Está publicació es pot Llegir EL CANET S'EMPORTA EL PREMI DEL LLIBRET DE FALLES
Esta comissió a més ha aconseguit el vuité premi en els premis a la promoció de l'ús del valencià que atorga la Generalitat
%descrip%
La falla El Canet està d'enhorabona estes falles i es que s'ha complit una de les màximes aspiracions de la comissió, aconseguir el primer premi en el concurs de llibrets de falles.
La setmana passada rebia este guardó amb gran il.lussió en el lliurament de premis que tingué lloc en els jardins del mercat. Però les bones noticies per a esta falla no s'acaben ahí i és que a més ha aconseguit el vuité premi en els premis de la Generalitat a la promoció de l'ús del valencià en els llibrets de falles.
En la convocatoria d'enguany han participat 94 comissions falleres, entre les quals s'han repartit 62 premis amb un valor total de més de 30.000 euros.
La qualitat dels llibrets, la diversitat en l'estil, la presentació, la creativitat, l'enginy, la gràcia dels textos i l'originalitat són factors que el jurat ha tingut en compte per atorgar estos premis que enguany complixen la seua 21 edició.
Els premis s'atorgaren ahir en un acte oficial que tingué lloc en el monestir de San Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana i que estigué presidit per la Fallera Major de València.
Fins allí es traslladà la fallera major de la comissió Aida Miguel i el delegat del llibret de la comissió Juan Gabriel Figueres per arreplegar el banderí d'este important premi.
Cada vegada hi ha més falles que fan una major aposta per la cultura, la llengua i la recuperació de les tradicions, prova d'açó es que any rere any les comissions falleres li donen major importància a l'elaboració del llibret faller.
La falla El Canet no és la única que ha participat enguany en este concurs que convoca la Conselleria d'Educació Cultura i Esport.
La falla El Raval ha obtingut el 24 é, la Bega el 47 é i el Passeig el 62 é.


2013-03-15 13:04:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-15 13:04:00