó d'este concurs de teatre va ser per a L'Habitació de Verònica de la falla La Bega. Un grup que pujà a l'escenari també per arreplegar el seu banderí corresponent.

La falla Avinguda País Valencià també va fer sonar el seu nom a l'entrega dels premis pel paper representat per Francesc Llopis que aconseguí el premi al millor actor a la seua obra Fum. La millor ambientació escènica, premi Enrique Torres, també va ser per a esta comissió i concretament per a Àngel Villarrasa.

La gala de cloenda va estar com sempre un èxit de participació en què totes les falles participants al concurs ompliren la casa de la cultura i vibraren fins l'últim moment en què es conegueren els premiats. L'Acte comptà amb la participació dels alumnes del grup teatre municipal La Tahona. 

2013-02-18 20:06:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-02-18 20:06:00