Está publicació es pot Llegir EL SUCRO CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
El club esportiu ha organitzat esta setmana diverses activitats per col.laborar amb esta causa
%descrip%
Amb el lema " Fes-li un gol a la violència de gènere:digues prou" el Sucro FS ha organitzat esta setmana una sèrie d'activitats per col.laborar amb esta causa.
La primera d'elles tingué lloc el passat dijous, una xerrada informativa sobre la violència de gènere en la que participaren entre altres, l'advocada de l'associació Iceberg Cullera i l'encarregada del seguiment de les ordres de protecció de la Policia Local Nieves Martín.
La proposta solidària ha finalitzat este cap de setmana amb la celebració d'un partit entre el Sucro Femení i l'Almàssera en el pavelló cobert.
Abans de començar el partit es va fer entrega als membres de l'associaicó Iceberg Cullera d''un donatiu que anirà destinat íntegrament a l'ajuda de les dones maltractades.
Lequip femení del Sucro està a un pas de finalitzar la lliga. Este ha sigut l'últim a casa i sols li resta jugar l,últim la setmana que ve fora de casa. Per a ser el primer any que s'ha format l'equip, la directiva fa un balanç més que positiu del treball que han fet les xiques del Sucro.


2013-03-03 09:37:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-03 09:37:00